isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ja a hf-tömítés ára amit írtam az nem normális:) az anyagára, minőségére értettem, hogy amelyik ennyi kb. az jó is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Na ne már :| Egy hengerfej tömités 15e :D Aztak*rva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Na ne már :| Egy hengerfej tömités 15e :wacko: Aztak*rva Jól mondta Isi, nézelődhetsz az ajánlott oldalakon :D Lesz még meglepőbb is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Jól mondta Isi, nézelődhetsz az ajánlott oldalakon :D Lesz még meglepőbb is :wacko: Közben megnéztem :wacko: nem olyan vészes a helyzet :wacko: 4488 Ft a legdrágább tömítés (Victor Reinz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Én is megnéztem és tényleg annyi, de néztem hengerfejtömités készletet amibe benne van a szeleptömités is, meg nem tudom még mik azok 13-17e ft.ig terjednek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Közben megnéztem :D nem olyan vészes a helyzet :wacko: 4488 Ft a legdrágább tömítés (Victor Reinz). Gondolom, volt gyári is (se) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nem láttam gyárit, de ha csak hengerfejtömités kell akkor az jó Néztem a hidrotőkét is az 2500 körül mozog, akkor az kopoghat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Gondolom, volt gyári is (se) :wacko: Hát ennyi volt a választék: :D Ajusa Elwis Royal Glaser Hans-Pries Victro Reinz Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Igen nekem is ezeket dobta ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Közben megnéztem :D nem olyan vészes a helyzet :wacko: 4488 Ft a legdrágább tömítés (Victor Reinz). ja nektek benyósra akörül vannak:D dezsőre több, igaz van 5000é is, de hát az ki tudja...:S:D nekem az ajusa pl. 14500-17600ig terjed, a glaser meg 21K, hans-pries 6000 huf. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ja nektek benyósra akörül vannak:D dezsőre több, igaz van 5000é is, de hát az ki tudja...:S:D nekem az ajusa pl. 14500-17600ig terjed, a glaser meg 21K, hans-pries 6000 huf. Isuzu motoros a szekér ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Isuzu motoros a szekér ? :D:D öröm és bódogság:D meg sajnos is:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 19.000 hozzászólás gratula:D mélykék76 és a vekiseket tisztelted meg vele:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 19.000 hozzászólás gratula:D mélykék76 és a vekiseket tisztelted meg vele:D:D :D Akkor azért olyan drága neked a hftömítés :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: Akkor azért olyan drága neked a hftömítés :wacko: fixre lehegesztem aztán jóvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 fixre lehegesztem aztán jóvan :D ÉN kérdeztem, hogy bírja-e a tekergetést a cucc ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nah Öcsibácsit is látni errefelé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hol? :D Alig élek, fáj a karom, a vállam. Már két napja "hegedülünk" 1 hajótestet. Ez azt jelenti, hogy a test le van gittelve és mint a kőműves kartecsni (amivel simít a szaki), olyan eszközre csiszolópapír van felragasztva és ezzel átcsiszoljuk a hajót. Aztán "flekkelés" (hibajavítás) és kezdük előről. Holnap is ezt játszuk, :wacko: hogy szépen le lehessen festeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ÉN kérdeztem, hogy bírja-e a tekergetést a cucc ? :D nem igazán, nem tudom, hogy e miatt kell cserélnem most a hf-et, vagy már régebben kezdődött a betegsége, mondjuk mikor megvettem már akkor elég nagynak tűnt a hűtőrendszerben a nyomás, aztán lehet most adta meg magát. 2 hónapig használtam növelt nyomással, aztán ez történt, de most vissza áll egyenlőre az alap, egyedül az adagolón állítok. aztán c20xe:D:D vagy LET:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ja a mostani hf- elvileg egy 210.000et futott 96os astraból való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 mit tudtok amúgy a hf- tuningról? csak bővítés meg polírozás meg ilyesmi? vagy lehet olyan, hogy megerősítik valahogy, vagy gyártatni kell komplett hf-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 mit tudtok amúgy a hf- tuningról? csak bővítés meg polírozás meg ilyesmi? vagy lehet olyan, hogy megerősítik valahogy, vagy gyártatni kell komplett hf-et? Benzinesre gondolsz? :D Ahogy írtad polír, bővítés, nagyobb szelepek és ugye a legalapabb a vezérműtengely mókolása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Izomláz megvan Öcsibácsi? :D Hogy haladtok a csónakocskával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Holnap még1szer (remélem utoljára) átcsiszoljuk, aztán festés, ha az idő engedi. Ladik: Hegedűk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 UHHHH dekomoly ez is :wacko: Van vele meló rendesen :D De legalább anyagilag megéri gondolom :wacko: Az árnyéka betakarja a medencét is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts