jezus80 Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Amikor atuót vettem az volt az egyik fő szempont, hogy ne a tarkómat nyomja egyből, ha valaki belémzúg hátulról, és ne az ölembe üljön, ha elölről érkezik! Igaz az enyémben nincs légzsék, de bízom abban, hogy ha egyszer valami baj történne, akkor a nagy karosszéria megvédi a családom! Persze tudom, hogy önmagában nem csak ez számít, de azért megnyugtatóbb, mint egy twingoban ülni! (Ez nem azt jelenti, hogy az rossz, de az én szempontjaimnak a vectra jobban megfelel!!!)Törésteszt:
Thor Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Amikor atuót vettem az volt az egyik fő szempont, hogy ne a tarkómat nyomja egyből, ha valaki belémzúg hátulról, és ne az ölembe üljön, ha elölről érkezik! Igaz az enyémben nincs légzsék, de bízom abban, hogy ha egyszer valami baj történne, akkor a nagy karosszéria megvédi a családom! Persze tudom, hogy önmagában nem csak ez számít, de azért megnyugtatóbb, mint egy twingoban ülni! (Ez nem azt jelenti, hogy az rossz, de az én szempontjaimnak a vectra jobban megfelel!!!) Bölcs gondolatok :rolleyes:
vectra 2.5 Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Szó esett a 2,5 v6 ról.Nos nekem az van. 95 év végei utolsó legördült darab.Ebbe az a jó hogy van az enyémnél öregebb b vectra :rolleyes: Az autót szerintem sikerült kifogni de a kötelezőkön kívül semmit nem költöttem rá. Vagyis de. Kis szolid optika. Teljes kipufogó rendszer.Egyedi lökösök,felnik. Megbízható,nem nagyon gondolkodik. Az automata váltót könnyű megszokni és sport fokozatban nagyon szedi a pacskerokat. Nekem a fogyasztása városban 12l/100 de 225-ös kerekekkel és azért nem mindig a táblák szerint. Mindent egybevetve IMÁDOM, én csak javasolni tudom.
ady19 Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 1: Pl. Itt. 2: A középkonzol világítás a gyújtás ráadásakor kapcsol be. Rizsszem izzó, így kérd az autósboltban pár forint/db vehetsz rögtön 10-15 db-ot. Kicserélni érdekes, az Így csináldban kb. a 230-260-ig terjedő oldalakon van róla szó. A foglalatból úgy jön ki az izzó, hogy a 2 lábát kihajtod és kihúzod. Bele meg fordítva, de majd meglátod. 1szerű. napellenző műanyagból astra f-é is jó hozzá, én is így jártam nem rég! műszeregység kivétel: kormányon lévő műanyag le két csavar fogja jobbra-balra forgatod a kormányt meglátod, aztán az óra körül lévő műanyag majd az órát, de a kilométeróra spirált, meg két szalagkábelt is ki kell akasztanod ha ki akarod venni, aztán izzó csere. Öcsibácsi illetve Isi! Az igaz hogy mielőtt nekiállok a kilométerórát kibányászni azelőtt érdemes áramtalanítani a kocsit, tehát a sarut le kell húzni?? Mert a kézikönyv valami ilyesmit írt ha jól emlékszem!? Azért kérdezem mert tegnap megvettem az izzókat (70Ft/db) és gondoltam hogy a napokban nekiállnék ennek a "mókának"... :rolleyes: <_<
isi Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Öcsibácsi illetve Isi! Az igaz hogy mielőtt nekiállok a kilométerórát kibányászni azelőtt érdemes áramtalanítani a kocsit, tehát az akkut le kell húzni?? Mert a kézikönyv valami ilyesmit írt ha jól emlékszem!? Azért kérdezem mert tegnap megvettem az izzókat (70Ft/db) és gondoltam hogy a napokban nekiállnék ennek a "mókának"... :rolleyes: <_< Ez csak természetes, ez az alap, ha neki állsz valami elektromos bütykölésnek úgymond törvény, lehet azért nem is írtuk!!!!!!!!!-_-(saruk le igen)
ady19 Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Ez csak természetes, ez az alap, ha neki állsz valami elektromos bütykölésnek úgymond törvény, lehet azért nem is írtuk!!!!!!!!!<_<(saruk le igen) Hát meglátszik hogy kezdő vagyok! -_- :D De legalább rákérdeztem! :rolleyes:
tgabika76 Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 vectra A 2.5 v6 4x4 bontódik... Ha ez nem elírás akkor el ne bontsad mert baromi ritka autód van! (V6 Vekiből nem volt 4x4-es, az azonos alapra épülő Calibrából igen, de az is csak a néhány DTM versenyen szereplő példány) Amennyire tudom csak a C20NE-hez és a C20XE-hez lehetett párosítani összekrékhajtást Vectránál, illetve a C20LET-hez alapból járt.
ady19 Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 No gondoltam beszámolók a fejleményekről! Tegnap nekiálltam "szétbombázni" a műszerfalam, illetve a középkonzolt! Az így csináld alapján elég sokáig eljutottam de sajnos a legvégén elakadtam, így nem jött ki a középső rész! A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet a fűtés bowdenjét (az anyósülés lábánál) úgy kiakasztani ahogy a leírás is írja?? Mert nekem az istenért se akar kiakadni sőt sajnos azt vettem észre hogy nekem el is van törve a műanyag bowdentartó így gyorskötözővel fogadtam vissza.. Öcsibácsi esetleg valami ötleted van?? Csináltál már ilyet igaz?? Ha azt kiakasztom akkor ki kéne jönni a középső résznek?? Mert hogy az összes csavart kicsavartam de a bowdenek miatt nem hajlandó kijönni a középrész..
nagy istván Elküldve Július16, 2010 Elküldve Július16, 2010 Ha ez nem elírás akkor el ne bontsad mert baromi ritka autód van! (V6 Vekiből nem volt 4x4-es, az azonos alapra épülő Calibrából igen, de az is csak a néhány DTM versenyen szereplő példány) Amennyire tudom csak a C20NE-hez és a C20XE-hez lehetett párosítani összekrékhajtást Vectránál, illetve a C20LET-hez alapból járt. már bomlik.....nincs magyar papirja és nekem nem jött be a tipus..... :rolleyes: a motort elrakom,a hajtásláncot meg már lefoglalták........
öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Csináltam már ilyet, csak nem mostanában és nem ugrik be a trükkje. <_< Arra emlékszem, hogy kicsúsztak a gomboknál azok a takarószalagok és küzdöttem velük 1 darabig. :rolleyes: A bowdennel nem volt gondom valószínűleg. De az Astra romokban van, majd arra ránézek. Sokban nem különbözhet.
öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Tegnap voltunk a Balatonnál. Az eredmény: Eltört az ujjam, mert valaki(k) viccesnek gondolták, hogy pár méterrel beljebb visz(nek) 1 nagy követ. :rolleyes:
ady19 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Csináltam már ilyet, csak nem mostanában és nem ugrik be a trükkje. :D Arra emlékszem, hogy kicsúsztak a gomboknál azok a takarószalagok és küzdöttem velük 1 darabig. :rolleyes: A bowdennel nem volt gondom valószínűleg. De az Astra romokban van, majd arra ránézek. Sokban nem különbözhet. Hát nekem pedig pont a bowdennel adódtak gondjaim mert az fogja meg úgy a középrészt hogy 5 cm-es kihúzás után elkezdi visszahúzni a kezemből.. <_< Megpróbálok még én is szétnézni, valami segítséget keríteni ezügyben mert nagyon elakadtam, tanácstalan vagyok.. :) Tegnap voltunk a Balatonnál. Az eredmény: Eltört az ujjam, mert valaki(k) viccesnek gondolták, hogy pár méterrel beljebb visznek 1 nagy követ. -_- Az se semmi!! B) Jobbulást kívánok!
isi Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Tegnap voltunk a Balatonnál. Az eredmény: Eltört az ujjam, mert valaki(k) viccesnek gondolták, hogy pár méterrel beljebb visz(nek) 1 nagy követ. :rolleyes: ajaj, akkor a gázpedált most nehezebb lesz kezelni:D jobbulást!
öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Kösz mindenkinek. Na, azért nem vagyok puhány. Amikor a kezemen tört el az ujjam, az rosszabb volt. De elég jól rendbe jött. :rolleyes: Íme +18!
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Kösz mindenkinek. Na, azért nem vagyok puhány. Amikor a kezemen tört el az ujjam, az rosszabb volt. De elég jól rendbe jött. -_- Íme +18! Ez durva! Hogyan jött össze? :D Jók ezek a lila foltok, nekem a kifordult bokámtól szivárgott le, és lila volt az egész lábfejem. Egysze meg megfejeltem egy gerendát onnan meg a szemeim köré szivárgott le, kérdezték a lépcsőházban mi történt? Hát mondom bevertem a fejem, csak ilyenkor lehuzódik a vérömleny a szemek köré. Ja-ja persze . A hátam mögött meg: Az ember ki sem nézné egy ilyen kicsi nőből.... :rolleyes: <_<
fahee Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 No gondoltam beszámolók a fejleményekről! Tegnap nekiálltam "szétbombázni" a műszerfalam, illetve a középkonzolt! Az így csináld alapján elég sokáig eljutottam de sajnos a legvégén elakadtam, így nem jött ki a középső rész! A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet a fűtés bowdenjét (az anyósülés lábánál) úgy kiakasztani ahogy a leírás is írja?? Mert nekem az istenért se akar kiakadni sőt sajnos azt vettem észre hogy nekem el is van törve a műanyag bowdentartó így gyorskötözővel fogadtam vissza.. Öcsibácsi esetleg valami ötleted van?? Csináltál már ilyet igaz?? Ha azt kiakasztom akkor ki kéne jönni a középső résznek?? Mert hogy az összes csavart kicsavartam de a bowdenek miatt nem hajlandó kijönni a középrész.. Hát elvileg a sárga leszoritó fülét simán felhuzod/lebillented és leakad (legalábbis nálam simán lejöttek).
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Hát elvileg a sárga leszoritó fülét simán felhuzod/lebillented és leakad (legalábbis nálam simán lejöttek). Simán, de középen is ki lehet akasztani a füleket, nem csak a lábtérban.
öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Megnéztem az Astra maradékán, de könnyen kipattant a helyéről nekem is.
ady19 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Nos szerintem középen nem olyan egyszerű azt kiakasztani, legalábbis én a középrészhez hozzá se fértem pedig már az óra se volt a helyén (mondjuk azt a két csavar miatt amúgy is ki kellett venni).... A sárga leszorító füllel kapcsolatban pedig olyan kérdésem van hogy ha az le van akadva a helyéről (mert mint mondtam nekem már onnan le volt törve és csak a semmibe lógott) akkor onnantól kezdve jönnie kéne kifele a középrésznek?? Azért kérdezem mert hogy nekem ennek ellenére még igencsak feszült a "móka" kb. 10 centit engedett kifele húzni aztán ennyi.. Utána nem tudok úgy hozzáférni a középrész hátuljához hogy az Így csináld szerint kihúzogassam a dolgokat.. Van valami tipp hogy mit csinálhatok rosszul?? Ha szükséges akkor lehet hogy csinálok arról képet hogy meddig jutok el!? Ja és még egy kérdés! Az Astrának is ugyanolyan ez a fűtésdolga mint a Vectrának?? Mert hogy nagyon azt mondogatjátok példaként.. Gondoltam megkérdezem, legalább tanulok belőle! :rolleyes:
jezus80 Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Nem tudom, hogy a csináld magad , hogy írja, de én úgy csináltam, hogy a kesztyűtartő felől nyúltam be a középrész fölé! Persze ehhez a kesztyűtartót is ki kellett szedni. Továbbá nekem a rádió is ki volt berhelve és onnan is piszkáltam. Sok sikert! És persze öcsibácsinak jobbulást!
ady19 Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 No igen, ez nagyon jó tipp, mert tegnap valahogy már nekem is megfordult a fejemben hogy lehet azt is ki kéne szedni mert talán akkor jobban hozzáférnék a dolgokhoz.. A rádióhoz ha lehet nem nyúlnék, főleg hogy nekem nem is gyári van benne és amikor 2 hónapja vettem a kocsit akkor nem kaptam olyan szerszámot amivel a rádiót is kiszedhetném, szóval feleslegesen nem akarok vele szenvedni ha nem muszáj!! Öcsibácsi neked pedig külön köszönöm hogy utánanéztél az Astra maradékán hogy hogyan is lehetne kiszedni ezt a hülyeséget! Jobbulást s mielőbbi gyógyulást kívánok!
Recommended Posts