Thor Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hali! :) Nézzétek meg a Keresek topicot! Köszi! Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hát benéztem használautó.hu-ra egyik random hírdetés: http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/40...v6_pack-4174446 Automata váltó kivételével full extrás, jó állapotban levő autó szlovák rendszámmal eladó. A rendszámhoz jár a legális szlovák lakcím, letelepedési engedéllyel, ingyen, (egyéb esetekben enek az ára 200.000 HUF). Ezzel elkerülheti a parkolási, és autópálya díjakat, traffipax bírságokat, teljesítmény adót, és még az APEH sem látja milyen autója van! MINDEZT LEGÁLISAN! A 1 hétig akciós ár: 999, 000 HUF (Jó állapotú, klasszikus MINI csere érdekel! ) Azér ehhez csak gratulálni tudok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hát benéztem használautó.hu-ra egyik random hírdetés: http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/40...v6_pack-4174446 Azér ehhez csak gratulálni tudok :) No Comment... maximum csak egy HeadShot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 WRC!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Komoly ültetés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hát az ültetés télleg komoly, kétlem, hogy magától fel is állna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Kipufogó felfüggesztés a legjobb :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Azóta a féltengelyek is kihaltak elől. Nem is értem miért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Azóta a féltengelyek is kihaltak elől. Nem is értem miért. :) Nah többek közt ezért jó, hogy visszatértél :D Szállítod a jobbnál jobb képeket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Mikor a férfi férfi volt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Erre gondolsz? Nem,hanem arra,ami a toronycsapágy alatt van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Erre gondolsz? Terepes Vectra-t akarok belőle csinálni télire! Hátulra rakok be egy astra F caravan rugót,elől meg ezt az elemet akarom hosszabbra gyártani ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Terepes Vectra-t akarok belőle csinálni télire! Hátulra rakok be egy astra F caravan rugót,elől meg ezt az elemet akarom hosszabbra gyártani ! És jövőre már Somogybabod is meglesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem,hanem arra,ami a toronycsapágy alatt van. :) Az nincs sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Te buta! :) Ez nem off-road lesz, hanem Vectra A All-Road! :D És jövőre már Somogybabod is meglesz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Te buta! <_< Ez nem off-road lesz, hanem Vectra A All-Road! :icon13: Okés :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Öcsibácsi már vissza is ment a dígókhoz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Öcsibácsi már vissza is ment a dígókhoz? :) Nemhiszem, szólt volna :D De ha gyorsan kellett pakolni és utazni akkor lehetséges xD <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nemhiszem, szólt volna :D De ha gyorsan kellett pakolni és utazni akkor lehetséges xD :icon13: <_< Tuti jön majd szegény, csak most van tennivaló rendesen... Pont 1 hónapot volt távol (a fórumtól) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :D Tuti jön majd szegény, csak most van tennivaló rendesen... Pont 1 hónapot volt távol (a fórumtól) :) Megértem :S Én is így lennék vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Megértem :S Én is így lennék vele Magnód hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Kedvet kaptam Öcsibácsitól, íme pár rémisztő példa: Ezt Korzásnak ajánlanám :D : És végezetül egy kis orosz szívatás: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ezek közül kit ismersz? :) Én saját anyagból dolgozom. A WRC fityó a szomszéd srácé, az ültetett Waresz meg az 1ik volt iskolatársamé. Tele van a világ csodával. Itt a mai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ezek közül kit ismersz? <_< Én saját anyagból dolgozom. A WRC fityó a szomszéd srácé, az ültetett Waresz meg az 1ik volt iskolatársamé. Tele van a világ csodával. Itt a mai. http://pics.coldline.hu/pics/110682-20101022-JtPXAd.jpg Aki megteheti :) Könnyű neked, "jó" a környék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Tényleg! Srácok mennyire örültek amikor megjöttél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts