öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Bárpultnál: - Egy sört kérek! - Alkoholmentes jó lesz? - Játékpénz jó lesz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt. Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre. **************************************************** Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre: "Szerető feleségemnek Időpont: 2005 okt.13, péntek Tárgy: megérkeztem! Drága szerelmem! Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk. Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém. Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt. Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre. **************************************************** Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre: "Szerető feleségemnek Időpont: 2005 okt.13, péntek Tárgy: megérkeztem! Drága szerelmem! Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk. Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém. Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!" <_< Azta ez komoly xD LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Pokoli humor. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Öcsibácsi! Lenne hozzád egy kérdésem! Neked a kocsidba a gyertyákhoz hányas kulcs kell?? Mert hogy szinte ugyanolyan kocsink van! :( :wacko: Azért kérdezem mert szeretnék venni a kocsihoz gyertyakulcsot de nemigazán vagyok jártas a dolgokban hogy hányas is kell hozzá??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 A nagyobbik, 21-es. Kaptam múltkor 1 ilyet a szomszédtól. Nem használom, ott a Crova készlet, azzal nem verem le a kezem. :wacko: Azt mondta: Nem vagyok 1 műszaki ember, így nem kell.(zenetanár) Adott még izzókészletet, kesztyűket, stb. Apósáé volt.Majd elkopik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 A nagyobbik, 21-es. Köszi szépen a választ, akkor majd e szerint keresek gyertyakulcsot az enyémhez is! Kb. mennyibe fáj egy ilyen?? Persze normális áron! :wacko: Kaptam múltkor 1 ilyet a szomszédtól. Nem használom, ott a Crova készlet, azzal nem verem le a kezem. ;) Azt mondta: Nem vagyok 1 műszaki ember, így nem kell.(zenetanár) Adott még izzókészletet, kesztyűket, stb. Apósáé volt.Majd elkopik. <_< http://www.homasita.hu/images/NAGY/2/0165870_2.jpg Nem semmi egy célszerszám.. De legalább kaptál egy-két jó dolgot tőle ha már neki nincs rá szüksége! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Itt láttam. 930 pénz. a többi boltban se lehet drága. Kesztyűt vegyél fel, vigyázz a kezedre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Mindegyikhez 21-es kell, 1.8as gyetyáihoz is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 16-os és 21-es van, valamelyik biztos jó. <_< Ezért jó a Crova készlet, de hosszított fej kell mert a sima nem ér be a gyertya végétől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Vannak dupla kulcsok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 A melltartó odaszól a bugyihoz: — Kikapcsolódásra vágyom. — Ne mááá, tegnap is miattad toltak le! Férj: — Drágám, ma kereken egy hónapja, hogy nem szeretkeztünk. Feleség: — Te. Két barát beszélget: — Képzeld éppen a vasárnapi ebédet főztük, amikor az anyósom lement a pincébe krumpliért, a lépcsőn megbotlott, kitörte a nyakát és meghalt! — Na és mint csináltatok? — Rizst. A repülőn a légikisasszony megkérdi a harmadosztályon utazó utast: — Uram, kér vacsorát? — Miből lehet választani? — Igen vagy nem! Ember a tv-szerelőnek: — Ültem a fotelban, néztem a tv-t miközben egy 100-as szöggel piszkáltam a fülem. Egyszer csak elment a hang! — Honnan lehet tudni, hogy a bort erősen vizezik? — A pohár felett nem muslicák keringenek, hanem sirályok. Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival. Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól: — Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk? A lány odahajol, és szótagolva elmondja: — Bööör-ger-kiiiiing. Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik: — Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál? Mire a másik: — Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összeszartam magam. Romák egymás között: — Te Gazsi, oszt hol dolgozol? — Sehol. — Ott NE hagyd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 A nagyobbik, 21-es. Kaptam múltkor 1 ilyet a szomszédtól. Nem használom, ott a Crova készlet, azzal nem verem le a kezem. :wacko: Azt mondta: Nem vagyok 1 műszaki ember, így nem kell.(zenetanár) Adott még izzókészletet, kesztyűket, stb. Apósáé volt.Majd elkopik. <_< http://www.homasita.hu/images/NAGY/2/0165870_2.jpg Sikerült már egy ilyet eltörnöm... Azóta csak krova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 A tanitó néni kérdezi az iskolában a gyerekeket: - Mi az, négy lába van, barna és az erdőben él? - Medve! - kiabálják a gyerekek. - Jó a gondolat - mondja a tanitó néni -, de lehetne őzike is! A tanító néni folytatja: - Mi az, zöld, fűben van és ugrik? - Béka! - kiabálják a gyerekek. - Jó a gondolat - mondja a tanító néni -, de lehetne szöcske is! Ekkor Jancsika megkérdezi a tanító nénit: - Mi az, amit ha a tanító néni a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi, kicsi és puha? A tanító néni hatalmas pofont kever le Jancsikának, de az csak folytatja: - Jó a gondolat, de lehetne rágógumi is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Továbbküldős mail: Aug. 06.-á n, (vagy a hónap bármelyik napján) éjfélkor, bárhol vagy, igyál meg hat sört kilenc nagyfröccsöt fél liter vodka-narancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre! Két Holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison. KÜLDD TOVÁBB!!! EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL!!! Ez az első továbbküldős levél, ami tényleg működik!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Továbbküldős mail: Aug. 06.-á n, (vagy a hónap bármelyik napján) éjfélkor, bárhol vagy, igyál meg hat sört kilenc nagyfröccsöt fél liter vodka-narancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre! Két Holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison. KÜLDD TOVÁBB!!! EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL!!! Ez az első továbbküldős levél, ami tényleg működik!!! Na ez biztos hogy müködik xD, ha nem hiszitek probáljátok ki :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Továbbküldős mail: Na, csak nem viccelődünk? <_< Jó az, kell a humor. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ma elvittem anyukát magammal melózni. :( Alagsori vasablakokat újítok fel. Új pánt, új zár, új üveg, festés, stb. 1 kicsit drótkefézett asszonypajtás. Nem komálja a lakatos szakmát. Azt mondja: koszos, büdös, zajos és fárasztó is. :wacko: Mondom múltnap a megbízónak, hogy 40Eft a munkadíjam 1 hétre, azt mondja erre, legyen 50!. ;) ;) Mert sok lóvé összejött és el kell költeniük a tél előtt felújításra. Nagyon nem ellenkeztem. :o Mások is lehetnének ilyen nagyvonalúak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Meg haver szervezi az Olasz melót. :( Megyünk a digókhoz a svájci határ közelébe 1 kis pénzmagot keresni. 2 hete szólt a szomszéd kőmíves, hogy menjek vele németbe, még jó, hogy nem értem rá. 3 nap után itthon volt, <_< nem jött össze. Ismeretség nélkül rizikós kimenni, de nem értette. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Jó lenne nekem is valami plusz meló, de az asszonypajtás már így is csipog, hogy alig vagyok itthon. A 6+2-es három műszak nem túl családbarát időbeosztás tekintetében. Délutánosban addig látom a nagylányt amíg oviba viszem, meg este benézek amikor már alszik! Persze egy kis plusz pénzmag mindíg jól jönne! Hátha nagybátyám tud majd valamit. Az Ő utcájuk tele van idősekkel, akik már nem nagyon tudják a kerti munkákat elvégezni, így esetleg egy kis mellékesért szívesen segít az ember! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Alakulunk. ma visszakaptam a kicsikét.benne az elektromos ablakokkal, 256-os fék , tárcsás hátsó híd és egyéb finomságok :wacko: Ja és keresek az ajtokárpithoz ilyen takaró gombát, a kurbli helyére <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Itt láttam. 930 pénz. a többi boltban se lehet drága. Kesztyűt vegyél fel, vigyázz a kezedre. :wacko: Köszi a linket Öcsibácsi, sokat segítettél! :( Bár nem hiszem hogy Törökbálintra mennék érte, de mint ahogy te is írtad másik üzletben se lehet túl sokkal drágább.. <_< Plusz legalább most már azt is tudom hogy milyen gyertyakulcs kell a verdához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Thor. Lecseréltem ám a kipufogómat erre való 55ös rendszerre(közép és hátsó dobot, amit a múltkor mutattam). Hát felrakásnál voltak kisebb gondok(főleg felfogatási helyek nemigen akartak passzolni, hála az utángyártott cuccnak..) De viszont észrevehetően nyomatékosabb lett kisebb fordulaton, és alapjáraton sokszor azt hiszem nem megy a motor, olyan csendes:) Jah, és az alapjárati fogyasztás 1,4ről lement 1,2-1,3közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Thor. Lecseréltem ám a kipufogómat erre való 55ös rendszerre(közép és hátsó dobot, amit a múltkor mutattam). Hát felrakásnál voltak kisebb gondok(főleg felfogatási helyek nemigen akartak passzolni, hála az utángyártott cuccnak..) De viszont észrevehetően nyomatékosabb lett kisebb fordulaton, és alapjáraton sokszor azt hiszem nem megy a motor, olyan csendes:) Jah, és az alapjárati fogyasztás 1,4ről lement 1,2-1,3közé. Az már döfi <_< Szerintem a fogyin is észre fogod venni a jótékony hatást :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Alakulunk. ma visszakaptam a kicsikét.benne az elektromos ablakokkal, 256-os fék , tárcsás hátsó híd és egyéb finomságok <_< ... Gratula :wacko: Milyen lett az új fék? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts