msanyesz Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 de én gyárit akarok venni, mert az enyém felolvadt :s Szerintem jobban jársz ha veszel egyet bontottan mint körözöd a gyári papírt, mert azt felrakni is művészet. Ha nem sikerül ugyanúgy visszatenni a mutatót ahogy volt akkor megette a fene, csalni fog az órád. Bontóban is 5000 Ft körül mozog az ára. Vaterán láttam már 2000 Ft-ért is. De ha szétnézek a garázsban szerintem még én is találok egyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Kimentünk a piacra és mit látok? Kemény mi? Ez tényleg kemény. Cigók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ez tényleg kemény. Cigók? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Kimentünk a piacra és mit látok? Kemény mi? http://pics.coldline.hu/pics/67269-20100729-90nfmo.jpg Bakker :D Miket találsz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ezt láttad már? Ön és közveszélyes. :D Nyitott szemmel járok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ezt láttad már? Ön és közveszélyes. :D http://pics.coldline.hu/pics/67093-20100728-pjQ71q.jpg Nyitott szemmel járok. :wacko: Jaja Astrában láttam :wacko: Elképesztő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Valaki menjen már át a Technika - Ált. műszaki problémákba és segítsen motinak, nekem már fájdalmaim vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Valaki menjen már át a Technika - Ált. műszaki problémákba és segítsen motinak, nekem már fájdalmaim vannak. :D Hogy milyeid vannak? Ver az asszony vagy mi? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Bocs öcsibácsi hogy nem vagyok érthető, de vagyok olyan fáradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Semmi gond, aki kérdez könnyebben tanul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Semmi gond, aki kérdez könnyebben tanul. :wacko: Rugóra nehogy már írjál árat :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Semmi gond, aki kérdez könnyebben tanul. :D És ismétlés a tudás anyja :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Rugóra nehogy már írjál árat :D :wacko: PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ehh! Nekünk szerencsére ettől nem kell félni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Most meg itt offolunk, ezt is az egyébbe kellett volna tennem. :D Bakker :wacko: Észre sem vettem :wacko: Elkaptam Motitól? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 kövezzetek meg de azért elfogadnék egy :D persze csak az Opel mellé:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 kövezzetek meg de azért elfogadnék egy :wacko: persze csak az Opel mellé:wacko: Ilyet tud egy gyári LET is (persze megfelelő súlyú kasztniban :D ) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Thor, tegnap kissé belehúztunk a csevejbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Thor, tegnap kissé belehúztunk a csevejbe. :wacko: http://pics.coldline.hu/pics/67507-20100730-XK2IRQ.jpg Az már igen :D Észre sem vettem, hogy ennyi volt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Nem tudja valaki, hogy hol tudok beszerezni légrugókat Vectra-ba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Elvileg bárkinél, aki errájd (airride) rendszerrel foglalkozik. Nem olcsó. Vagy levegős szabályozható hátsó telókra gondolsz? Olyant Brekeke cartárs 7eft-ért vett a vaterán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Elvileg bárkinél, aki errájd (airride) rendszerrel foglalkozik. Nem olcsó. Vagy levegős szabályozható hátsó telókra gondolsz? Olyant Brekeke cartárs 7eft-ért vett a vaterán. Pontosabban: F astra caravan gyári szintszabályzós lengéscsillapítókat. :wacko: Tényleg nem olcsó mutatvány......Csergőnél a gyári 47 rugó/db :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Fuhhúú Nekem olcsóbb mulatságba mutatták be a dolgokat. Egy ismerősöm mondta, hogy komplett szettett vett 80ezerért.. :/ akkor ezt a témát is hanyagoljuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hali! Tudja valaki, hogy be tudok -e rakni valami szűrőt a szellőző rendszerbe, mivel már tele a hócipőm, hogy kivakarom a kocsit a ganéból, és két nap múlva vastagon áll megint a por a műszerfalon! A klímás pollenszűrőjét fel tudom ilyen céllal használni? Ez annyiból még praktikus is lenne, mivel az asszonypajtás allergiás, és alkalmasint én is megkönnyezem a virágzást. Ráadásul nem megy tele a képem tollal mint a múltkor, amikor valami csirkeszállító kaminyon ment előttem! Ott lebegtek előttem az apró pihék, amik pár perce még valami jószág kloákája körül hajladoztak! Nem volt nagy élmény. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Elvileg megoldható a pollenszűrő beszerkesztése. Astrából szerzel 1-et kerettel együtt és átalakítod, hogy az ablaktörlő mechanikája alatt elférjen. Én már belepróbáltam, de kell rajt alakítani, hogy jó is legyen. Ennyi a különbség, ezt kell megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts