Thor Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Szép ez az autó, csak nagyon fent van a hátulja. Simán befér az ember tenyere élére állítva a kerék és az ív közé. Kicsi felni és a peres gumi miatt ekkor a hézag hátul. Sógorén is így nézett ki a 185/50R15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Halihó! Ezek szerint Te a spirált szedted szét, ami persze megfelel a célnak de én az egész spirált (beleértve a műanyag végét a fogaskerékkel) mondtam hogy szedje ki magából a váltóból. Oda csak egy dugókulcs kell és lehet akármilyan retkes, olajsáros a váltó simán kijön a spirál. A módszer szépséghibája, hogy kihúzás közben könnyen kieshet a müa fogaskerék.....nekem megtette. Pont be a váltóba. Kellemes volt ott helyben megemelni alámászni, fedelet lebontani, miközben a nyakamba csurgott az olaj. 10 m-rel odébb ugyan ott volt az akna, de megmozdítani sem mertem az autót, mert ha ledarálja a fogaskereket..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ezért mertem inkább csak a spirál kicsavarását javasolni. Kevesebb kockázatot jelent. + nem kerül piszok a váltóba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Opel szalonba bemész, és 823ft ba kerül az újnak darabja:) Múltkor nálam is eltört.. Újjal is vigyázni kell, elég gyengus:S GM száma: 14 38 336 Köszi az infót de inkább olcsóbban megúszom, mert úgy néz ki hogy bontódik egy vectra s abból kapok majd ilyen pöcköt, meg még egy-két dolgot! :D Mindenesetre a GM számot felírom mert még jól jöhet, mivel valóban nem egy életbiztosítás ez a műanyag.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ezért mertem inkább csak a spirál kicsavarását javasolni. Kevesebb kockázatot jelent. + nem kerül piszok a váltóba. :D Inkább a kisebb kockázatú megoldást választom, mert nem szeretnék úgy járni mint brekeke.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 A módszer szépséghibája, hogy kihúzás közben könnyen kieshet a müa fogaskerék.....nekem megtette. Pont be a váltóba. Kellemes volt ott helyben megemelni alámászni, fedelet lebontani, miközben a nyakamba csurgott az olaj. 10 m-rel odébb ugyan ott volt az akna, de megmozdítani sem mertem az autót, mert ha ledarálja a fogaskereket..... :D Hát akkor nekem qrva nagy szerencsém volt mindig, mert eddig akárhányszor csináltam soha nem volt gond. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Itt látod a spirál hova megy. Látszik msanya csavarja is. :wacko: Meg, hogy milyen szépen lepucoltam a váltókulisszát. Ja, meg a sok trutyi is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Meg, hogy milyen szépen lepucoltam a váltókulisszát. Ja, meg a sok trutyi is. :D Dolgozna ott még a brigi és a hideg zsíroldó! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Dolgozna ott még a brigi és a hideg zsíroldó! :wacko: Kapnék az asszonytól ha valami Brigi dolgozna a kocsiban. :D De kapott valami amway zsíroldót próbára, majd elcsórintom 1 kicsit. Holnap úgyis szétkapom a bal oldalát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Amúgy, JÖN VALAKI KÖZÖLÜNK BLITZRE? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Amúgy, JÖN VALAKI KÖZÖLÜNK BLITZRE? :D Sajna nálam auto hiánya miatt kimarad:/ de remélem jövőre sikerül azért eljutnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mi is csak szombaton megyünk a családdal. Bár Manka nem nagyon akar jönni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Isi, másik gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 WTF? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 WTF? Istenem! Ez meg micsoda?? :D Ez undorító ahogy kinéz.. Bírom mikor az emberek egy ilyen autót probálnak "tuningolni".. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 A pénzt amit ráköltött + a szutyuki ára = 1 jobb autó. Mondjuk OPEL. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mondjuk nálam eleve a Suzuki nem autó, ha nem lenne más autó csak a Suzuki akkor inkább gyalog járnék. Soha nem érezném biztonságban magam egy Suzukiban.. Elég elrettentő példát láttam már az utak mentén, hogy milyen amikor egy Suzuki "találkozik" egy másik autóval.. Múltkori példa hogy egy Mazda durrant össze a környékünkön egy Suzukival! A mazdának a lököse ment szét, a Suzuki viszont tk-s lett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mondjuk a Grand Vitarát megpróbálnám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mondjuk nálam eleve a Suzuki nem autó, ha nem lenne más autó csak a Suzuki akkor inkább gyalog járnék. Soha nem érezném biztonságban magam egy Suzukiban.. Elég elrettentő példát láttam már az utak mentén, hogy milyen amikor egy Suzuki "találkozik" egy másik autóval.. Múltkori példa hogy egy Mazda durrant össze a környékünkön egy Suzukival! A mazdának a lököse ment szét, a Suzuki viszont tk-s lett.. Én azért egy új swiftel ellennék, főleg ha sport. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hali! Tudja valaki, hogysíküveges lámpáért ami E jelzéses mennyire sz*rakodnak műszaki vizsgán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hali! Tudja valaki, hogysíküveges lámpáért ami E jelzéses mennyire sz*rakodnak műszaki vizsgán? Ha van benne E jelzés akkor nem hiszem, hogy kukacoskodnának miatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Nem, ilyen plexi nélkül Ilyen papírokat hol tudok szerezni, mert nekem a hő hatására télen felolvadtak és most elég csúnyán mutat :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ilyen papírokat hol tudok szerezni, mert nekem a hő hatására télen felolvadtak és most elég csúnyán mutat :S Ilyen tuning boltokba lehet kapni számlapokat, esetleg csináltatsz vmi egyedit, vagy akár te magad megpróbálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 de én gyárit akarok venni, mert az enyém felolvadt :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Kimentünk a piacra és mit látok? Kemény mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts