Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Azta milyen hosszú az a narancssárga :D Egy olyannal hogy lehet befordulni egy kis keresztezödésbe :D??? Kicsibe sehogy. ^_^ De van egy kép amin látszik, hogy fordul a pót 3 tengelye. Ezt lehet Joystick-el (kézzel) is irányítani. Volt pár kemény sztorink :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Aham ^_^ Mit látok én :D Napi legtöbb hozzászólói, te vagy a legelső helyen :| Mennyit tudsz te beszélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Aham :D Mit látok én :D Napi legtöbb hozzászólói, te vagy a legelső helyen :| Mennyit tudsz te beszélni :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Holnap évnyitó és nem mehetünk a gyerekkel, mert a Schmitd Pál jön átadni az új iskolát és 200! "fontos ember" lesz ott vele. :D Vigyem be fél 8-ra és menjek érte 11-re. Most lesz elsős, de eddig be se lehetett menni az iskolába. Úgy 1.5 éve építik.(még minden nincs kész, de a másik sulit már bezárták) Szóval tök idegen hely neki és nem mehetünk együtt körbe vele, hanem majd körbeterelik őket az épületben. Biztos jó benyomásai lesznek az első napon. ^_^ Na, meg olyan szabályok, tiszta börtön. Azt mondta a diri írjam alá, hogy ha kárt okoz a gyerek megtérítem. Mondom neki: Nem írom, pereljenek be, ha gond lesz! :D Biztos megjegyzett magának. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Holnap évnyitó és nem mehetünk a gyerekkel, mert a Schmitd Pál jön átadni az új iskolát és 200! "fontos ember" lesz ott vele. :D Vigyem be fél 8-ra és menjek érte 11-re. Most lesz elsős, de eddig be se lehetett menni az iskolába. Úgy 1.5 éve építik.(még minden nincs kész, de a másik sulit már bezárták) Szóval tök idegen hely neki és nem mehetünk együtt körbe vele, hanem majd körbeterelik őket az épületben. Biztos jó benyomásai lesznek az első napon. ^_^ Na, meg olyan szabályok, tiszta börtön. Azt mondta a diri írjam alá, hogy ha kárt okoz a gyerek megtérítem. Mondom neki: Nem írom, pereljenek be, ha gond lesz! :D Biztos megjegyzett magának. :D Az komoly ;) Helyes, légy kemény :D Más: Hétfőn 10nm-en 4db A Veki is volt egyrakáson ITT. Szinte minden reggel találkozok egy ezüst színű 4X4-essel a Palotai hátárút/Szlovák út vonalon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Látod is hogy mind a 4 A veki, mert én csak 4 autót látom de nem lehet már jobban nagyitani ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Látod is hogy mind a 4 A veki, mert én csak 4 autót látom de nem lehet már jobban nagyitani ^_^ Váááááááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Egy múltkori eset: Nah hol a hiba? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Némmáá, csiga ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Némmáá, csiga :D Ott a pont :D És képzeld, akkor akartunk elindulni valahova. Jött valami hatodik érzék és benéztem a kerékhez :D Alig akarta elengedni a kisfickó a gumit, biztos száguldani akart ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ott a pont :D És képzeld, akkor akartunk elindulni valahova. Jött valami hatodik érzék és benéztem a kerékhez :D Alig akarta elengedni a kisfickó a gumit, biztos száguldani akart ^_^ Szerencsés csiga, nem lett püré....egyelőre :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Szerencsés csiga, nem lett püré....egyelőre :D :D Netán szereted a francia konyhát? ^_^ Van még pár haverja a kertben, ha gondolod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Egy múltkori eset: http://lh3.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/TH5VQzmh...640/KĂŠp217.jpg Nah hol a hiba? :D Na ne már! :D :D Hát most nagyot néztem! Eléggé extrém helyet választot magának! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Na ne már! :D :D Hát most nagyot néztem! Eléggé extrém helyet választot magának! ^_^ :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Na ne már! :D :D Hát most nagyot néztem! Eléggé extrém helyet választot magának! :D Kell neki az adrenalin, extrém sportol. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Kell neki az adrenalin, extrém sportol. ^_^ Nah milyen volt az első nap az oskolában? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Netán szereted a francia konyhát? ^_^ Van még pár haverja a kertben, ha gondolod :D Phfájjjjjjjjjjjjjjj.....inkább nem köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Phfájjjjjjjjjjjjjjj.....inkább nem köszi ^_^ :D :D :D De miért? Fincsi májkrém ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Találkozás: Nyuszika és a róka találkoznak az erdőben. Nyuszika köszön: - Szia vöröske! - Te engem ne vöröskézz le! - Miért, jobb lenne, ha lerókáználak.....!?! Előző munkahely: A HR-es kérdezi az új titkárnőt: - És mondja, az előző munkahelyén mennyi volt az évi fizetése? - ??? Nálunk az előző munkahelyemen nem dolgozott egy Évi sem! Margarin: Két egér beszélget a kamrában: - Rád fog esni a margarin! - Rámamargarin? Trükk: - Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni? - Én? Elszámolok háromig, és már alszom is. - Tényleg? Csak háromig? - Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is. Bevásárlás: - Pistike, szaladj le a boltba, hozzál egy kiló hurkát! De ne véreset! - DENEVÉRESET??? Kérdés: - Miért nincs bástya a vonaton? - Mert a vonat nem vár..... Úszásoktatás: - Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot? - Hókusz, pók ússz! Tehén: A tehén bonyolult állat. De én megfejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ezek jók :É:É:É Ezek nekem is benne voltak egy dokumentumba ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ezek jók :É:É:É Ezek nekem is benne voltak egy dokumentumba :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Nah milyen volt az első nap az oskolában? :D Gut. :D Eddig tetszik neki. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Áthozom ide, hogy ne legyen annyi dolguk a modiknak :D Te is csíped azt a 136 gyiát, ugye? :D Én azt a 150-et csípem ;) :D Kinek milyen, nem szoktam száguldani, főleg ha benne ülnek a kölykök. :D Igaz nekem már kicsit lehet, hogy magasabb az ingerküszöböm egy ideje, de azért nem csak a száguldozás miatt jó a nagyobb motor a nagyobb kasztniba. Az élettartama is jobb lesz, ha nem kell szétpörgetni, hogy vonszolja azt a sok tonnát ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Én azt a 150-et csípem :D :D Ahha ^_^ Az aláírásod viccelt meg a 136 lóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Ahha ^_^ Az aláírásod viccelt meg a 136 lóval :D Igen, az teljes idézet, nem írtam át :D A lényege a lényeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts