msanyesz Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 EZ a hirdetés?:D ice?:wacko: Ilyen biztos nincs senkinek! ICE lámpa. Még életemben nem hallottam róla! :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Oké megvan. Minden érthető volt! Köszi! Nem lészen autócsere ?
Big Boss Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Sziasztok, nem tudom jó helyre irom-e de talán tudtok segiteni. Eladnám a Veki A-mat és majd veszek B-t :D Csak nem tudom mennyiér tudom elpasszolni. Egy 1995/06os sötétszürke-metál Veki 1.6i (X16SZ) szervóval, el. ablakkal, tolótetővel, riasztóval, meg asszem ennyi. ~275e km van benne elvileg nincs visszatekerve, belül szinte hibátlan, kivül a kornak megfelelő szerintem. Nomeg 6e kmes nyárigumi meg friss lengéscsillapitók csapágyak stb van benne szóval jól eltartottam :wacko: Valami tipp, hogy mennyiér hirdessem? Köszi
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Valami tipp, hogy mennyiér hirdessem? Köszi Te akarod eladni, miért más mondja meg hogy mennyiért? Amúgy ha beírod a fentebbi paramétereket a használtauto.hu keresőjébe, akkor kapni fogsz egy hozzávetőleges árszintet, amihez képest az autód állapotát ismerve már be tudod lőni a tiednek az árát... ha el is akarod adni akkor valahova középre szvsz. (Jelen pillanatban a megadott paraméterekkel 7db autó szerepel a hasznáétauto.hu-n, az osztrák papírosokat leszámítva 300e és 450e Ft közötti áron. Valahova a kettő közé pozicionáld be a tiedet (attól függően hogy van-e benne légzsák, mennyi a műszaki, mennyit futott, milyen állapotban van, stb...), aztán sűrű ima hogy mielőbb jöjjön vevő.)
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Sziasztok, nem tudom jó helyre irom-e de talán tudtok segiteni. Eladnám a Veki A-mat és majd veszek B-t :wacko: Csak nem tudom mennyiér tudom elpasszolni. Egy 1995/06os sötétszürke-metál Veki 1.6i (X16SZ) szervóval, el. ablakkal, tolótetővel, riasztóval, meg asszem ennyi. ~275e km van benne elvileg nincs visszatekerve, belül szinte hibátlan, kivül a kornak megfelelő szerintem. Nomeg 6e kmes nyárigumi meg friss lengéscsillapitók csapágyak stb van benne szóval jól eltartottam :wacko: Valami tipp, hogy mennyiér hirdessem? Köszi Szia! Én azt mondanám, hogy rakd ki 5000 Ft-ért (annyi pénzem még talán van) és én azonnal indulok érte! :D Jó, csak vicceltem! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Neked kellene árat kitalálni rá! És milyen B Vectrát szeretnél venni? Dízel vagy benzines? Köbcenti?
moti Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Én nem viccelek :D 100e kapsz érte :wacko: Legalább lenne pénzed :wacko: Na :wacko:??
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Én nem viccelek :wacko: 100e kapsz érte :P Legalább lenne pénzed :wacko: Na :D?? Licit? :wacko: Te nyertél! :D :D
Big Boss Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 100asé nem kapod meg :D Gondoltam az itteni opelspecik tudnak egy árat mondani, köszi tgabika. Most nem vagyok otthon és egy kb 1km-röl lopott wifi netem van amivel ez a fórum is 10perc alatt jön be nemhogy használtautó.hu-t nézegessek, behal a net mire betölti az 1. képet :wacko: Csak érdekelt kb mennyire saccoljátok. Veki b-böl meg majd 1.6os-t vagy dizelt, nem kell nekem erőmű csak használható legyen, ja meg klima alap, azér gyüjtöttem h nyáron ne süljek szét, és hamár eddig nem hagyott cserben a veki megint azt veszek :wacko:
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Megérkeztek az új felnik. Csak másik kupak kéne rá :D
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 100asé nem kapod meg :D Gondoltam az itteni opelspecik tudnak egy árat mondani, köszi tgabika. Most nem vagyok otthon és egy kb 1km-röl lopott wifi netem van amivel ez a fórum is 10perc alatt jön be nemhogy használtautó.hu-t nézegessek, behal a net mire betölti az 1. képet :wacko: Csak érdekelt kb mennyire saccoljátok. Veki b-böl meg majd 1.6os-t vagy dizelt, nem kell nekem erőmű csak használható legyen, ja meg klima alap, azér gyüjtöttem h nyáron ne süljek szét, és hamár eddig nem hagyott cserben a veki megint azt veszek :wacko: Te tudod majd, hogy mennyire futja a zseton, de én nem ajánlom az 1.6 benzint! Akkor inkább már az 1.8 vagy 2.0. Kötelező szempontjából teljesen mindegy, mert egy kategóriába esnek de lényegesen jobb választás bármelyik az 1.6-nál. Ráadásul klímást szeretnél .... Unokatesóm tavaly vette a 99/11 hós B2 Vectráját 850 e Ft-ért. Van benne elektromos ablak, klíma, központi zár, cd lejátszó, ABS, meg még kitudja mi. Ja és 1.8 automata 116 LE-s. Nagyon meg van vele elégedve. Hangulattól függően 8-10litert eszik neki 100 km-en. Javarészt városban használja. Szóval érdemes utánnanézni rendesen! Hátha találsz Te is valami hasonlót! De mondom! 1.6-ot ne vegyél! A dízelről nem tudok nyilatkozni. Azt nem ismerem, hogy mennyire kényes.
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Megérkeztek az új felnik. Csak másik kupak kéne rá :wacko: KacsaZSÍR! :D Jól áll!
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 KacsaZSÍR! :D Jól áll! Még szeretnék alá egy 20-as ültetést.
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Még szeretnék alá egy 20-as ültetést. Mit 20? 60/40! Az lenne a tuti! :D Vesekövedet is lerázná! Már ha lenne. :wacko:
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Még szeretnék alá egy 20-as ültetést. Amúgy ha jól tudom a gyári Vectra GT rugói postosan 2 cm-rel kissebbek.
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Amúgy ha jól tudom a gyári Vectra GT rugói postosan 2 cm-rel kissebbek. a 60/40 kicsit sok lenne :wacko: fog lejjebb ülni még az eleje egyéb okok miatt, de akkoris rá kell ültetnem. Ugyhogy ha van valakinek felesleges ültető rugója szólhatna! :D átvenném korrekt áron. :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Mit 20? 60/40! Az lenne a tuti! :wacko: Vesekövedet is lerázná! Már ha lenne. :wacko: :D :wacko:
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 a 60/40 kicsit sok lenne :wacko: fog lejjebb ülni még az eleje egyéb okok miatt, de akkoris rá kell ültetnem. Ugyhogy ha van valakinek felesleges ültető rugója szólhatna! :D átvenném korrekt áron. :wacko: Elő a flexszel! :wacko:
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Elő a flexszel! :D gondoltam már rá, de nem szerencsés állitolag, mert a rugó anyaga akkor gatter lesz.
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 gondoltam már rá, de nem szerencsés állitolag, mert a rugó anyaga akkor gatter lesz. ÁÁÁ!Nem szabad! Csak vicceltem! Nem szabad sajnálni rá azt a 10-15 e Ft-ot!
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 ÁÁÁ!Nem szabad! Csak vicceltem! Nem szabad sajnálni rá azt a 10-15 e Ft-ot! Igen énis erre jutottam :D de most egyenlőre másra vannak kiadásaim. :wacko:
msanyesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 a 60/40 kicsit sok lenne :wacko: fog lejjebb ülni még az eleje egyéb okok miatt, de akkoris rá kell ültetnem. Ugyhogy ha van valakinek felesleges ültető rugója szólhatna! :wacko: átvenném korrekt áron. :wacko: Találtam egy ilyet. Beszélj vele! :D
manó-gabesz Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Találtam egy ilyet. Beszélj vele! :D Köszi!
öcsibácsi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Én meg Astra gátlókat és rugókat tettem hátulra. Most 80 cm-en van a csomiajtózár teteje,az ajtó teteje 96 cm.
msanyesz Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Én meg Astra gátlókat és rugókat tettem hátulra. Most 80 cm-en van a csomiajtózár teteje,az ajtó teteje 96 cm. Az szép! Tudnál feltenni képet? Kíváncsi vagyok!
Recommended Posts