h.adam92 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nekem sincs, de Asszonykámén van (sokáig a briteknél volt a kocsi). Az angolok lángcsapdának (flame trap) hívják és javításnak szánták. Okés köcce, csak kíváncsi voltam. De mire jó am.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 De mire jó am.? '99 novemberében a Vauxhall tette közzé ezt a javítást alapjárati problémák miatt. Gondolom bezavart az alapjárati mocinak a forgattyúsházból származó mindenféle motyó, amit ezzel a szűrős kis dobozzal fékeztek meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szép kiállású mindkét kicsike, csak jobbkormányosak ^_^ : Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szép kiállású mindkét kicsike, csak jobbkormányosak ^_^ : Nekem ha ilyenem lenne nem aggódnék rajta hogy jobb kormányos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hurrá! Tegnap leműszakizott a verda, ma meg megkaptam az okmányirodán a forgalmim amit a rendőrbácsik elvettek! Meg a plaketteket a rendszámra. Mostmár újra lehet küzgeni az utakon! Tanulságként tanácsolom mindenkinek, hogy inkább Ti vegyétek észre a lejárt műszakit, mint a rendőr, de ha mégis ilyen lenne egy új szabály értelmében nem vagy köteles a kpm-hez vinni a kocsit! Bármelyik vizsgaállomáson levizsgázhat! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hurrá! Tegnap leműszakizott a verda, ma meg megkaptam az okmányirodán a forgalmim amit a rendőrbácsik elvettek! Meg a plaketteket a rendszámra. Mostmár újra lehet küzgeni az utakon! Tanulságként tanácsolom mindenkinek, hogy inkább Ti vegyétek észre a lejárt műszakit, mint a rendőr, de ha mégis ilyen lenne egy új szabály értelmében nem vagy köteles a kpm-hez vinni a kocsit! Bármelyik vizsgaállomáson levizsgázhat! ^_^ :D Nah gratula :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nekem ha ilyenem lenne nem aggódnék rajta hogy jobb kormányos ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Tudom, hogy vectra topik, de ezt nem hagyhatom ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...16v_4x4-4051828 Micsoda Cali, chippelve 250lóerő ^_^ hogy mehet :| én 150lóerős vectrába ültem eddig és kapaszkodni kellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Mi ez dodgem? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Mi ez dodgem? ^_^ Majdnem :D Nem kímélik egymást a srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Öcsibácsi! Skacoknak milyen bringájuk van? Tudom, nyerő :D Mikor lesz a következő Arany/Ezüst begyűjtése? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szept. 11. az évadzáró verseny. Itt dől el minden, vagy a postás fia vagy az enyém nyeri az új bringát, mint a legeredményesebb versenyző. A másik kis srác 2 ponttal vezet az én fiam előtt. Ha 2 helyezésnél több lesz a különbség az én srácom javára, akkor ő az év bajnoka. Bár nem kellene még1 bringa, így is cseréltünk már szezon közben az agyváltós 3 sebességesről, 7 sebességesre. Amúgy akkor lesz a Trófea országos vadétel főző verseny is ugyanott, ha valaki jó ebben a "sportban" nyugodtan jöhet. ^_^ Ja, a kisebbik, a nagy fiam tavalyi nyerő bringájával hasít idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szept. 11. az évadzáró verseny. Itt dől el minden, vagy a postás fia vagy az enyém nyeri az új bringát, mint a legeredményesebb versenyző. A másik kis srác 2 ponttal vezet az én fiam előtt. Ha 2 helyezésnél több lesz a különbség az én srácom javára, akkor ő az év bajnoka. Bár nem kellene még1 bringa, így is cseréltünk már szezon közben az agyváltós 3 sebességesről, 7 sebességesre. Amúgy akkor lesz a Trófea országos vadétel főző verseny is ugyanott, ha valaki jó ebben a "sportban" nyugodtan jöhet. ^_^ Ja, a kisebbik, a nagy fiam tavalyi nyerő bringájával hasít idén. Cangázni azt tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ott van mellette a rezervátum, bringával mehetnél őzre, dámra, vaddisznóra. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ott van mellette a rezervátum, bringával mehetnél őzre, dámra, vaddisznóra. ^_^ :D Addig beledobom az XEV-t, aztán 136 lóval volna már esélyem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ez nagyon jól hangzik! Bár vadat még nem főztem, azértnem idegen számomra a főzés. (És nem csak rántotta szinten.) Persze a főzésnél is jobban megy az evés!!! ^_^ A srácoknak meg hajrá!!! Szept. 11. az évadzáró verseny. Itt dől el minden, vagy a postás fia vagy az enyém nyeri az új bringát, mint a legeredményesebb versenyző. A másik kis srác 2 ponttal vezet az én fiam előtt. Ha 2 helyezésnél több lesz a különbség az én srácom javára, akkor ő az év bajnoka. Bár nem kellene még1 bringa, így is cseréltünk már szezon közben az agyváltós 3 sebességesről, 7 sebességesre. Amúgy akkor lesz a Trófea országos vadétel főző verseny is ugyanott, ha valaki jó ebben a "sportban" nyugodtan jöhet. :D Ja, a kisebbik, a nagy fiam tavalyi nyerő bringájával hasít idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ez nagyon jól hangzik! Bár vadat még nem főztem, azért nem idegen számomra a főzés. (És nem csak rántotta szinten.) Persze a főzésnél is jobban megy az evés!!! ^_^ A srácoknak meg hajrá!!! Nekem mondod? Szakács vagyok, meg a tesóim is. :D Született Szakács. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem mondod? Szakács vagyok, meg a tesóim is. ;) Született Szakács. :D ÁÁÁÁÁ ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Párod nem nyaggat, hogy Te főzzél? Ha néha kézbe veszem a fakanalat, akkor egyből azzal jön, hogy megtart, és hogy ki ne jöjjek a gyakorlatból, tevékenykedhetnék a konyhában akár napi szinten is! :D De legalább a mosogatást bevállalhatnám! ^_^ Na azt már nem! Nekem mondod? Szakács vagyok, meg a tesóim is. :D Született Szakács. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Már gondoltam rá, hogy milyen mad max-esen nézne ki, ha becsövezném az elejét, csak kár, hogy nem lehet! Pedig elég brutálisan nézne ki! ^_^ Addig beledobom az XEV-t, aztán 136 lóval volna már esélyem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Már gondoltam rá, hogy milyen mad max-esen nézne ki, ha becsövezném az elejét, csak kár, hogy nem lehet! Pedig elég brutálisan nézne ki! Lehetni lehet végülis ^_^ csak nem legális. Én azon filóztam, hogy egy kis 5-600 kilós kis csővázba beledobni egy ekkora motort... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 :D post='685664)-->IDÉZET(jezus80' ;) post='685664 @ 2010-08-27 - 20:38)Párod nem nyaggat, hogy Te főzzél? Ha néha kézbe veszem a fakanalat, akkor egyből azzal jön, hogy megtart, és hogy ki ne jöjjek a gyakorlatból, tevékenykedhetnék a konyhában akár napi szinten is! :D De legalább a mosogatást bevállalhatnám! ^_^ Na azt már nem! Nem, mert keveset vagyok ahhoz otthon, de én feltudom dobni a palacsintát. :D A madártejem sem utolsó, de az almás pitémre se volt panasz eddig. Nem tudok sok mindent főzni, de a nevem miatti poén sokszor bedobom. Pl. nekem ne mond, hogy milyennek kell lennie, ÉN SZAKÁCS VAGYOK! :D Van mosogatógépünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Az első lámpákba ahogy szemből belenézek, van egy ilyen fém tányér szerűség. Az mi célt szolgálhat? Mert nekem csak az egyikbe van. Nektek is van bent ilyen?^_^ Ennek a hiánya okozhat valamiféle problémát? Mert elküldtem foncsoroztatni a lámpákat, de amelyikben nem volt benne ez a tányér alakú valami, azon a foncsor jobban szét volt égve, mint a másikon amelyikbe bent volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem is volt benne, de kivettem, így sem egyformák. ^_^ Facelift előtti a jobbos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Az első lámpákba ahogy szemből belenézek, van egy ilyen fém tányér szerűség. Az mi célt szolgálhat? Mert nekem csak az egyikbe van. Nektek is van bent ilyen?^_^ Ennek a hiánya okozhat valamiféle problémát? Mert elküldtem foncsoroztatni a lámpákat, de amelyikben nem volt benne ez a tányér alakú valami, azon a foncsor jobban szét volt égve, mint a másikon amelyikbe bent volt. Nekem egyikben sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts