warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 LET-et szerintem felejtsd el :wink: Még ha találsz egy jobb állapotú C20XE-t, lesz azon is mire költeni. Úgy-úgy :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 szherintem mind2 autó játékos - azaz nem az a tipikus eset,h beülsz és Aból Bbe OK, hanem van velük móka csak ha már lúd legyen kövér és nem mellesleg nem kell 1ből rohanni phase 4ért,h büntessen az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tiszteletem MINDENKINEK!! Sokáig hallgattam , de most végre megtaláltam az igazit !!!!!!!!! ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ KEEEEELLLLLLLLL NEKEM!!!!! Várom a véleményeiteket : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 Gyönyörű , kevés km. , CDX felsz . , ez a tuti szín csak a felnit nem kérném hozzá mert nekem az 5 küllős tetszik!! Persze egyböl beleszerettem és bár még nincs meg az összes cash megpróbáltam felhívni de nem vette fel a tulaj :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tiszteletem MINDENKINEK!! Sokáig hallgattam , de most végre megtaláltam az igazit !!!!!!!!! ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ KEEEEELLLLLLLLL NEKEM!!!!! Várom a véleményeiteket : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 Gyönyörű , kevés km. , CDX felsz . , ez a tuti szín csak a felnit nem kérném hozzá mert nekem az 5 küllős tetszik!! Persze egyböl beleszerettem és bár még nincs meg az összes cash megpróbáltam felhívni de nem vette fel a tulaj :lol: :D Jó lesz, ha a felnit eladod rögtön róla:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ugyi , hogy nagyon szép meg jó is !!! a felnit eleve meg se venném ! Mondjuk -50,000 ar árból bár nem érnek annyit :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Jó lesz, ha a felnit eladod rögtön róla:) Szép kocsi :lol: Különben ha nincs rajta közepe, akkor nem is néz ki olyan rosszul az a felni :wink: ui: holnap hívd fel a tulajt, de szép nyugodtan érdeklődjél, hanyagold az elragadtatottságot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Szép kocsi :lol: Különben ha nincs rajta közepe, akkor nem is néz ki olyan rosszul az a felni :wink: ui: holnap hívd fel a tulajt, de szép nyugodtan érdeklődjél, hanyagold az elragadtatottságot Tiszteletem URAM!! És kösz a jó tanácsot !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Másik nincs ? :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tiszteletem MINDENKINEK!! Sokáig hallgattam , de most végre megtaláltam az igazit !!!!!!!!! ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ KEEEEELLLLLLLLL NEKEM!!!!! Várom a véleményeiteket : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 Gyönyörű , kevés km. , CDX felsz . , ez a tuti szín csak a felnit nem kérném hozzá mert nekem az 5 küllős tetszik!! Persze egyböl beleszerettem és bár még nincs meg az összes cash megpróbáltam felhívni de nem vette fel a tulaj :lol: :D Jónak tűnik, bár a felnik tényleg szörnyűek. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2500V6 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdv minden Vectra tulajnak, szevasztok! Van nekem egy kettôfeles autómata Vectrám. Szeretnék benne V Á L T Ó O L A J S Z Ü R Ô T cserélni. De miután meghallottam, hogy 40 ezer és még várni is kell... némileg elszontyolodtam. Azt kérdezném tôletek, hogy van e valami mód az esetleges valamivel való kiváltására (sufni) illetve arra, hogy elmegy e anélkül.? elôre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdv minden Vectra tulajnak, szevasztok! Van nekem egy kettôfeles autómata Vectrám. Szeretnék benne V Á L T Ó O L A J S Z Ü R Ô T cserélni. De miután meghallottam, hogy 40 ezer és még várni is kell... némileg elszontyolodtam. Azt kérdezném tôletek, hogy van e valami mód az esetleges valamivel való kiváltására (sufni) illetve arra, hogy elmegy e anélkül.? elôre is köszönöm elmegy, ha el akarod adni. Ha azt akarod, hogy fél év múlva is használni tudd, cserélni kell, sajnos. A 40e nekem kicsit soknak tűnik (Omega MV6-hoz 25-30 körül volt). Hol mondtak ennyit? a csergőt próbáltad? vagy kérdezd meg ezt a műhelyt: www.vi-to-service.hu Mellesleg olajat, meg tömítőszettet is kell venni hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 A váltóban a szűrőt ki szokták mosni. Természetesen csak ha nem sérült. Extrém esetekben elkerülhetetlen a csere, egyébként úgy tudom nem fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szebb és jobb estét mindenkinek mint a mai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kicsi sziven százezer darabra tört úgy mint az az üveg bor amit ma levertem munkakezdés előtt a zakómmal úgyhogy a ma esti műszakot egy kis felmosással kezdtem de ez már meg se kottyant ahhoz képest , hogy este felhívtam a tegnapi Vectra CDX tulaját és egy roppant kedves női hang közölte , hogy -" ja a vectra már elkelt" mondta és minden egyes szó féltélaként csapódott be a már imént említett helyre!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :D :lol: :D Ha meglenne a lóvém már fejbe is lőttem volna magamat :gib: Január óta nézegetem a Vectrákat és mikor meglelem az igazit még meg se nézhettem magamnak ! Ez nem ér!!!! :x :evil: :twisted: :x :evil: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hé hé !! Most látom csak , hogy van az estének jó része is mert átminősültem Újoncból Érdeklődővé ami nem tudom mit jelent de biztos jót :lol: :D Mr. Dark : Antitól hallottam új hobbid van : a magyarországi MŰ sztárok terrorizálása !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként , ha már adott volt a helyzet miért nem vizelted le azt a kis (a férfi nemiszerv nyomdafestéket nem tűrő megnevezése : ######t ) mármint a vizipisztolyjal! Bár gondolom Te se vagy annyira kemény , hogy csőretöltött vizipisztolyjal szaladgálj az utcán :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Egy szóval : csak így tovább és nyugi szerintem itt mindannyian tudjuk , hogy kettőtök közül nem Te voltál a PÖCS !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 ....Január óta nézegetem a Vectrákat és mikor meglelem az igazit még meg se nézhettem magamnak ! Ez nem ér!!!! :x :evil: :twisted: :x :evil: :twisted:.... Semmi gond, lesz másik, sőt még jobb is :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Sziasztok! Én még új vagyok itt, most kívánok belépni klubtagnak, de azért előzetesben olvasgatom a párbeszédeket:) :wink: Stewe-nek szeretnék néhány gondolatot eljutattni, mert nem rég váltam meg a drágámtól(2.0 16V) és jó olvasni, hogy azok a problémák amira Dark felhívta a figyelmet, azon én szépen végig mentem:( :lol: Irgalmatlanúl sokat javítottuk, de sosem értem a végére.Nagyon érzékeny és szervíz igényesnek bizonyúlt.Kb 3 évig hajtottam, voltak jó idök, meg rosszak, de még most is hiányzik, nagyon lehet imádni.Gyönyörű számomra a formálya, belűl színtén igényes, szóval minden szempontból az Opel gyár eddigi legjobb projektje az A vectra. Sajnos váltanom kellett, mert felfedeztünk egy olyan hibát, ami nem éri meg a javítást, így most egy G Astra birtokosa lettem.De maradtam a harapósabb verzionál: 2.0 16V és ez a 150 lovas! Nagyon teper a drága és eddig ( 2 hónap) még nem volt gondom vele. Szóval, ha valami kérdésed van, szívesen segítek, legalábbis amiben van tapasztalatom A Vectra kapcsán. Üdv mkinek Gyugyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Sziasztok! A Vectra 2.0 16V gyári alufelni garnitúra eladó, A vectrahoz bőr varrott sportkormány is eladó(Diamant), és van még egy sport dobom, ami fél évet volt fönt a Vectramon.Rozsdamentes, de DTM végű.Közép hangos, nem vészes. Na ennyi, üdv Gyugyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Sziasztok! A Vectra 2.0 16V gyári alufelni garnitúra eladó, A vectrahoz bőr varrott sportkormány is eladó(Diamant), és van még egy sport dobom, ami fél évet volt fönt a Vectramon.Rozsdamentes, de DTM végű.Közép hangos, nem vészes. Na ennyi, üdv Gyugyó Itt jobb helyen lenne : :arrow: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=25 :wink: ui: felni a felnis támakörbe, a többi meg mehet Vectra alatrészek közéééééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Semmi gond, lesz másik, sőt még jobb is Kösz !!! Remélem is , hogy lesz jobb mert nagyon levert vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Sziasztok! A Vectra 2.0 16V gyári alufelni garnitúra eladó, A vectrahoz bőr varrott sportkormány is eladó(Diamant), és van még egy sport dobom, ami fél évet volt fönt a Vectramon.Rozsdamentes, de DTM végű.Közép hangos, nem vészes. Na ennyi, üdv Gyugyó A sport dobért mennyit kérsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
2500V6 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 elmegy, ha el akarod adni. Ha azt akarod, hogy fél év múlva is használni tudd, cserélni kell, sajnos. A 40e nekem kicsit soknak tűnik (Omega MV6-hoz 25-30 körül volt). Hol mondtak ennyit? a csergőt próbáltad? vagy kérdezd meg ezt a műhelyt: www.vi-to-service.hu Mellesleg olajat, meg tömítőszettet is kell venni hozzá... Köszönöm az információt Dark uram! Egyébként majdnem mindenhol 35-40et mondtak rá. VITÓék is. Egy helyen találtam azóta 27e-ért. Valószinû ôk nyertek. :D Van 1-2 konstrukciós dolog amit nem nagyon értek ennél az autónál, mármint az enyémnél. Pl. hogy kinek jut eszébe mûanyagból csinálni egy szelepfedelet egy ilyen motornál. Amibôl persze 2 van. Errôl is azt hallottam, hogy Németországban van legközelebb és, hogy darabja 35-40e. Szerintem ezek nagyon súlyos pénzek ha azt nézzük, hogy egy 10-11 éves autóról beszélünk ami ráadásul ha nem is rettenetesen, de azért homorítja a benzinkutak falait. Szóval nem tudom mi lesz ha eladásra kerül fél-1 éven belül de, hogy nagy buktavári lesz belôle az biztos. Bár hozzá teszem sietve, én sem a nyerészkedésért vezetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Steweeeeeee! Mondtam, hogy ne nagyon nézegesd azokat az autókat amíg nincs meg rá a lóvé, mert csak a szíved fájdítod... Na megyek csomizik neked egy kis Vectra alapot... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Szia Tgabika76! Anno, 20.000Ft-ért vettem, most természetesen olcsóbb, úgy 15.000 Ft szeretnék, de nem vagyok merev agyú.Irányár, az meg tudod mit jelent:)) Írj ide, vagy itt a számom: 06 30 417 96 85 Üdv Gy Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Üdv mélykék76! Köszi a tanácsot, még új vagyok, mint látod! :wink: Itt jobb helyen lenne : :arrow: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=25 :wink: ui: felni a felnis támakörbe, a többi meg mehet Vectra alatrészek közéééééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Szia Tgabika76! Anno, 20.000Ft-ért vettem, most természetesen olcsóbb, úgy 15.000 Ft szeretnék, de nem vagyok merev agyú.Irányár, az meg tudod mit jelent:)) Írj ide, vagy itt a számom: 06 30 417 96 85 Üdv Gy Küldtem PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts