Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 :D ^_^ :D Ez mekkora :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ez? 1szerű dal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ki látta ezt a filmet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ez? 1szerű dal. A rock örök és elpusztíthatatlan ^_^ Volt olyan pólóm amin rajta volt majdnem a teljes "dalszöveg" :D Szerk.: Meg is van: http://shark-poen-polo.hu/logo.php?f=uploads/prod/02_317.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hahó Isi, ritkán látunk. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hahó Isi, ritkán látunk. ^_^ Látni látjuk, csak csendes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Uhh! Hát srácok?! Azért érdekes zenei momentumokat okoztatok! Nem is tudom sírjak vagy ne vessek. Én is küldök nektek egy kis hárfa játékot! Nem tudom ismeritek-e, de egy szép klasszikus Brit remekmű! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Uhh! Hát srácok?! Azért érdekes zenei momentumokat okoztatok! Nem is tudom sírjak vagy ne vessek. Én is küldök nektek egy kis hárfa játékot! Nem tudom ismeritek-e, de egy szép klasszikus Brit remekmű! :D :D Némelyik nekem is nagyon fájt :D De ez a Maidenes nagyon kemény ;) Kicsit Apocalyptica feelinges nekem :D Azt meg ugye szeressük' ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Komoly a srác. ^_^ 1 pici poén 0:45-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Komoly a srác. :D 1 pici poén 0:45-től. :D Miket meg nem találsz ^_^ Céges szülinapok alkalmával mindig az Alma együttes "muzsikál". Annyira sz@r, hogy már jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hol dolgozol, a Minimaxnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hol dolgozol, a Minimaxnál? ááááááá ^_^ Ez fájt :D Nem találtad el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ha Alma muzsika, akkor gyerek is van arra. :D Vagy még nem vagytok felnőve? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ha Alma muzsika, akkor gyerek is van arra. :D Vagy még nem vagytok felnőve? ^_^ Sajnos még csak terv, de ez már rövidtávú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Azt hittem ezért voltatok Sartiban. :D Bár, hogy az anyós miért vittétek, az nem értettem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Azt hittem ezért voltatok Sartiban. :D Bár, hogy az anyós miért vittétek, az nem értettem. ^_^ :D Nem kell azért olyan messzire menni :D Be volt neki ígérve, de szerencsére nem az a tipikus "Anyós" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Te tudod, nekem olyan nincs már. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Te tudod, nekem olyan nincs már. ^_^ Uhh, az azért nem olyan jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Szó szerint el vagyunk anyátlanodva a párommal együtt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Szó szerint el vagyunk anyátlanodva a párommal együtt. ^_^ Ezen lehetne mosolyogni csak az a baj hogy ez nem túl vicces! :D Nem lehet így fenékig tejfel az élet, bár sajnos ugye azt szokták mondani hogy ez az élet rendje... :D Más téma: Az előbb néztem hogy mennyire életre kelt a Vectra topic! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Szó szerint el vagyunk anyátlanodva a párommal együtt. ^_^ Rossz ezt olvasni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Az előbb néztem hogy mennyire életre kelt a Vectra topic! ^_^ Jaja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Te és Öcsibácsi megint toronymagasan vezettek hozzászólásokban! ^_^ Íme: Katt ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Te és Öcsibácsi megint toronymagasan vezettek hozzászólásokban! ^_^ Íme: Katt ide Bakker ennyit pofázni... Észre sem veszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Bakker ennyit pofázni... Észre sem veszem ^_^ Hát én is ezt mondom!! :D :D Csak vicc volt! Ha jó a társaság s van téma is bőven akkor csak repülnek a hozzászólások! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts