Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Hali!

Tudja valaki, hogy be tudok -e rakni valami szűrőt a szellőző rendszerbe, mivel már tele a hócipőm, hogy kivakarom a kocsit a ganéból, és két nap múlva vastagon áll megint a por a műszerfalon! A klímás pollenszűrőjét fel tudom ilyen céllal használni? Ez annyiból még praktikus is lenne, mivel az asszonypajtás allergiás, és alkalmasint én is megkönnyezem a virágzást. Ráadásul nem megy tele a képem tollal mint a múltkor, amikor valami csirkeszállító kaminyon ment előttem! Ott lebegtek előttem az apró pihék, amik pár perce még valami jószág kloákája körül hajladoztak! Nem volt nagy élmény. :wacko:

:D

Lehet venni ilyen utólagos pollenszürőt is vectra-calibrába, vaterán multkor láttam eladóba.

Megosztás:

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Nos! Ezt a képet találtam hirtelen a gépen, de ebből is látszik a különbség.

DSC01747_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennek hosszabb az ülőlapja és nagyobb a comb- illetve deréktámasza. Ugyan az mint a Calibra ülés csak ezt nem lehet buktatni egy kallantyúval.

Hogy ne a "keres" topicban offoljak :D

Nagyon jók ezek az ülések. Ilyenek vannak elöl a Nagypolskiban. Ahogy Te is írtad, elég jól tartanak és hosszútávon is kényelmes, mert simán kibírtam a Dabas-Krakkó 7órás utat. :wacko:

Megosztás:

Én is szemezgettem már ezzel a fazonnal, de eddig csak feketében láttam. Nekem meg kék plüss a kárpitom. Ha a vételáron felül meg még kárpitosra is költenem kéne háááát....

Ráadásul kérdés, hogy lenne-e ugyan olyan kék plüss anyag mint a hásó ülés...

Talán majd egyszer...

Vagy úgy le van pukkanva mint a huzat... jah pont a huzat :D

Jah drága, mint a fene... 20-asért láttam pár hónapja 1 párat, úgy hogy nem volt valami hibátlan.

Megosztás:

Én is szemezgettem már ezzel a fazonnal, de eddig csak feketében láttam. Nekem meg kék plüss a kárpitom. Ha a vételáron felül meg még kárpitosra is költenem kéne háááát....

Ráadásul kérdés, hogy lenne-e ugyan olyan kék plüss anyag mint a hásó ülés...

Talán majd egyszer...

A Vectrámban szerencsére bőr van :D (Igaz sokaig tartott rábukkannom, de megérte)

Megosztás:

Mennyire vagy műszaki/barkács beállítottságú? Nah és persze mennyire akarod letesztelni a cuccot? :D

Mert volna egy ötletem még.

Mivel autóelektronikai müszerésznek megyek szeptembertől

Mond azt az ötletet, ezzel is a szakmát tanulóm :wacko:

Nagyon leakarom tesztelni, mert egy ilyen nem 1-2e ft, tudni akarom hogy kuka vagy nem ez a hiba

Megosztás:

A vaterán hirdet egy srác állítólag utólagosan beépíthető pollenszűrőt 5000,-ért.

Azt írja gyári alkatrész. A beszerelési útmutató is mellékelve van. Ennek a fotóján nem értem mit jelenthet a 8-as ábra.

A srácot kérdeztem, erre azt mondta, hogy Ő sem tudja!

Ha tuti jó megvenném, de lutrira sok az 5000.

Ezek a képek vannak fennt.

a8a_1_big.jpga8a_2_big.jpga8a_3_big.jpg

Megosztás:

A vaterán hirdet egy srác állítólag utólagosan beépíthető pollenszűrőt 5000,-ért.

Azt írja gyári alkatrész. A beszerelési útmutató is mellékelve van. Ennek a fotóján nem értem mit jelenthet a 8-as ábra.

A srácot kérdeztem, erre azt mondta, hogy Ő sem tudja!

Ha tuti jó megvenném, de lutrira sok az 5000.

Ezek a képek vannak fennt.

http://n1.vatera.hu/photos/47/a7/a8a_1_big.jpg

http://n1.vatera.hu/photos/47/a7/a8a_2_big.jpg

http://n1.vatera.hu/photos/47/a7/a8a_3_big.jpg

Hát ha jól nézem ezt a 2 oldalára kell beapplikálni valahogy. Még akár ez is lehet megoldás, de azok a szűrők elég furán néznek ki, nem? A használatin Vectra/Calibra van, tehét még igaz is lehet a dolog, csak mondom nekem az a szűrő furának tűnik...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.