Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

de én gyárit akarok venni, mert az enyém felolvadt :s

Szerintem jobban jársz ha veszel egyet bontottan mint körözöd a gyári papírt, mert azt felrakni is művészet. Ha nem sikerül ugyanúgy visszatenni a mutatót ahogy volt akkor megette a fene, csalni fog az órád. Bontóban is 5000 Ft körül mozog az ára. Vaterán láttam már 2000 Ft-ért is. De ha szétnézek a garázsban szerintem még én is találok egyet. :D

Megosztás:

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elvileg bárkinél, aki errájd (airride) rendszerrel foglalkozik.

Nem olcsó.

Vagy levegős szabályozható hátsó telókra gondolsz?

Olyant Brekeke cartárs 7eft-ért vett a vaterán.

Pontosabban: F astra caravan gyári szintszabályzós lengéscsillapítókat. :wacko:

Tényleg nem olcsó mutatvány......Csergőnél a gyári 47 rugó/db :wacko: :D :wacko:

Megosztás:

Hali!

Tudja valaki, hogy be tudok -e rakni valami szűrőt a szellőző rendszerbe, mivel már tele a hócipőm, hogy kivakarom a kocsit a ganéból, és két nap múlva vastagon áll megint a por a műszerfalon! A klímás pollenszűrőjét fel tudom ilyen céllal használni? Ez annyiból még praktikus is lenne, mivel az asszonypajtás allergiás, és alkalmasint én is megkönnyezem a virágzást. Ráadásul nem megy tele a képem tollal mint a múltkor, amikor valami csirkeszállító kaminyon ment előttem! Ott lebegtek előttem az apró pihék, amik pár perce még valami jószág kloákája körül hajladoztak! Nem volt nagy élmény. :wacko:

:D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.