Thor Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 most lett olajcsere. 2ezer km-t mentem vele azóta. Castrol 10/40 ha jóltudom. szerelő tette bele tuti jo olajat annak nem lehet baja. Tény, hogy én nem szeretem a castrol, eddig csak GM-et használtam.. Pedig nagyon jó olaj. Asszonykáméban csak ez van már évek óta (persze folyamatosan cserélve :) )! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hát ha az motorolaj lenne, akkor annak a motornak már régen reszeltek volna... Kartergáz lesz az inkább, azt szokta visszadolgozni a fojtószelepházba. Mondjuk ha túl sok és olajos, az sem jelent éppen jót... Mi lehet a jelenség oka? Esetleg mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Srácok! Miért lehet az, hogy a légszűrő(direkt) áll az olajban? Valamiért a légtömegmérőn át jön valamennyi olaj a szűrőhöz... Arra gyanakszom, hogy az olajpumpa miatt, 16V-s pumpi van benne... Ugye nem a maximumig szoktad tölteni az olajat? :D Mondjuk most olvasom, hogy dircsiszürcsi... Akkor viszont valahol köpdösi a motor. Nézd meg a kartercsavarokat, olajszűrőt, nem e túl lazák! Aztán következő körben gyanakodhatsz szimmeringre, az viszont már húzósabb móka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ugye nem a maximumig szoktad tölteni az olajat? :D Mondjuk most olvasom, hogy dircsiszürcsi... Akkor viszont valahol köpdösi a motor. Nézd meg a kartercsavarokat, olajszűrőt, nem e túl lazák! Aztán következő körben gyanakodhatsz szimmeringre, az viszont már húzósabb móka. :) Hát felül a szívőcsőben is áll az olaj. most lebontottam az egészet. Kivettem a légtömegmérőt és átlátnia zárófedél alatt. Létezhet, hogy attól? Kifolyik és le a szűrőhöz? Mivel ugye direkt szűrő van fent ezért kellett hozzá csinálni egy kerek tartót amire fel lehet tenni a szűrőt. Nem-e az a rossz? mert az is olajos. De nekem gyanús, hogy már fent a szívótoroknál is áll az olaj. Ja és nem töltöm tele maxra. A két csík közt van. Viszont kevesebb mint akkor mikor töltöttem bele és azóta 2ezer km-t mentem.. Nem tudom természetes-e,de az 1.6-os egy fikarcnyi olajat se evett 10-11ezer km után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 MOTI! Hali! Próbáltam küldeni privát üzenetet, de nekem nem jelenítette meg, hogy elküldte! A lényeg az lett volna, hogy meg van melyik a jobbos, és ha még érdekel hétfőn postára tudom adni! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 MOTI! Hali! Próbáltam küldeni privát üzenetet, de nekem nem jelenítette meg, hogy elküldte! A lényeg az lett volna, hogy meg van melyik a jobbos, és ha még érdekel hétfőn postára tudom adni! :D :) Megkaptam és írtam vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Az autóra vettem komoly alufelniket :) Holnap csinálok képet és felteszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Várjuk!!! :) Az autóra vettem komoly alufelniket :D Holnap csinálok képet és felteszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Várjuk!!! :) Lehet a kocsira tette fel a képeket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Lehet a kocsira tette fel a képeket? :) Nem, dehogyis :D csak még nem kerültem oda :D De meglesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem, dehogyis :) csak még nem kerültem oda :D De meglesz :D A múltkori para dolgok elmúltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 A múltkori para dolgok elmúltak? Igen el, még nem vettem akkumlátort majd ha odakerül a sor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Srácok! Kuplung bowdent, hogy szedem ki? Valaki tud esetleg segíteni? Egyik barátomnak kell kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nem, dehogyis :) csak még nem kerültem oda :icon13: De meglesz :lol: Messze van ? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Messze van ? :) :D Tőlem pár lépésre <_< most is vadan szomorkodik az udvarba :icon13: Elől a fékbetéteim hajszálvékonyak, muszáj leszek cserélni, de melyik fajtát vegyem meg?? És a fékre mondtok vmi jó piros festéket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Srácok! Kuplung bowdent, hogy szedem ki? Valaki tud esetleg segíteni? Egyik barátomnak kell kiszedni. kadettét láttam ki kell a pedálnál akasztani kicsit kacifántos, aztán utána a váltó környékén v. forditva:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tőlem pár lépésre :) most is vadan szomorkodik az udvarba :D Elől a fékbetéteim hajszálvékonyak, muszáj leszek cserélni, de melyik fajtát vegyem meg?? És a fékre mondtok vmi jó piros festéket? Nekem elől normál brembo tárcsák vannak, gyári GM betétekkel. Szerintem egész jó párosítás. Gyönyörűen kopik a tárcsa(réginél alul és felül volt kb. 3mm ahol semmi kopás nem volt) de most az egész felületen fog. 1hónapja talán arra lettem figyelmes hogy morog ahogy fékezem az eleje, de aztán semmi rend elleneset nem találtam a fékeken. Lecseréltem a fékolajat, és láss csodát, eltűnt a morgás:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ....Lecseréltem a fékolajat, és láss csodát, eltűnt a morgás:).... Évente nem árt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Évente nem árt :) Nem nagy kunszt külömben. Csak hát akna nélkül kicsit macerás:) de felbakoltam és ment minden ahogy a nagykönyvbe megvan írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Moti, a képek faxon jönnek bitenként? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Moti, a képek faxon jönnek bitenként? <_< :icon13: :lol: -_- Túl komoly az a felni :) Nem lehet csak úgy lefényképezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 -_- B) :D Túl komoly az a felni :icon13: Nem lehet csak úgy lefényképezni :lol: Beharangozzaaa, dang-dang-dang-dang....aztán semmi :) ;) Én inkább visszaváltanám a jegyemet :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Beharangozzaaa, dang-dang-dang-dang....aztán semmi :) -_- Én inkább visszaváltanám a jegyemet :D <_< :lol: Azt sajnos nem lehet, kell neki az új akksira a lovetta :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 -_- Azt sajnos nem lehet, kell neki az új akksira a lovetta :lol: Kérem én a trafikosMarikától vettem a jegyem, ő azt mondta lesz kép, itt a számla, ha nincs kép, akkor kérem vissza az összeget, mégsem járja, hogy az ember fizet aztán ez van.....vagy legalább adjanak helyette egy Korda Gyuri dedikált posztert.....istenadta tehetség az az ember....egy szent ! :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Kérem én a trafikosMarikától vettem a jegyem, ő azt mondta lesz kép, itt a számla, ha nincs kép, akkor kérem vissza az összeget, mégsem járja, hogy az ember fizet aztán ez van.....vagy legalább adjanak helyette egy Korda Gyuri dedikált posztert.....istenadta tehetség az az ember....egy szent ! :) :D <_< :icon13: Inkább Liza Minnelli koncertre kérj jegyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts