öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 UHHHH dekomoly ez is :D Van vele meló rendesen :wacko: De legalább anyagilag megéri gondolom :wacko: Az árnyéka betakarja a medencét is :D Megéri, különben nem csinálnánk. :P A hajós cuccok 3x-5x annyiba kerülnek, mint a normál. A munkabér ennyire azért nem tart ezzel lépést, de elég jónak mondható és a lényeg, hogy a főnök is normális. Nem olyan, mint az előző. :wacko: A medence a fürdető, van por rendesen és leginkább a nyakunkba hullik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Megéri, különben nem csinálnánk. :D A hajós cuccok 3x-5x annyiba kerülnek, mint a normál. A munkabér ennyire azért nem tart ezzel lépést, de elég jónak mondható és a lényeg, hogy a főnök is normális. Nem olyan, mint az előző. :wacko: A medence a fürdető, van por rendesen és leginkább a nyakunkba hullik. :D Vágom. Az jó, ha viszonylag normális szájjízzel dolgozik az ember. Az meg manapság külön csoda, ha van az embernek munkája, jah és persze fizetnek is érte :wacko: Fürdető :wacko: Ez jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jó nagy hajó :wacko: Van vele munka :D Azt hittem te autókhoz értesz, de még hajókhoz is :| fantasztikus :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jó nagy hajó :wacko: Van vele munka :wacko: Azt hittem te autókhoz értesz, de még hajókhoz is :| fantasztikus :wacko: Csak a nőkhöz nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Csak a nőkhöz nem. :wacko: Ajjaj... gond van? :D Vagy csak szerénykedsz :wacko: Szerk.: Öcsibácsi nézd a hozzászólásaink számát! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nyugi, nem vagy egyedül :wacko: A női fajzat az nagyon érdekes egy lény :D Sztem semelyik pasi nem érti a nőket :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nyugi, nem vagy egyedül :wacko: A női fajzat az nagyon érdekes egy lény :D Sztem semelyik pasi nem érti a nőket :wacko: Érteni nem is, max kiismerni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Tessék találtam még pár képet arról mivel ütöttem el néhány évet. Munkáim. Mondjuk akkoriban a VGA felbontású teló volt az általános. Pár éve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Tessék találtam még pár képet arról mivel ütöttem el néhány évet. Munkáim. Mondjuk akkoriban a VGA felbontású teló volt az általános. Pár éve. :D Uhh :wacko: Imádok fával dolgozni. De jó az a házbővítéses cucc :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az Szigetszentmiklóson volt. A "befalazott" konyha meg BP. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az Szigetszentmiklóson volt. A "befalazott" konyha meg BP. Elég nagy a hatókör amiben dolgoztok :D Emlékszem, múltkor is itt Bp-n csináltatok valami ladikot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az a jó ha az ember nagyon sok mindenhez ért, csak így tud igazán megélni ebbe a nehéz gazdasági világba Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 A féltető Érd, a tükrös szekrény Pécs, a tölgy konyha Kaposvár, a vanilía-cseresznye konyha Kaposszekcső. Mindig csavarogtunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az a jó ha az ember nagyon sok mindenhez ért, csak így tud igazán megélni ebbe a nehéz gazdasági világba Bizony több lábon kell állni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Bizony több lábon kell állni :wacko: Te melyikre támaszkodsz? :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Látom az Astrás cartársak is átnéztek. Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Látom az Astrás cartársak is átnéztek. Sziasztok. Ja-ja itt is osztani kell az észt. :wacko: Tudom akkor miért én jöttem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Te melyikre támaszkodsz? :wacko: :D :wacko: Szerinted? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ja-ja itt is osztani kell az észt. :D Tudom akkor miért én jöttem. :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Látom az Astrás cartársak is átnéztek. Sziasztok. Helycserés támadás? Te meg átmentél az Astrásba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 De már végeztem is velük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 De már végeztem is velük. :wacko: :wacko: Nah asszem lépek. Jóccakát mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Agyő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Bevált a kormányszervó upgradem :D Jó lett a 10 Baros Semperit cső. Nah és nem is fog rozsdásodni, mint a gyári fémcső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Grat :wacko: Nekem meg ma ideértek a csomagok Msanyesztól :wacko: 2 első ülés, müszerfal kijelző, meg egy hátsó rendszámtábla világitás :D Hétvégén üléseket rakom bele, majd megprobálom a müszerfalba a kijelzőt, csak azt még én se tudom hogyan kezdjek hozzá :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts