moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Na ezt inkább ne ^_^ :D Jah xD Most veszem hogy elírtam :D Vízkőoldosítom majd CilitBangel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 De én úgy értem hogy a tápszivattyút is tőle vettem és olyan volt ahogy leírta, de ha vmi gond lesz visszaküldöm neki Nekem a legutolsó csepp benzint is felszivja a tápszivattyú :D Csak hűtése nem lesz az AC-nak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Jah xD Most veszem hogy elírtam ^_^ Vízkőoldosítom majd CilitBangel :D Azt ne tedd! Tönkre is teheted a hűtőt azzal a vízkőoldóval! Jól van az úgy ahogy van. Legfeljebb öblítsd át mielőtt berakod! Azt azért mond a srácnak, hogy törékenyként adja fel a csomagot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azt ne tedd! Tönkre is teheted a hűtőt azzal a vízkőoldóval! Jól van az úgy ahogy van. Legfeljebb öblítsd át mielőtt berakod! Azt azért mond a srácnak, hogy törékenyként adja fel a csomagot! Miért nem ajánlod? Ha leoldja a vízkövet ami "betömte" a rejtett lyukat, akkor legalább látja hogy rossz. Én a NagyPók hűtőjét "savaztam" át. Jah és télen Asszonynak a fűtőradiátorát áztattam ki Cillittel és olyan lett mint az új. Nem folyik, nem csöpög csak hűt/fűt mind a 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Miért nem ajánlod? Ha leoldja a vízkövet ami "betömte" a rejtett lyukat, akkor legalább látja hogy rossz. Én a NagyPók hűtőjét "savaztam" át. Jah és télen Asszonynak a fűtőradiátorát áztattam ki Cillittel és olyan lett mint az új. Nem folyik, nem csöpög csak hűt/fűt mind a 2. Nekem személyes tapasztalatom nincs ezügyben, hálisten, csak a szomszédom Astrájának lett kisavazva a hűtője egyszer. Hát, dobhatta ki mert kimaratta a vízkövet belőle és nemhogy csepegett, hanem egyenesen ömlött belőle a víz. ^_^ De ha Te már csináltad és jó lett, akkor semmi gáz! Szegény moti már egy másik autót is vehetett volna annyi pénzért amit most rá költ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Eszembe jutott még egy dolog ezzel a savazással kapcsolatban. Fater egyszer kisavazta a jó kis 105S-es Skoda hűtőjét és akkor meg a fűtés radiátora ment tönkre. Állt a lába alatt a víz. De rég is volt .... ^_^ Már lassan 20 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ... Szegény moti már egy másik autót is vehetett volna annyi pénzért amit most rá költ! ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nekem személyes tapasztalatom nincs ezügyben, hálisten, csak a szomszédom Astrájának lett kisavazva a hűtője egyszer. Hát, dobhatta ki mert kimaratta a vízkövet belőle és nemhogy csepegett, hanem egyenesen ömlött belőle a víz. ^_^ Mert nem kell ilyen agresszív vízkőoldókat használni! Sima 20%-os ecet is megfelelő. A vízkövet ugyanúgy feloldja, de nem marja meg az alumínium hűtőtestet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nekem személyes tapasztalatom nincs ezügyben, hálisten, csak a szomszédom Astrájának lett kisavazva a hűtője egyszer. Hát, dobhatta ki mert kimaratta a vízkövet belőle és nemhogy csepegett, hanem egyenesen ömlött belőle a víz. ^_^ De ha Te már csináltad és jó lett, akkor semmi gáz! Szegény moti már egy másik autót is vehetett volna annyi pénzért amit most rá költ! :D Hát lehetséges egy kispolskit vagy egy trabantot :D Még nem költöttem rá sokat amióta nálam van, de most már muszáj :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Mert nem kell ilyen agresszív vízkőoldókat használni! Sima 20%-os ecet is megfelelő. A vízkövet ugyanúgy feloldja, de nem marja meg az alumínium hűtőtestet. Jaja ^_^ 20% ecet volt a Nagypóknál a "tettes". Olcsó is és tökéletesen dolgozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hát lehetséges egy kispolskit vagy egy trabantot ^_^ Még nem költöttem rá sokat amióta nálam van, de most már muszáj :/ Még hátra van a kaszni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Tudom tudom :S Ma voltam 2 bontóba Monorierdőn meg Monoron Monorierdőn az OpelBontóba nem volt A Vectra :| Monoron meg volt A vectra de rohadva volt, és kérdeztem a hütőt és 12e kértek egy össze vissza nyomkodott hütöért :| azonnal visszavágtam nekik és jöttem haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Húúú, hosszú hétvége. :D Lovasnapok, búcsú, vendégsereg ^_^ Szórd a pénzt két kézzel. Erre is felakarok ülni APA! Vegyünk meg mindent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Tényleg múlt héten bringaverseny: 1 arany , 1 ezüst. ^_^ Kell valami dicsőségfalat készítenem a lurkóknak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ez nekem valahogy nagyon ismerős! Apa vegyél nekem ezt, apa vegyél nekem azt! Persze valami kis vásárfia mindíg akad. Én is pont ilyen vagyok! Mindíg mondom az asszonynak, hogy vegyünk a kocsihoz ezt-azt, Ő meg mint egy szigorú szülő mindíg csóválja a fejét! :D ;) :D Húúú, hosszú hétvége. :D Lovasnapok, búcsú, vendégsereg ^_^ Szórd a pénzt két kézzel. Erre is felakarok ülni APA! Vegyünk meg mindent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tényleg múlt héten bringaverseny: 1 arany , 1 ezüst. ^_^ Kell valami dicsőségfalat készítenem a lurkóknak. :D Nah, már látom lelki szemeim előtt a fából készült szentélyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Húúú, hosszú hétvége. :D Lovasnapok, búcsú, vendégsereg ^_^ Szórd a pénzt két kézzel. Erre is felakarok ülni APA! Vegyünk meg mindent! :D Ez nekem valahogy nagyon ismerős! Apa vegyél nekem ezt, apa vegyél nekem azt! Persze valami kis vásárfia mindíg akad. Én is pont ilyen vagyok! Mindíg mondom az asszonynak, hogy vegyünk a kocsihoz ezt-azt, Ő meg mint egy szigorú szülő mindíg csóválja a fejét! :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hozott öcsém Krakkóból sört. Nem rossz ez a csatos üveges Grolsch, bár a finnektől hozott Karhu-val nem ér fel. Ami 8%-os volt és 6 decis dobozba zárták. Ütős. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hozott öcsém Krakkóból sört. Nem rossz ez a csatos üveges Grolsch, bár a finnektől hozott Karhu-val nem ér fel. Ami 8%-os volt és 6 decis dobozba zárták. Ütős. ^_^ Az egyetlen sör amit megiszok az a lengyel sör :D Bár finnhez még nem volt szerencsém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 "Legújabb regisztrált tagunk: nincs becenevem" Kreatív emberke. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ádám, neked van ilyen kis doboz a szelepfedél szellőzője és a blokk szellőzőjét összekötő gumicsövön (4. hengernél)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Üdv Srácok! Eladó lett az F13-as váltóm +féltengelyek. C16NZ-ből. makulátlan hibátlan állapotban! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ádám, neked van ilyen kis doboz a szelepfedél szellőzője és a blokk szellőzőjét összekötő gumicsövön (4. hengernél)? http://img.photobucket.com/albums/v435/BigCol/DSCN4135.jpg Nincsen, csak sima lemenő cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Közbe rájöttem képpel nem idézünk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nincsen, csak sima lemenő cső. Nekem sincs, de Asszonykámén van (sokáig a briteknél volt a kocsi). Az angolok lángcsapdának (flame trap) hívják és javításnak szánták. Okés köcce, csak kíváncsi voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts