Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Kérem én a trafikosMarikától vettem a jegyem, ő azt mondta lesz kép, itt a számla, ha nincs kép, akkor kérem vissza az összeget, mégsem járja, hogy az ember fizet aztán ez van.....vagy legalább adjanak helyette egy Korda Gyuri dedikált posztert.....istenadta tehetség az az ember....egy szent ! :) :D <_< :icon13: Nah itt fordultam le a röhögéstől a székről :D ;) :D Inkább Liza Minnelli koncertre kérj jegyet. :P Ha már kívánságműsör, akkor én meg BalázsPali koncerte mennék :lol: Nah moti! Kösd fel a gatyót -_- Enni kér a nép :lol: Panem et circenses B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Lecseréltem a fékolajat, és láss csodát, eltűnt a morgás:) A mókust vedd ki a kerék mögül inkább. Nem jó neki ott, azér' morog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ahogy írod! És ahogy látom cirkusz már van csak a kenyér hiányzik! Hogy mentsem motit valószínűleg csak a postást lesi, mert most valamikor kell megkapnia a hőn áhított ablakemelőt! Legalábbis feltételezem, hogy csak ez van a háttérben! Aki másra gondol ezek után is az szégyelje össze magát! :D B) <_< :D :) Nah itt fordultam le a röhögéstől a székről ;) :D :P Ha már kívánságműsör, akkor én meg BalázsPali koncerte mennék :icon13: Nah moti! Kösd fel a gatyót :lol: Enni kér a nép :lol: Panem et circenses -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Inkább Liza Minnelli koncertre kérj jegyet. :D ÓÓóóóóóóóó hát a Lujzaaaa, ő a másik kedvencem, itt született nem messze tőlünk, 36ban, a Kulipintyó utcában, csak elszármaztak később :) Mindig mondom is a Bélának, amikor látjuk a televizióban : látod milyen sokra vitte a Minotaiék lánya ! Igazán énekelhetnének egy duettet a Korda művészÚrral ! Az a.... Zoltán....nem....a....Balázs....Klári méltatlan arra, hogy egy ilyen géniusszal énekeljen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ahogy írod! És ahogy látom cirkusz már van csak a kenyér hiányzik! Hogy mentsem motit valószínűleg csak a postást lesi, mert most valamikor kell megkapnia a hőn áhított ablakemelőt! Legalábbis feltételezem, hogy csak ez van a háttérben! Aki másra gondol ezek után is az szégyelje össze magát! :D :icon13: <_< :lol: :) Látom jól elszórakoztok rajtam xD már probáltam képet csinálni de olyat csinál a digitális fényképezőgép hogy belerakom az új elemet és fél perc alatt lemerül :S Sztetek? Igen jézus ma megjött az ablakszerkezet, lefúrtam a régi popszegecseket, és holnap megy amit igértem -_- Így hogy este 4kor érek haza és alig van időm, elmegyek nemsokár boltba és veszek vmi jó elemet, de nem igaz hogy a sony csak fél percig birja, igaz 90ftért vettem darabját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Látom jól elszórakoztok rajtam xD már probáltam képet csinálni de olyat csinál a digitális fényképezőgép hogy belerakom az új elemet és fél perc alatt lemerül :S Sztetek? Igen jézus ma megjött az ablakszerkezet, lefúrtam a régi popszegecseket, és holnap megy amit igértem :D Így hogy este 4kor érek haza és alig van időm, elmegyek nemsokár boltba és veszek vmi jó elemet, de nem igaz hogy a sony csak fél percig birja, igaz 90ftért vettem darabját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Te, az nem Somy elem ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Te, az nem Somy elem ? :) :D Nem hanem Sony, de bekapcsolodik fél percig müködik és kiirja lemerül és utána már csak világit és nem tolja ki a lencséjét Vagy a fényképezővel lehet ilyesmi gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem hanem Sony, de bekapcsolodik fél percig müködik és kiirja lemerül és utána már csak világit és nem tolja ki a lencséjét Vagy a fényképezővel lehet ilyesmi gond? Milyen géped van? Garanciális? Próbáltad már ceruzaelem méretű aksival? Tudod, amelyik akkora mint a ceruzaelem de tölthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Milyen géped van? Garanciális? Próbáltad már ceruzaelem méretű aksival? Tudod, amelyik akkora mint a ceruzaelem de tölthető. Valószinű, hogy az elem a kuka. Vagy a fényképező, hogyha HP. azok szeretik gyorsan leszivni az elemeket. Én is Akkumulátort használok. Nekem Olympos van és vettem Duracell akkumulátorokat 4db-ot. Érdemes normális akkumulátort venni, mert sokra csak rá van írva, hogy x ezer mah... Én duracellből a legerősebbet vettem és akár 140képet tudok csinálni vele ugy hogy vakuzok, makró-zok stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Valószinű, hogy az elem a kuka. Vagy a fényképező, hogyha HP. azok szeretik gyorsan leszivni az elemeket. Én is Akkumulátort használok. Nekem Olympos van és vettem Duracell akkumulátorokat 4db-ot. Érdemes normális akkumulátort venni, mert sokra csak rá van írva, hogy x ezer mah... Én duracellből a legerősebbet vettem és akár 140képet tudok csinálni vele ugy hogy vakuzok, makró-zok stb.. Nekem is Olymposom van és szeretem! Ilyen. Ehhez sajna nincs ceruzaelem aksi csak a gyári lapos aksija de az is sokat bír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Te, az nem Somy elem ? :D <_< Vagy Sanyi elem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Valószinű, hogy az elem a kuka. Vagy a fényképező, hogyha HP. azok szeretik gyorsan leszivni az elemeket. Én is Akkumulátort használok. Nekem Olympos van és vettem Duracell akkumulátorokat 4db-ot. Érdemes normális akkumulátort venni, mert sokra csak rá van írva, hogy x ezer mah... Én duracellből a legerősebbet vettem és akár 140képet tudok csinálni vele ugy hogy vakuzok, makró-zok stb.. Nálam is jól muzsikálnak a 2650-es Duracellek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nekem is Olymposom van és szeretem! Ilyen. Ehhez sajna nincs ceruzaelem aksi csak a gyári lapos aksija de az is sokat bír! :) nekem ilyen van olympos x710 Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Valószinű, hogy az elem a kuka. Vagy a fényképező, hogyha HP. azok szeretik gyorsan leszivni az elemeket. Én is Akkumulátort használok. Nekem Olympos van és vettem Duracell akkumulátorokat 4db-ot. Érdemes normális akkumulátort venni, mert sokra csak rá van írva, hogy x ezer mah... Én duracellből a legerősebbet vettem és akár 140képet tudok csinálni vele ugy hogy vakuzok, makró-zok stb.. Igen HP fényképezőgép, eddig nem volt vele gond, de mostanába :| Én a sonyval max 1-et és annyi, most vettem Duracell elemet holnap kiderül mi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Igen HP fényképezőgép, eddig nem volt vele gond, de mostanába :| Én a sonyval max 1-et és annyi, most vettem Duracell elemet holnap kiderül mi lesz Sejtettem hogy HP. Nem nagyon szeretik az emberek fényképezőben, nagyon szívja az elemet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sejtettem hogy HP. Nem nagyon szeretik az emberek fényképezőben, nagyon szívja az elemet.. De ennyire :)?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sejtettem hogy HP. Nem nagyon szeretik az emberek fényképezőben, nagyon szívja az elemet.. ...és szivatja az embereket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Moti! Küldtem egy kis meglepit a motoroska frímélre. Remélem segítség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Moti! Küldtem egy kis meglepit a motoroska frímélre. Remélem segítség :) Köszi, de nekem az autó kábelkötegén levő kábelei szine és jellemzője kellene :$ erre akarok iso csatit forasztani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Köszi, de nekem az autó kábelkötegén levő kábelei szine és jellemzője kellene :$ erre akarok iso csatit forasztani :) Sajna fényezőnél van, ahogy írtam is korábban. De amint hazakerül, kikapom és fotografálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sajna fényezőnél van, ahogy írtam is korábban. De amint hazakerül, kikapom és fotografálok. Előre is köszi :) Hétvégére meglesz <_<?? Kiváncsi leszek milyen szép lesz az autó meg hogy mennyi lesz a fényezés :icon13: Esetleg más aki kikapná a magnóját és lefényképezné az autó kábelkötegét ami rámegy az iso csatlakozóra hogy melyik szin hova megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Előre is köszi :D Hétvégére meglesz :icon13:?? Kiváncsi leszek milyen szép lesz az autó meg hogy mennyi lesz a fényezés :lol: Esetleg más aki kikapná a magnóját és lefényképezné az autó kábelkötegét ami rámegy az iso csatlakozóra hogy melyik szin hova megy <_< Sajna csak jövő héten lesz belőle valami. A tetőn meg a hátsó lökösön kívül minden fújva lesz :) Kész anyagi csőd... akkor volt nálam utoljára ekkora megszorítás a pénzügyekben amikor vettem tavaly -_- De sajnos a muszáj nagy úr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Áthoztam ide a Karosszériából. Hát Thor! Csatlakozom az előttem szólokhoz! Nagyon szép ez az autó! S ahogy látom még szebb lesz! Látszik hogy nagyon gondos gazdira talált! <_< Köszke Srácok. :D Hát Párom szokta volt mondani, hogy szegény Gina nem nagyon gondolta volna, hogy ilyen helyre kerül :icon13: De meg is hálálja a gondoskodást :lol: (megbízhatóság, fogyasztás, menetstabilitás) Remélem így a kasztnizás, konzerválás és fényezés után sokáig marad gyárihoz közeli állapotban. Ha jól emlékszem h.adam-nek is hasonló állapotban van (persze rozsdás helyek nélkül) a verdája. És amúgy is az számít, hogy mennyire törődik az ember a szeretett géppel (sajnos igen nagy korlátokat szab a pénz :S ). Nekem is egy év és tömérdek apránként összerakott lovetta kellett ahhoz, hogy idáig eljussak (és még van az utastérben is mit mókolni :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Egy érdekes tanulmány: http://autovezetes.network.hu/video/nem_ar..._japan_kiserlet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts