Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

A többi kép itt. ^_^

Ilyenkor elmélkedem el azon, hogy milyen messze is vagyok attól, hogy újszerűvé varázsoljam a kocsimat.

Persze nem adom fel! Végülis Nekem úgyis az a legszebb!!!

Mondjuk egy olyan A mantát bevállalnék mellé!

Az ezüst-kék veki meg egy Nagy Attila nevű srácé. Borsodban lakik. Veki bontással foglalkozik. Tőle vettem kapcsokat V2000 küszöbhöz, és ködlámpát.

Íme az én szépségem:

63470_1257605504.jpg

Megosztás:

Ilyenkor elmélkedem el azon, hogy milyen messze is vagyok attól, hogy újszerűvé varázsoljam a kocsimat.

Az ezüst-kék veki meg egy Nagy Attila nevű srácé. Borsodban lakik. Veki bontással foglalkozik. Tőle vettem kapcsokat V2000 küszöbhöz, és ködlámpát.

Íme az én szépségem:

63470_1257605504.jpg

És egy kicsit aktuálisabb kép!

Átfestett felnivel és a küszöbbel.

Most az alvázvédelem és a fényezés következik majd:

63470_1283009498.jpg

Megosztás:

Szerintem is szép verda! Látszik hogy gondos gazdija van! ^_^ Nekem is ilyesmi felnit kéne vennem jövő nyárra, legalábbis nagyon gondolkozom rajta..

Amúgy szerintem is állat a Blitz-es Vectra, bár nekem személy szerint lenne olyan amit lehagynék róla, de ez már az én egyéni izlésem! :D

Megosztás:

Íme az én szépségem

http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/34..._1257605504.jpg

Színe ugyanaz mint az enyém ^_^ csak ez sokkal szebb :D A fekete lőkhárítók nem vmi jól néznek rajta, nekem szinre fújt van, na úgy már jó :D Csak egy javaslat volt, nem akarlak megbántani :D

Megosztás:

Színe ugyanaz mint az enyém ^_^ csak ez sokkal szebb :D A fekete lőkhárítók nem vmi jól néznek rajta, nekem szinre fújt van, na úgy már jó :D Csak egy javaslat volt, nem akarlak megbántani :D

Semmi gond! Lejjebb írtam, hogy a következő lépés az alvázvédelem, és az eltérő színű elemek kékre fújása.

Csakhát lehet ez elcsúszik jövő tavaszra. Mivel lehet csak akkor lesz rá fedezet! ;)

Megosztás:

Ragály terjed itt az utcában. :D

A mellettünk levő 4 társasház mind1ike előtt áll 1 Buzuki WagonR. ^_^

Kezdek félni, ide is jut 1. :D

Na attól óvjon az ég!

Bár ha a gyerekek szeretnek társasjátékot játszani, pöttyözd be az oldalát, tetejét alját, és ha hatost dobsz vele, dobhatsz még egyszer!

Egyébként ezt tényleg jól énekelte a srác!!!

A többiről lemaradtam, mert éppen őszibarack dzsemmet csinálunk, és éppen az aprítási trancsírozási fázis volt, ami az én reszortom!

Megosztás:

Szerintem is szép verda! Látszik hogy gondos gazdija van! ^_^ Nekem is ilyesmi felnit kéne vennem jövő nyárra, legalábbis nagyon gondolkozom rajta..

Amúgy szerintem is állat a Blitz-es Vectra, bár nekem személy szerint lenne olyan amit lehagynék róla, de ez már az én egyéni izlésem! :D

:D Jaja, nekem is sok már egy kicsit itt ott, de nem vagyunk egyformák. :D Sőt, ami pár éve nagyon bejött, az már mostanában nem annyira. Már a full gyári állapot is tetszik. ;)

Megosztás:

Milyen halleluja? :D

Ne félj a Buzukitól :D Én mindig ilyen mellé állok, úgy sem tud kárt tenni a Vekiben ;)

Dalolnak önkritika és hallás nélkül. ;) :D Én jártam zeneiskolába, igaz kibactak 1 év után. :D

Amúgy a 9 lakásból 3-nak nincs autója, 3 buzuki és 1 pözs ill. enyém OPEL :D meg 1 zabigyerek opel kadett (Daewoo Racer) ^_^

Ezekkel küzdök a parkolásért néha.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.