msanyesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 EZ a hirdetés?:D ice?:wacko: Ilyen biztos nincs senkinek! ICE lámpa. Még életemben nem hallottam róla! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Oké megvan. Minden érthető volt! Köszi! Nem lészen autócsere ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Sziasztok, nem tudom jó helyre irom-e de talán tudtok segiteni. Eladnám a Veki A-mat és majd veszek B-t :D Csak nem tudom mennyiér tudom elpasszolni. Egy 1995/06os sötétszürke-metál Veki 1.6i (X16SZ) szervóval, el. ablakkal, tolótetővel, riasztóval, meg asszem ennyi. ~275e km van benne elvileg nincs visszatekerve, belül szinte hibátlan, kivül a kornak megfelelő szerintem. Nomeg 6e kmes nyárigumi meg friss lengéscsillapitók csapágyak stb van benne szóval jól eltartottam :wacko: Valami tipp, hogy mennyiér hirdessem? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Nem lészen autócsere ? Ment Pü! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Valami tipp, hogy mennyiér hirdessem? Köszi Te akarod eladni, miért más mondja meg hogy mennyiért? Amúgy ha beírod a fentebbi paramétereket a használtauto.hu keresőjébe, akkor kapni fogsz egy hozzávetőleges árszintet, amihez képest az autód állapotát ismerve már be tudod lőni a tiednek az árát... ha el is akarod adni akkor valahova középre szvsz. (Jelen pillanatban a megadott paraméterekkel 7db autó szerepel a hasznáétauto.hu-n, az osztrák papírosokat leszámítva 300e és 450e Ft közötti áron. Valahova a kettő közé pozicionáld be a tiedet (attól függően hogy van-e benne légzsák, mennyi a műszaki, mennyit futott, milyen állapotban van, stb...), aztán sűrű ima hogy mielőbb jöjjön vevő.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Sziasztok, nem tudom jó helyre irom-e de talán tudtok segiteni. Eladnám a Veki A-mat és majd veszek B-t :wacko: Csak nem tudom mennyiér tudom elpasszolni. Egy 1995/06os sötétszürke-metál Veki 1.6i (X16SZ) szervóval, el. ablakkal, tolótetővel, riasztóval, meg asszem ennyi. ~275e km van benne elvileg nincs visszatekerve, belül szinte hibátlan, kivül a kornak megfelelő szerintem. Nomeg 6e kmes nyárigumi meg friss lengéscsillapitók csapágyak stb van benne szóval jól eltartottam :wacko: Valami tipp, hogy mennyiér hirdessem? Köszi Szia! Én azt mondanám, hogy rakd ki 5000 Ft-ért (annyi pénzem még talán van) és én azonnal indulok érte! :D Jó, csak vicceltem! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Neked kellene árat kitalálni rá! És milyen B Vectrát szeretnél venni? Dízel vagy benzines? Köbcenti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Én nem viccelek :D 100e kapsz érte :wacko: Legalább lenne pénzed :wacko: Na :wacko:?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Én nem viccelek :wacko: 100e kapsz érte :P Legalább lenne pénzed :wacko: Na :D?? Licit? :wacko: Te nyertél! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 100asé nem kapod meg :D Gondoltam az itteni opelspecik tudnak egy árat mondani, köszi tgabika. Most nem vagyok otthon és egy kb 1km-röl lopott wifi netem van amivel ez a fórum is 10perc alatt jön be nemhogy használtautó.hu-t nézegessek, behal a net mire betölti az 1. képet :wacko: Csak érdekelt kb mennyire saccoljátok. Veki b-böl meg majd 1.6os-t vagy dizelt, nem kell nekem erőmű csak használható legyen, ja meg klima alap, azér gyüjtöttem h nyáron ne süljek szét, és hamár eddig nem hagyott cserben a veki megint azt veszek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Megérkeztek az új felnik. Csak másik kupak kéne rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 100asé nem kapod meg :D Gondoltam az itteni opelspecik tudnak egy árat mondani, köszi tgabika. Most nem vagyok otthon és egy kb 1km-röl lopott wifi netem van amivel ez a fórum is 10perc alatt jön be nemhogy használtautó.hu-t nézegessek, behal a net mire betölti az 1. képet :wacko: Csak érdekelt kb mennyire saccoljátok. Veki b-böl meg majd 1.6os-t vagy dizelt, nem kell nekem erőmű csak használható legyen, ja meg klima alap, azér gyüjtöttem h nyáron ne süljek szét, és hamár eddig nem hagyott cserben a veki megint azt veszek :wacko: Te tudod majd, hogy mennyire futja a zseton, de én nem ajánlom az 1.6 benzint! Akkor inkább már az 1.8 vagy 2.0. Kötelező szempontjából teljesen mindegy, mert egy kategóriába esnek de lényegesen jobb választás bármelyik az 1.6-nál. Ráadásul klímást szeretnél .... Unokatesóm tavaly vette a 99/11 hós B2 Vectráját 850 e Ft-ért. Van benne elektromos ablak, klíma, központi zár, cd lejátszó, ABS, meg még kitudja mi. Ja és 1.8 automata 116 LE-s. Nagyon meg van vele elégedve. Hangulattól függően 8-10litert eszik neki 100 km-en. Javarészt városban használja. Szóval érdemes utánnanézni rendesen! Hátha találsz Te is valami hasonlót! De mondom! 1.6-ot ne vegyél! A dízelről nem tudok nyilatkozni. Azt nem ismerem, hogy mennyire kényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Megérkeztek az új felnik. Csak másik kupak kéne rá :wacko: KacsaZSÍR! :D Jól áll! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 KacsaZSÍR! :D Jól áll! Még szeretnék alá egy 20-as ültetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Még szeretnék alá egy 20-as ültetést. Mit 20? 60/40! Az lenne a tuti! :D Vesekövedet is lerázná! Már ha lenne. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Még szeretnék alá egy 20-as ültetést. Amúgy ha jól tudom a gyári Vectra GT rugói postosan 2 cm-rel kissebbek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Amúgy ha jól tudom a gyári Vectra GT rugói postosan 2 cm-rel kissebbek. a 60/40 kicsit sok lenne :wacko: fog lejjebb ülni még az eleje egyéb okok miatt, de akkoris rá kell ültetnem. Ugyhogy ha van valakinek felesleges ültető rugója szólhatna! :D átvenném korrekt áron. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Mit 20? 60/40! Az lenne a tuti! :wacko: Vesekövedet is lerázná! Már ha lenne. :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 a 60/40 kicsit sok lenne :wacko: fog lejjebb ülni még az eleje egyéb okok miatt, de akkoris rá kell ültetnem. Ugyhogy ha van valakinek felesleges ültető rugója szólhatna! :D átvenném korrekt áron. :wacko: Elő a flexszel! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Elő a flexszel! :D gondoltam már rá, de nem szerencsés állitolag, mert a rugó anyaga akkor gatter lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 gondoltam már rá, de nem szerencsés állitolag, mert a rugó anyaga akkor gatter lesz. ÁÁÁ!Nem szabad! Csak vicceltem! Nem szabad sajnálni rá azt a 10-15 e Ft-ot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 ÁÁÁ!Nem szabad! Csak vicceltem! Nem szabad sajnálni rá azt a 10-15 e Ft-ot! Igen énis erre jutottam :D de most egyenlőre másra vannak kiadásaim. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 a 60/40 kicsit sok lenne :wacko: fog lejjebb ülni még az eleje egyéb okok miatt, de akkoris rá kell ültetnem. Ugyhogy ha van valakinek felesleges ültető rugója szólhatna! :wacko: átvenném korrekt áron. :wacko: Találtam egy ilyet. Beszélj vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Találtam egy ilyet. Beszélj vele! :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Én meg Astra gátlókat és rugókat tettem hátulra. Most 80 cm-en van a csomiajtózár teteje,az ajtó teteje 96 cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Én meg Astra gátlókat és rugókat tettem hátulra. Most 80 cm-en van a csomiajtózár teteje,az ajtó teteje 96 cm. Az szép! Tudnál feltenni képet? Kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts