öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Az, de miért is van ott? ^_^ Alázás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Alázás. ^_^ Jaaaaaaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Most nézz rá az asszisztensre. :D Jól van aranyérem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Dalolnak önkritika és hallás nélkül. :D ;) Én jártam zeneiskolába, igaz kibactak 1 év után. :D Amúgy a 9 lakásból 3-nak nincs autója, 3 buzuki és 1 pözs ill. enyém OPEL :D meg 1 zabigyerek opel kadett (Daewoo Racer) ^_^ Ezekkel küzdök a parkolásért néha. Ja, most már én is hallom :D Én már a Tisztítótüzet várom (21:00) :D Zabigyerek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ezt ma láttam: Pedig ittasan nem vezetünk, max áramot ^_^ Egy másik gyöngyszem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ja, most már én is hallom :D Én már a Tisztítótüzet várom (21:00) ^_^ Zabigyerek :D Mit vétkeztél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A tank benzin többet ér, mint az egész Waresz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mit vétkeztél? :D :D Voltunk Kétbodonyban SzilvaFesztiválon :D Rég ettem ennyni szilvásgombócot ^_^ A mai napig azt sem tudtam, hogy létezik ez a kishely, nemhogy Szilvafesztivál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A tank benzin többet ér, mint az egész Waresz. ^_^ Az biztos, le volt gyalázva rendesen :D Gratula, jó a "felismerőképességed" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ezt a foncsorban lévő fényvisszaverő tányér féleséges válasz hsz-t nem értettem:) Szal elvileg nekem csak a jobb oldali foncsorban volt olyan tányér. Ez így jó gyárilag, vagy a balba is kell? Mert a helye megvan.. Vagy nem is kell bele ilyen?^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ezt a foncsorban lévő fényvisszaverő tányér féleséges válasz hsz-t nem értettem:) Szal elvileg nekem csak a jobb oldali foncsorban volt olyan tányér. Ez így jó gyárilag, vagy a balba is kell? Mert a helye megvan.. Vagy nem is kell bele ilyen?^_^ A faceliftes lámpában már nincsen. Neked felemás valszeg a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nem emlékszem melyikből vettem ki. ^_^ De, hogy mire jó konkrétan azt nem tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nem emlékszem melyikből vettem ki. ^_^ De, hogy mire jó konkrétan azt nem tudom. :D Gondolom a fényt szórja "hátrafelé". Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Azt értem, csak lehet más indoka is. Pl. nem vakít úgy.....stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Azt értem, csak lehet más indoka is. Pl. nem vakít úgy.....stb. Azt én sem vágom, de úgy látszik nem is kell az oda ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Meghallgattad A Quimby-t más értelemmel? Az F Astrában az egyébben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Meghallgattad A Quimby-t más értelemmel? Az F Astrában az egyébben. Még nem ^_^ Pill. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Meghallgattad A Quimby-t más értelemmel? Az F Astrában az egyébben. BAZZZZZZZZ ^_^ TE NEM VAGY SZÁZAS :D Öcsibácsi küldi sok szeretettel a k@kisongot: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ez a k*k*dal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ez a k*k*dal. Ez a "zenekar" :D Hallodtad már a Télapót tőlük? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ezt is bírom tőlük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ezt is bírom tőlük. Pont ezt kérdeztem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Pont ezt mondom. ^_^ És ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Pont ezt mondom. :D És ez? Jajj de ratyi ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts