spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Inkább a spirált tekerd le! :) Biztonságosabb. Nekem leesett a végéről az a müa fogaskerék....egyenesen be a váltóba. Nem volt nagy öröm vasárnap este leszedni a váltóról azt a takarólemezt, olajat leengedni, kipiszkálni a fogaskereket, dekli vissza, olaj vissza. Ráadásul ott helyben, a földön fetrengve, mert ha megmozdítom az autót ledarálja azt a müanyag vacakot..... :o Nekem csak a spirál tört bele a tartójába, így ki kellett vennem az egész fogaskerekes cuccot és persze csere, mert abból nem piszkálod ki a beletört spriált.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem csak a spirál tört bele a tartójába, így ki kellett vennem az egész fogaskerekes cuccot és persze csere, mert abból nem piszkálod ki a beletört spriált.... :o :) Azért jó érzés, hogy nem csak én szopok ilyesmivel :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 :D Azért jó érzés, hogy nem csak én szopok ilyesmivel :) :o Nálam olyan sok hely is van hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nálam olyan sok hely is van hozzá... Tudom...az 1.8-as sem a sok helyről volt híres :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 :D Azért jó érzés, hogy nem csak én szopok ilyesmivel :( :o :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Rémlett, hogy Breki volt a problémás, de nem voltam teljesen biztos benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Rémlett, hogy Breki volt a problémás, de nem voltam teljesen biztos benne. A legjobban az bosszantott, hogy ott volt az akna 10m-re és annyit sem mertem vele menni...... :o Mire odáig elérek nem lett volna értelme leszedni a váltó alját..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 áthoztam ide Ekkora ménesre mennyit KGFB-t kell fizetni? :D Az én ménesem 13e/év. :) Vicces fiú :o B4-re 21840HUF/év Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 B3 13eft. :o Pár évig nem volt autóm, és nem törtem össze egyet se. Ezért B3. Mielőtt rosszra gondolnátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 B3 13eft. :o Pár évig nem volt autóm, és nem törtem össze egyet se. Ezért B3. Mielőtt rosszra gondolnátok. Persze persze :) Az jócucc egyébként :D Mondtam én már párszor, hogy C16NZ power :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 :) :) :( Nem röhög. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Persze persze :) Az jócucc egyébként :o Mondtam én már párszor, hogy C16NZ power :D Az az, de kellene 1 SE szett bele és lenne +power is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Bakker nézem a Nat geo-n a Dzsondér kombájn üzemben 3D szemüvegben lemodelleznek mindent. :o Nem gyenge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nem röhög. :o :D :) De vasárnap már nem volt gondod a technikával :( Jóvanna abbafejeztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az az, de kellene 1 SE szett bele és lenne +power is. Nah, azért így sem rossz ez :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Bakker nézem a Nat geo-n a Dzsondér kombájn üzemben 3D szemüvegben lemodelleznek mindent. :o Nem gyenge. Bakker... Hol van már ez a technika a jó öreg Fortschritt E512-khöz képest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Dáwid linkelte az F Astrában :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Dáwid linkelte az F Astrában :D Az emberi hülyeség határtalan :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az emberi hülyeség határtalan :o Figyelted a kulcsszavakat: "hosszú 1es tólósváltó, bilstein, weber" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Thor, említettél egy donort a másik topicban...szabad belőle kérni belső műa. küszöbtakarót? (jópízé' természetesen :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Thor: Ez az az olaj ami nekem is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Thor, említettél egy donort a másik topicban...szabad belőle kérni belső műa. küszöbtakarót? (jópízé' természetesen :D Sajna nem volt már nincs meg :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Thor: Ez az az olaj ami nekem is van! Szép amit leírtak, még majd gondolkodom :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Thor, említettél egy donort a másik topicban...szabad belőle kérni belső műa. küszöbtakarót? (jópízé' természetesen :o Nekem van egy bontásra itélt veki, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Nekem van egy bontásra itélt veki, ha érdekel. Korzást pedig a mocitető gumiállítókája érdekli. 2db van elöl, ezekkel állítod a mocitető magasságát. Jah és hülye a postás :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts