Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

:D Miket meg nem találsz ^_^

Céges szülinapok alkalmával mindig az Alma együttes "muzsikál". Annyira sz@r, hogy már jó :D

Ez felkelés után pont jól esett!!! :D

Nekem a nagylányom Debrecen -Sárospatak vonalon rendszeresen ezt hallgatja!

Az út kb. 1óra 45perc, ha kicsit forgalmasabb 2 óra! Lassan az összes számukat fújom kívűlről, és már háromszor voltunk koncerten is.

Ja és vezetés közben nyaggat a csajos, hogy: "Apa te miért nem mutogatod a nád a házam tetejét?"

Gondolom a szembejövők, meg csak néznének, hogy a muksó elengedett kormánnyal csápol, mellette meg a család ugyanezt csinálja! ;) :D :D

Megosztás:

^_^ Részvét :D

Ha sztorizni kéne kb két oldalat telenyomhatnék vele kapcsolatos történetekkel!

Például onnan kezdve, hogy bele akart szólni milyenre festessük a lakást, vagy hogyan neveljem a gyerekemet, vagy milyen legyek, hogy jó férj és apa legyen belőlem stb.

Ja és ehhez vágjak jó pofát, mert minden sz@ron megsértődik!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!

Megosztás:

De fincsi az a piros Vectra :D ^_^

A Tiéd? :D

Brutál lehetett fénykorában. V6, nagyfék, sportfutómű...

Átpattintottuk Sógoréba a futóművet... Az agyad eldobod, olyan lett. A fék is brutális. Ha maxra állítod a Konikat, akkor már már pályán is lehetne vele mit kezdeni :D

Megosztás:

Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe.

Orvos: - Mi történt?

Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver.

Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni!

Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be.

Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám!

Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját?

^_^

Megosztás:

A házaspár elviszi az orvoshoz a fiúkat, mert annak nagyon kicsi a fütyije. Az orvos megvizsgálja a gyereket, majd így szól:

- Semmi gond, adjanak neki palacsintát, az csodát fog tenni.

Következő reggel a gyerek látja, hogy az asztalon egy nagy halom palacsinta gőzölög.

- Ezt mindet meg kell ennem?- kérdezi.

- Vegyél ki magadnak kettőt , mondja az anyja. A többi apádé. ^_^

Megosztás:

A legjobb. :D

A bróker egyik este későn ér haza.

A felesége ráförmed:Hol a pokolban voltál?

- Tetováltatni - válaszolja.

- Tetováltatni?? - Szörnyülködik az asszony.

- Milyen tetoválást csináltattál?

- Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra. - feleli büszkén.

- Hogy a pokolba jutott ez eszedbe? - Csóválja hitetlenkedve a fejét a nő.

- Mi a fenének tetováltat egy bróker egy tízrongyost a farkára?

- Hát először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen eljátszogatom a pénzemmel.

Harmadszor, szeretem a markomban tartani a vagyonomat.

Végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarsz..... ^_^ :D

Megosztás:

Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver.

Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni!

Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be.

Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám!

^_^

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

Megosztás:

:D

Hááát!

Nálunk az asszon nem igazán nevetett!

És azt sem értette, hogy miért teszek fel teavizet! :D ^_^

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.