Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én cak az operatőr leszek :) És íme manó-gabesz in eksön: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Buon giorno amici! :D Hoppá egy elveszett ember :) Üdv itthon! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ahoj! Frissen, fitten és már csak dolgozni kellene átmenni a szomszéd háztömbbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ahoj! Frissen, fitten és már csak dolgozni kellene átmenni a szomszéd háztömbbe. <_< Első és legfontosabb kérdés: Megérte a hosszú távollét? :) Nah poén volt :D Minden okés ezek szerint, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Első és legfontosabb kérdés: Megérte a hosszú távollét? :D Nah poén volt <_< Minden okés ezek szerint, ugye? Igen és nem, értsd ahogy gondolod. :icon13: Anyagilag igen, de sokáig távol a családtól az nehéz volt. Csak az 500 eurósokat nehéz váltani a maszek váltónál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Igen és nem, értsd ahogy gondolod. <_< Anyagilag igen, de sokáig távol a családtól az nehéz volt. Csak az 500 eurósokat nehéz váltani a maszek váltónál. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Többit este, kell menni a szomszédba. :D A pénz nagyúr. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Többit este, kell menni a szomszédba. <_< A pénz nagyúr. :) :D Okés, kitartást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 És íme manó-gabesz in eksön: :) :D Üdv Újra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Igen és nem, értsd ahogy gondolod. <_< Anyagilag igen, de sokáig távol a családtól az nehéz volt. Csak az 500 eurósokat nehéz váltani a maszek váltónál. :) Ha nem sikerülne megadom a postacímem és küldd el nekem! Megpróbálom beváltani! :D Egyébként üdv újra a fedélzeten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Srácok4 Itt van valamilyen új nyereményjáték amivel üzemanyagot lehet nyerni! Potya benzin :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 A rendőr megállítja a szabálytalankodó Trabantost: - Kétezer. - Oké, a magáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 És még pár: :) Két barát beszélget: - Te, képzeld, én azt álmodtam, hogy úttörő vagyok! - Én meg azt, hogy két nővel vagyok! - De szemét vagy! Miért nem hívtál át??? - Én hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy. . -------------------------- - Mi az egészség ellentéte - Feleség. ------------------- Mi a baj a női gépkocsivezetőkkel? - Az, hogy ha jobbra jeleznek, nem biztos, hogy balra fognak fordulni. --------------------------------------------- Nagymama a kis unokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! - De nagymama, ez a porszívó! ------------------------------------------------- Egy részeg dülöngél hazafelé a körúton. A Rákóczi téren megszólítja egy néger örömlány: - Hello szépfiú, nem akarsz hazakísérni? - Mi... mi... mit csináljak én Afrikában? ---------------------------------------------------- Csajszi odalép a szőke eladóhoz: - Nem baj, ha felpróbálom azt a ruhát a kirakatban? - Nem, de van próbafülkénk is.! ----------------------------------------------- A dülöngélő részeg nekimegy egy asszonynak, aki hatalmas pofont lekever neki. - Már haza is értem? - csodálkozik a részeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ahoj! Frissen, fitten és már csak dolgozni kellene átmenni a szomszéd háztömbbe. :D Pont ma akartam kérdezni hogy Öcsibácsival vajon mi lett, mert láttam hogy múltkor elköszöntél de nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig leszel! De akkor egyben vagy! Üdv újra emberek között! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Isten hozott a fedélzeten újra! Hosszabb távú itthonlét, vagy csak egy kis pihenő? Ez még a jövő zenéje, 1előre itthon, de megyek még kifosztani a digókat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Pont ma akartam kérdezni hogy Öcsibácsival vajon mi lett, mert láttam hogy múltkor elköszöntél de nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig leszel! De akkor egyben vagy! Üdv újra emberek között! :) 1 élmény volt. Rögtön dobok fel pár képet. Már vasárnap megjöttem, de első a család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Voltak hegyek. is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Most a képekről eszembe jutott amikor svájban jártam :) Egyébként azon gondolkodtam h magyarországon mér nincsenek ilyen szép rendezett ültetvények >.< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mert a magyar parasztot nem kényezteti úgy az únijó, mint az olasz gazdát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Amúgy innen csak 60 km Svájc. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mert a magyar parasztot nem kényezteti úgy az únijó, mint az olasz gazdát. Ez így igaz de bulgáriában is láttam ilyeneket (az út egyik oldalán az únió általl támogatott, a másikon gyomos nem támogatott) szval lehet únijós pénzt nyerni keleten is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Bulgáriában is vannak a nyugati gazdáknak földjeik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 1 élmény volt. Rögtön dobok fel pár képet. Már vasárnap megjöttem, de első a család. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hali! :) Nézzétek meg a Keresek topicot! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts