Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hát én is ezt mondom!! ^_^ :D Csak vicc volt! Ha jó a társaság s van téma is bőven akkor csak repülnek a hozzászólások! :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nah kezdődik a forma1 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 :D Miket meg nem találsz ^_^ Céges szülinapok alkalmával mindig az Alma együttes "muzsikál". Annyira sz@r, hogy már jó :D Ez felkelés után pont jól esett!!! :D Nekem a nagylányom Debrecen -Sárospatak vonalon rendszeresen ezt hallgatja! Az út kb. 1óra 45perc, ha kicsit forgalmasabb 2 óra! Lassan az összes számukat fújom kívűlről, és már háromszor voltunk koncerten is. Ja és vezetés közben nyaggat a csajos, hogy: "Apa te miért nem mutogatod a nád a házam tetejét?" Gondolom a szembejövők, meg csak néznének, hogy a muksó elengedett kormánnyal csápol, mellette meg a család ugyanezt csinálja! ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 :D Nem kell azért olyan messzire menni :D Be volt neki ígérve, de szerencsére nem az a tipikus "Anyós" :D Mázlista! Az enyém meg pot az a TIPIKUS ANYÓS! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mázlista! Az enyém meg pot az a TIPIKUS ANYÓS! ^_^ :D Részvét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ^_^ Részvét :D Ha sztorizni kéne kb két oldalat telenyomhatnék vele kapcsolatos történetekkel! Például onnan kezdve, hogy bele akart szólni milyenre festessük a lakást, vagy hogyan neveljem a gyerekemet, vagy milyen legyek, hogy jó férj és apa legyen belőlem stb. Ja és ehhez vágjak jó pofát, mert minden sz@ron megsértődik! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 A garázsban lakó fecskéink sz@rnak a kocsimra ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 3 Vectra befigyel :D Biztos nem tetszik nekik a járgányod ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 3 Vectra befigyel :D Biztos nem tetszik nekik a járgányod ^_^ És a 2 Polski még nem is látszik :D Á, én vagyok a birka, mert én álltam be a légifolyosó kellős közepébe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 De az a piros Vectra elég jó állapotba van így képről nézve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 De az a piros Vectra elég jó állapotba van így képről nézve Jah, nem rossz. Korzás már látta. Sógor akarja átmenteni róla az övére az elemeket, mert némelyik már elég cudar állapotban van (értsd: már szétette a rozsda ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nah jóccakát mindenkinek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 De fincsi az a piros Vectra :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 De fincsi az a piros Vectra :D ^_^ A Tiéd? :D Brutál lehetett fénykorában. V6, nagyfék, sportfutómű... Átpattintottuk Sógoréba a futóművet... Az agyad eldobod, olyan lett. A fék is brutális. Ha maxra állítod a Konikat, akkor már már pályán is lehetne vele mit kezdeni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe. Orvos: - Mi történt? Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver. Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni! Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be. Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám! Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Egy felmérés szerint egy átlagos amerikai 1500 kilométert gyalogol évente. Egy másik felmérés szerint egy átlagos amerikai 90 liter alkoholt iszik meg évente. Ezek szerint egy átlagos amerikai 6 litert fogyaszt százon. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A házaspár elviszi az orvoshoz a fiúkat, mert annak nagyon kicsi a fütyije. Az orvos megvizsgálja a gyereket, majd így szól: - Semmi gond, adjanak neki palacsintát, az csodát fog tenni. Következő reggel a gyerek látja, hogy az asztalon egy nagy halom palacsinta gőzölög. - Ezt mindet meg kell ennem?- kérdezi. - Vegyél ki magadnak kettőt , mondja az anyja. A többi apádé. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A legjobb. :D A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:Hol a pokolban voltál? - Tetováltatni - válaszolja. - Tetováltatni?? - Szörnyülködik az asszony. - Milyen tetoválást csináltattál? - Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra. - feleli büszkén. - Hogy a pokolba jutott ez eszedbe? - Csóválja hitetlenkedve a fejét a nő. - Mi a fenének tetováltat egy bróker egy tízrongyost a farkára? - Hát először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen eljátszogatom a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a vagyonomat. Végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarsz..... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe. Orvos: - Mi történt? Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver. Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni! Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be. Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám! Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját? ^_^ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe. Orvos: - Mi történt? Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver. Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni! Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be. Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám! Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját? :D Hááát! Nálunk az asszon nem igazán nevetett! És azt sem értette, hogy miért teszek fel teavizet! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hááát! Nálunk az asszon nem igazán nevetett! És azt sem értette, hogy miért teszek fel teavizet! :D ^_^ De Anyóspajti sem tud semmit, ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 De Anyóspajti sem tud semmit, ugye? ^_^ No komment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jó hogy nekem nincsenek még ilyen gondjaim ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 A régi szép idők (a kísérőautóval nyomtam 4 évig): Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Azta milyen hosszú az a narancssárga ^_^ Egy olyannal hogy lehet befordulni egy kis keresztezödésbe :D??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts