msanyesz Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Grat :wacko: Nekem meg ma ideértek a csomagok Msanyesztól :wacko: 2 első ülés, müszerfal kijelző, meg egy hátsó rendszámtábla világitás :D Hétvégén üléseket rakom bele, majd megprobálom a müszerfalba a kijelzőt, csak azt még én se tudom hogyan kezdjek hozzá :S Ha odaértél, hogy csinálnád az óracsoport cserét akkor szólsz és segítek. De szerintem itt bárki tud segíteni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Okés rendicsek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Grat :wacko: Nekem meg ma ideértek a csomagok Msanyesztól :wacko: 2 első ülés, müszerfal kijelző, meg egy hátsó rendszámtábla világitás :D Hétvégén üléseket rakom bele, majd megprobálom a müszerfalba a kijelzőt, csak azt még én se tudom hogyan kezdjek hozzá :S Mennyi lett a posta vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Mennyi lett a posta vége? Mivel nem standard csomag ami csak 20 kg-ig lehet, így 1690 Ft. De csak a 2 db ülés volt 32 kg fejtámlástól sinestől, stb és még nem számoltam a doboz súlyát. Így kettőbe kellett csomagolni és így 2X1690 Ft. Az egyik csomag volt vagy 22 kg a másik meg 21. Asszem! :D Mindegy, nekem csak a port fogta itt neki meg pont ilyen kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Mivel nem standard csomag ami csak 20 kg-ig lehet, így 1690 Ft. De csak a 2 db ülés volt 32 kg fejtámlástól sinestől, stb és még nem számoltam a doboz súlyát. Így kettőbe kellett csomagolni és így 2X1690 Ft. Az egyik csomag volt vagy 22 kg a másik meg 21. Asszem! :wacko: Mindegy, nekem csak a port fogta itt neki meg pont ilyen kellett. :D Az szép :wacko: Nem néztek nagyot a postán? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 :wacko: Az szép :wacko: Nem néztek nagyot a postán? :D Szerinted??? :D Bemegy egy majd2méteres (188 cm) piros rövidnacis srác 2 mosógép méretű dobozzal a postára.... A biztonsági őr csak figyelt! :D A pult mögött álló postás néninek meg kerekedett a szeme mikor meglátta. Hát amikor át kellett emelni a pulton! Na az volt még szép! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Szerinted??? :D Bemegy egy majd2méteres (188 cm) piros rövidnacis srác 2 mosógép méretű dobozzal a postára.... A biztonsági őr csak figyelt! :wacko: A pult mögött álló postás néninek meg kerekedett a szeme mikor meglátta. Hát amikor át kellett emelni a pulton! Na az volt még szép! :wacko: :D :D :P Látom magam előtt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Szerinted??? :D Bemegy egy majd2méteres (188 cm) piros rövidnacis srác 2 mosógép méretű dobozzal a postára.... A biztonsági őr csak figyelt! :wacko: A pult mögött álló postás néninek meg kerekedett a szeme mikor meglátta. Hát amikor át kellett emelni a pulton! Na az volt még szép! :wacko: Nem az volt a szép :wacko: Gondolt el amikor szállitották és ide-oda pakolgatták :D A postás aki kihozta kocsival alig tudta kivenni a kocsiból :D Anyum megsajnálta a srácot és adott neki 400ft-ot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Strilitz megitatta a macskát benzinnel, az ment 5 lépést és összeesett. Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Mi a különbség Csernobil és a TV3 között? - Csernobil még sugároz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Strilitz megitatta a macskát benzinnel, az ment 5 lépést és összeesett. Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz. :D Ez jó :É és utána hiába töltött bele benzint nem akar menni :wacko: a végén meg szétakarta szedni, biztos eldugult a nyelőcsőve xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Öcsibácsi vicces kedvében van :D helyes helyes :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Bakker mekkora zuhi van... Úszik az utca és annyi a villám, mint a fene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Most? Nálunk negyed 7-kor szakadt le az ég. Most kissé borult. :D Mehetek maszekolni, ma nem hajókázunk. Csak hozza haza anyuka a gépet. Bevásárol. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Happy Birthday Dyrasen cartárs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Bódog szülinap szintén Dyrasen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Egy buta kérdés! Mekkora a gyári ET-je az 1.6 Vekinek? Illetve változik az ET ha a nagy fékeket teszem rá? C20NE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Itt nálunk nincs egy szem eső se, meglehet sülni, de Budapesten, itt van nem messze tőlünk ítéletidő van Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Egy buta kérdés! Mekkora a gyári ET-je az 1.6 Vekinek? Illetve változik az ET ha a nagy fékeket teszem rá? C20NE. Vekinek Et-je? ET-je a felninek van. Nem? Az meg ET49. Én még más ET számú felnivel nem találkoztam. Vagy arra gondolsz, hogy az C16NZ első tárcsa miben különbözik a C20NE-től? Persze az átmérőjét és vastagságát leszámítva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Itt nálunk nincs egy szem eső se, meglehet sülni, de Budapesten, itt van nem messze tőlünk ítéletidő van Itt is szét lehet égni. Csak a postás meg ne süljön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Vekinek Et-je? ET-je a felninek van. Nem? Az meg ET49. Én még más ET számú felnivel nem találkoztam. Vagy arra gondolsz, hogy az C16NZ első tárcsa miben különbözik a C20NE-től? Persze az átmérőjét és vastagságát leszámítva. :D na tessék. nem is buta kérdés, hanem egyenesen hülye :wacko: Igen arra gondoltam egyébként, hogy mekkora ET-s felnihez nem kell tehermentesítő. Kinéztem egy felnit Et38. Ezeket a felnitémákat még annyira nem értem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 na tessék. nem is buta kérdés, hanem egyenesen hülye :wacko: Igen arra gondoltam egyébként, hogy mekkora ET-s felnihez nem kell tehermentesítő. Kinéztem egy felnit Et38. Ezeket a felnitémákat még annyira nem értem.. A Te autódra mindenféle ültetés nélkül (úgy hogy ne súroljon be) az ET35-ös felnit lehet feltenni max. vagy ettől nagyobbat ET49-ig, mert az a gyári méret. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a gumik sem egyformák. Például nekem a felni7,5X16-os ET35. Mikor megvettem volt rajta hátul "db Good Year Eagle F1 gumi 205/45R16 méretben és nagyobb döccenőknél és persze terhelt állapotban besúrolt. Rá egy évre úgy döntöttem, hogy cserélem a gumikat. A méret maradt de DAYTON D300 SPRINT gumikat találtam nagyon jó áron. Ezzel már nem súrol be egyáltalán. Hozzáteszem, nekem nincs ültetés mert akkor nem tudnám használni a garázst. :D Ugyanakkor látom fogalomzavarban szenvedsz. :wacko: A tehermentesítő arra szolgál, hogy kitöltse a felni belső átmérője és az autó kerékagya közti teret, így egy esetleges kátyús találkozásnál nem csak a 4 db csavar kapja az ütést, hanem ez a karika ami (a nevében is szerepel) leveszi a terhet a csavarokról. Remélem érthető voltam, de ha mégsem akkor bocsi. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 A Te autódra mindenféle ültetés nélkül (úgy hogy ne súroljon be) az ET35-ös felnit lehet feltenni max. vagy ettől nagyobbat ET49-ig, mert az a gyári méret. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a gumik sem egyformák. Például nekem a felni7,5X16-os ET35. Mikor megvettem volt rajta hátul "db Good Year Eagle F1 gumi 205/45R16 méretben és nagyobb döccenőknél és persze terhelt állapotban besúrolt. Rá egy évre úgy döntöttem, hogy cserélem a gumikat. A méret maradt de DAYTON D300 SPRINT gumikat találtam nagyon jó áron. Ezzel már nem súrol be egyáltalán. Hozzáteszem, nekem nincs ültetés mert akkor nem tudnám használni a garázst. :D Ugyanakkor látom fogalomzavarban szenvedsz. :wacko: A tehermentesítő arra szolgál, hogy kitöltse a felni belső átmérője és az autó kerékagya közti teret, így egy esetleges kátyús találkozásnál nem csak a 4 db csavar kapja az ütést, hanem ez a karika ami (a nevében is szerepel) leveszi a terhet a csavarokról. Remélem érthető voltam, de ha mégsem akkor bocsi. :wacko: Oké megvan. Minden érthető volt! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 EZ a hirdetés?:D ice?:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Oké megvan. Minden érthető volt! Köszi! Nincs mit, szívesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts