Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Halihó! Ezek szerint Te a spirált szedted szét, ami persze megfelel a célnak de én az egész spirált (beleértve a műanyag végét a fogaskerékkel) mondtam hogy szedje ki magából a váltóból. Oda csak egy dugókulcs kell és lehet akármilyan retkes, olajsáros a váltó simán kijön a spirál.

A módszer szépséghibája, hogy kihúzás közben könnyen kieshet a müa fogaskerék.....nekem megtette. Pont be a váltóba. Kellemes volt ott helyben megemelni alámászni, fedelet lebontani, miközben a nyakamba csurgott az olaj. 10 m-rel odébb ugyan ott volt az akna, de megmozdítani sem mertem az autót, mert ha ledarálja a fogaskereket..... :D

Megosztás:

Opel szalonba bemész, és 823ft ba kerül az újnak darabja:) Múltkor nálam is eltört.. Újjal is vigyázni kell, elég gyengus:S GM száma: 14 38 336

Köszi az infót de inkább olcsóbban megúszom, mert úgy néz ki hogy bontódik egy vectra s abból kapok majd ilyen pöcköt, meg még egy-két dolgot! :D Mindenesetre a GM számot felírom mert még jól jöhet, mivel valóban nem egy életbiztosítás ez a műanyag..

Megosztás:

A módszer szépséghibája, hogy kihúzás közben könnyen kieshet a müa fogaskerék.....nekem megtette. Pont be a váltóba. Kellemes volt ott helyben megemelni alámászni, fedelet lebontani, miközben a nyakamba csurgott az olaj. 10 m-rel odébb ugyan ott volt az akna, de megmozdítani sem mertem az autót, mert ha ledarálja a fogaskereket..... :D

Hát akkor nekem qrva nagy szerencsém volt mindig, mert eddig akárhányszor csináltam soha nem volt gond. :wacko:

Megosztás:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mondjuk nálam eleve a Suzuki nem autó, ha nem lenne más autó csak a Suzuki akkor inkább gyalog járnék. Soha nem érezném biztonságban magam egy Suzukiban.. Elég elrettentő példát láttam már az utak mentén, hogy milyen amikor egy Suzuki "találkozik" egy másik autóval.. Múltkori példa hogy egy Mazda durrant össze a környékünkön egy Suzukival! A mazdának a lököse ment szét, a Suzuki viszont tk-s lett..

Megosztás:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mondjuk nálam eleve a Suzuki nem autó, ha nem lenne más autó csak a Suzuki akkor inkább gyalog járnék. Soha nem érezném biztonságban magam egy Suzukiban.. Elég elrettentő példát láttam már az utak mentén, hogy milyen amikor egy Suzuki "találkozik" egy másik autóval.. Múltkori példa hogy egy Mazda durrant össze a környékünkön egy Suzukival! A mazdának a lököse ment szét, a Suzuki viszont tk-s lett..

Én azért egy új swiftel ellennék, főleg ha sport. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.