fahee Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hali! Tudja valaki, hogy be tudok -e rakni valami szűrőt a szellőző rendszerbe, mivel már tele a hócipőm, hogy kivakarom a kocsit a ganéból, és két nap múlva vastagon áll megint a por a műszerfalon! A klímás pollenszűrőjét fel tudom ilyen céllal használni? Ez annyiból még praktikus is lenne, mivel az asszonypajtás allergiás, és alkalmasint én is megkönnyezem a virágzást. Ráadásul nem megy tele a képem tollal mint a múltkor, amikor valami csirkeszállító kaminyon ment előttem! Ott lebegtek előttem az apró pihék, amik pár perce még valami jószág kloákája körül hajladoztak! Nem volt nagy élmény. :wacko: :D Lehet venni ilyen utólagos pollenszürőt is vectra-calibrába, vaterán multkor láttam eladóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Köszi a tippeket! Sanyesz is pont ezt a vaterás cumót mondta. Már rá is kérdeztem azeladóra a szűrővel kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Köszi a tippeket! Sanyesz is pont ezt a vaterás cumót mondta. Már rá is kérdeztem azeladóra a szűrővel kapcsolatban. Ha jól értem neked sincs benne gyárilag keret ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Igazából ezt ma nézem majd meg pontosabban, de szerintem nem lesz. Az enyémben klíma sincs, így nem tartom valószínűnek, hogy a szűrő helyét kialakították volna. Majd kiderül! Ha jól értem neked sincs benne gyárilag keret ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Igazából ezt ma nézem majd meg pontosabban, de szerintem nem lesz. Az enyémben klíma sincs, így nem tartom valószínűnek, hogy a szűrő helyét kialakították volna. Majd kiderül! Jah értem. Az enyémben van klima, de se szűrő se keret :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nos! Ezt a képet találtam hirtelen a gépen, de ebből is látszik a különbség. Ennek hosszabb az ülőlapja és nagyobb a comb- illetve deréktámasza. Ugyan az mint a Calibra ülés csak ezt nem lehet buktatni egy kallantyúval. Hogy ne a "keres" topicban offoljak :D Nagyon jók ezek az ülések. Ilyenek vannak elöl a Nagypolskiban. Ahogy Te is írtad, elég jól tartanak és hosszútávon is kényelmes, mert simán kibírtam a Dabas-Krakkó 7órás utat. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én is örülnék ilyennek, de ritka meg ha van akkor drága :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én is örülnék ilyennek, de ritka meg ha van akkor drága :s Vagy úgy le van pukkanva mint a huzat... jah pont a huzat :D Jah drága, mint a fene... 20-asért láttam pár hónapja 1 párat, úgy hogy nem volt valami hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én is szemezgettem már ezzel a fazonnal, de eddig csak feketében láttam. Nekem meg kék plüss a kárpitom. Ha a vételáron felül meg még kárpitosra is költenem kéne háááát.... Ráadásul kérdés, hogy lenne-e ugyan olyan kék plüss anyag mint a hásó ülés... Talán majd egyszer... Vagy úgy le van pukkanva mint a huzat... jah pont a huzat :D Jah drága, mint a fene... 20-asért láttam pár hónapja 1 párat, úgy hogy nem volt valami hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én is szemezgettem már ezzel a fazonnal, de eddig csak feketében láttam. Nekem meg kék plüss a kárpitom. Ha a vételáron felül meg még kárpitosra is költenem kéne háááát.... Ráadásul kérdés, hogy lenne-e ugyan olyan kék plüss anyag mint a hásó ülés... Talán majd egyszer... A Vectrámban szerencsére bőr van :D (Igaz sokaig tartott rábukkannom, de megérte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Jah értem. Az enyémben van klima, de se szűrő se keret :D én vettem a lángnál szűrőt, és annak a körmeit pont bele lehet akasztani a ventillátor keretébe :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 én vettem a lángnál szűrőt, és annak a körmeit pont bele lehet akasztani a ventillátor keretébe :wacko: ÓÓÓ :D Te vagy az én emberem :wacko: Bakker... most néztem náluk sincs (ZAFFO pollenszűrő) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Olyan nekem is kellene, mert legjobban csak a por jön be az utastérbe Ha vki ráakad egy olyan Zaffora akkor linkelje már be Találtam itt, de ezen az oldalon nem ismerik a Vectra autót :D http://www.fridcar.hu/alkatresz/szurok/uta...l/calibra/1990/ De elméletileg a calibráé is jó lenne csak melyik márka?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Olyan nekem is kellene, mert legjobban csak a por jön be az utastérbe Ha vki ráakad egy olyan Zaffora akkor linkelje már be Ebayen sincs :D Legalábbis balkormányoshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Keresek a hütöbe hőgombát ami a ventilátort kapcsolja be Megvolt a teszt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nem mert multimetert nem találom, lehet véletlenül ki lett dobva :s 1 órán át kerestem és sehol sincs :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nem mert multimetert nem találom, lehet véletlenül ki lett dobva :s 1 órán át kerestem és sehol sincs :s Mennyire vagy műszaki/barkács beállítottságú? Nah és persze mennyire akarod letesztelni a cuccot? :D Mert volna egy ötletem még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Megtaláltam a pollenszűrőt: Zaffo Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Ugyanez volt a langauto-nál is, csak nem volt raktáron Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Ugyanez volt a langauto-nál is, csak nem volt raktáron Jaja. Lehet írok majd a gyártónak egy emailt, hogy mennyiért és hogy megy a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Mennyire vagy műszaki/barkács beállítottságú? Nah és persze mennyire akarod letesztelni a cuccot? :D Mert volna egy ötletem még. Mivel autóelektronikai müszerésznek megyek szeptembertől Mond azt az ötletet, ezzel is a szakmát tanulóm :wacko: Nagyon leakarom tesztelni, mert egy ilyen nem 1-2e ft, tudni akarom hogy kuka vagy nem ez a hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 A vaterán hirdet egy srác állítólag utólagosan beépíthető pollenszűrőt 5000,-ért. Azt írja gyári alkatrész. A beszerelési útmutató is mellékelve van. Ennek a fotóján nem értem mit jelenthet a 8-as ábra. A srácot kérdeztem, erre azt mondta, hogy Ő sem tudja! Ha tuti jó megvenném, de lutrira sok az 5000. Ezek a képek vannak fennt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Vissza kell rakni azt, ami az egyes ábrán lekerült :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Bocs! Benéztem! A 9-est akartam írni!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 A vaterán hirdet egy srác állítólag utólagosan beépíthető pollenszűrőt 5000,-ért. Azt írja gyári alkatrész. A beszerelési útmutató is mellékelve van. Ennek a fotóján nem értem mit jelenthet a 8-as ábra. A srácot kérdeztem, erre azt mondta, hogy Ő sem tudja! Ha tuti jó megvenném, de lutrira sok az 5000. Ezek a képek vannak fennt. http://n1.vatera.hu/photos/47/a7/a8a_1_big.jpg http://n1.vatera.hu/photos/47/a7/a8a_2_big.jpg http://n1.vatera.hu/photos/47/a7/a8a_3_big.jpg Hát ha jól nézem ezt a 2 oldalára kell beapplikálni valahogy. Még akár ez is lehet megoldás, de azok a szűrők elég furán néznek ki, nem? A használatin Vectra/Calibra van, tehét még igaz is lehet a dolog, csak mondom nekem az a szűrő furának tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts