öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Aki esetleg nem járt volna a Blitz-en. 1 szépség. A hátsó lökös kicsit eláll, de így is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ez is tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Az ördög a részletekben rejtőzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A többi kép itt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A többi kép itt. ^_^ Ilyenkor elmélkedem el azon, hogy milyen messze is vagyok attól, hogy újszerűvé varázsoljam a kocsimat. Persze nem adom fel! Végülis Nekem úgyis az a legszebb!!! Mondjuk egy olyan A mantát bevállalnék mellé! Az ezüst-kék veki meg egy Nagy Attila nevű srácé. Borsodban lakik. Veki bontással foglalkozik. Tőle vettem kapcsokat V2000 küszöbhöz, és ködlámpát. Íme az én szépségem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ilyenkor elmélkedem el azon, hogy milyen messze is vagyok attól, hogy újszerűvé varázsoljam a kocsimat. Persze nem adom fel! Végülis Nekem úgyis az a legszebb!!! Mondjuk egy olyan A mantát bevállalnék mellé! Az ezüst-kék veki meg egy Nagy Attila nevű srácé. Borsodban lakik. Veki bontással foglalkozik. Tőle vettem kapcsokat V2000 küszöbhöz, és ködlámpát. Íme az én szépségem: És egy kicsit aktuálisabb kép! Átfestett felnivel és a küszöbbel. Most az alvázvédelem és a fényezés következik majd: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szép verda. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Köszönöm! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szerintem is szép verda! Látszik hogy gondos gazdija van! ^_^ Nekem is ilyesmi felnit kéne vennem jövő nyárra, legalábbis nagyon gondolkozom rajta.. Amúgy szerintem is állat a Blitz-es Vectra, bár nekem személy szerint lenne olyan amit lehagynék róla, de ez már az én egyéni izlésem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ilyenkor elmélkedem el azon, hogy milyen messze is vagyok attól, hogy újszerűvé varázsoljam a kocsimat. Persze nem adom fel! Végülis Nekem úgyis az a legszebb!!! Mondjuk egy olyan A mantát bevállalnék mellé! Az ezüst-kék veki meg egy Nagy Attila nevű srácé. Borsodban lakik. Veki bontással foglalkozik. Tőle vettem kapcsokat V2000 küszöbhöz, és ködlámpát. Íme az én szépségem http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1257605504.jpg Színe ugyanaz mint az enyém ^_^ csak ez sokkal szebb :D A fekete lőkhárítók nem vmi jól néznek rajta, nekem szinre fújt van, na úgy már jó :D Csak egy javaslat volt, nem akarlak megbántani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Színe ugyanaz mint az enyém ^_^ csak ez sokkal szebb :D A fekete lőkhárítók nem vmi jól néznek rajta, nekem szinre fújt van, na úgy már jó :D Csak egy javaslat volt, nem akarlak megbántani :D Semmi gond! Lejjebb írtam, hogy a következő lépés az alvázvédelem, és az eltérő színű elemek kékre fújása. Csakhát lehet ez elcsúszik jövő tavaszra. Mivel lehet csak akkor lesz rá fedezet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ki vette észre a sárga Vectra belsejéről linkelt képen, hogy a háttérben álló Manta alján mi lóg? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Na végre volt 1 jó "halleluja" ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ragály terjed itt az utcában. :D A mellettünk levő 4 társasház mind1ike előtt áll 1 Buzuki WagonR. ^_^ Kezdek félni, ide is jut 1. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ragály terjed itt az utcában. :D A mellettünk levő 4 társasház mind1ike előtt áll 1 Buzuki WagonR. ^_^ Kezdek félni, ide is jut 1. :D Na attól óvjon az ég! Bár ha a gyerekek szeretnek társasjátékot játszani, pöttyözd be az oldalát, tetejét alját, és ha hatost dobsz vele, dobhatsz még egyszer! Egyébként ezt tényleg jól énekelte a srác!!! A többiről lemaradtam, mert éppen őszibarack dzsemmet csinálunk, és éppen az aprítási trancsírozási fázis volt, ami az én reszortom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Azért legalább én is felkerültem a listára. :D A fekete listára. ^_^ Te No.14. :D Irigykedsz ezüstérem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ki vette észre a sárga Vectra belsejéről linkelt képen, hogy a háttérben álló Manta alján mi lóg? :D ^_^ A fócvágenjelre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Köszönöm! :D Szép bizony ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Amúgy mindenkinek további szép estét! Irány a meló! ^_^ :D Valahogy máshogy is el tudnám képzelni a szombat estémet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szerintem is szép verda! Látszik hogy gondos gazdija van! ^_^ Nekem is ilyesmi felnit kéne vennem jövő nyárra, legalábbis nagyon gondolkozom rajta.. Amúgy szerintem is állat a Blitz-es Vectra, bár nekem személy szerint lenne olyan amit lehagynék róla, de ez már az én egyéni izlésem! :D :D Jaja, nekem is sok már egy kicsit itt ott, de nem vagyunk egyformák. :D Sőt, ami pár éve nagyon bejött, az már mostanában nem annyira. Már a full gyári állapot is tetszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ragály terjed itt az utcában. :D A mellettünk levő 4 társasház mind1ike előtt áll 1 Buzuki WagonR. ^_^ Kezdek félni, ide is jut 1. :D Milyen halleluja? :D Ne félj a Buzukitól :D Én mindig ilyen mellé állok, úgy sem tud kárt tenni a Vekiben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Amúgy mindenkinek további szép estét! Irány a meló! ^_^ :D Valahogy máshogy is el tudnám képzelni a szombat estémet! Kitartást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A fócvágenjelre gondolsz? Az, de miért is van ott? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Irigykedsz ezüstérem? ^_^ Most nézz rá az asszisztensre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Milyen halleluja? :D Ne félj a Buzukitól :D Én mindig ilyen mellé állok, úgy sem tud kárt tenni a Vekiben ;) Dalolnak önkritika és hallás nélkül. ;) :D Én jártam zeneiskolába, igaz kibactak 1 év után. :D Amúgy a 9 lakásból 3-nak nincs autója, 3 buzuki és 1 pözs ill. enyém OPEL :D meg 1 zabigyerek opel kadett (Daewoo Racer) ^_^ Ezekkel küzdök a parkolásért néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts