ady19 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Érdemes lenne átmosni akkor már a hűtőt is, ne kerüljön bele megint a régi piszok. Öcsibácsi! Ezzel azt mondod hogy érdemes lenne kivenni a hütőt s úgy átmosni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Pontosan, fél óra az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 én tél előtt cseréltem vízpumpát, aztán tecsós fagyállót vettem bele le is mérettem és majdnem -35ös volt, nem fagyott bele:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Pontosan, fél óra az egész. Hmm, értem akkor intézkedem majd ezügyben is, köszi a tippet, tanácsot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Ha már ennél a témánál jártok akkor én is kérdezek vmit :D Ha havonta utána kell tölteni 1 liter hütöfolyadékot az mitől van??? Elpárolog, vagy fogy mindenkinek ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Az bizony elfolyik valahol, ez nem egészséges. :D Húzd meg a bilincseket, és látsz valahol folyásnyomot? A sapkája legyen ráhúzva rendesen a túlfolyó tartálynak. Zárt rendszer, túlnyomáson üzemel. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Ha már ennél a témánál jártok akkor én is kérdezek vmit :D Ha havonta utána kell tölteni 1 liter hütöfolyadékot az mitől van??? Elpárolog, vagy fogy mindenkinek ?? nekem is ez volt és a vízpumpa csere megoldotta, nézd meg a vízpumpát, a környékén nem e látsz folyást nekem szép fehér volt a fagyálló miatt a környéke. úgy tom van valami tömbszelence a pumpába az szokott kimenni és a pumpán van egy furat kialakítva, ahol ilyen esetben tud távozni a víz. de a bilincseket is nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha már ennél a témánál jártok akkor én is kérdezek vmit :D Ha havonta utána kell tölteni 1 liter hütöfolyadékot az mitől van??? Elpárolog, vagy fogy mindenkinek ?? Még a kartergáz csövét is levenném, hogy nem-e a motorban köt ki a fagyálló,mert azt ott meglátod a cső falán,ha fehéres sárgás lerakódás lenne! Reméljük, hogy csak elfolyik!!!! Mert nekem 100Km-en elment 1L fagyálló,belement a motorba,mert el volt égve a hengerfejtömítés! Mondjuk lehet, hogy gőzölne a kipufogón,ha a motorba menne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Sziasztok! Mint a múltkor is írtam esedékes nálam egy vezérműszíj csere. A kérdésem a következő lenne: Vezérműszíj cserekor a vízpumpát is szokták cserélni avagy nem?? A pumpának eddig semmi baja sincsen, teljesen jól működik. Azért kérdeztem mert én nem vagyok sajnos még nagyon jártas a témában, ugyanakkor családon belül most megy a harc hogy ki kell-e cseréltetni vagy csak pénzkidobás az egész! Ismerősök közül is valaki ezt mondja, valaki azt!? Ez is olyan dolog mint az olajcserekor a szűrők cseréje?? Ezt is együtt szokták cserélni?? Kíváncsi vagyok hogy ti hogyan szoktátok ezt a dolgot megoldani.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Azon nem érdemes spórolni. Esetleg utána mibe kerülne újra megbontani a rendszert a vízpumpa miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Értem, tehát te is azt mondod hogy csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 szerintem is csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Köszi isi neked is! Igazából vezérmüszíjat is azért cserélek mert most 1 hónapja hogy megvettem a kocsit s azt mondták hogy mivel nem tudni hogy mikor cserélték,így cseréltessem ki. Óra szerint most 142000km van benne,mióta megvan azóta 1000km mentem vele gond nélkül! Holnap kapok infót arról hogy mennyibe fog ez nekem fájni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 nekem is le kellene lassan már:D kb. 1 éve vettem meg, azóta nem cseréltem (28.000 km azóta) igaz előző tulaj mondta, hogy minden szíjat nem rég cserélt, de hát ez lehet kamu is:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Vezérműszíj cserekor a vízpumpát is szokták cserélni avagy nem?? ... Ezt is együtt szokták cserélni?? Kíváncsi vagyok hogy ti hogyan szoktátok ezt a dolgot megoldani.. Én minden vezérműszíj cserekor cserélem a pumpát is, biztos ami biztos alapon. De cimborám aki híres a költséghatékony megoldásokról, ő csak akkor cseréli ha már folyik a cucc. Én nem reckírozok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ha már ennél a témánál jártok akkor én is kérdezek vmit :D Ha havonta utána kell tölteni 1 liter hütöfolyadékot az mitől van??? Elpárolog, vagy fogy mindenkinek ?? Reggelente nem indul 3 hengerrel a technika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Nem újságoltam, de az utóbbi 2 bringaversenyen a nagy fiam 1. és 2. helyezést ért el. ;) A kicsi 5. lett. :P Összetettben 1 ponttal lemaradva a 2. a nagyobbik.^_^ Meg van nálunk a városban 1 oválpálya, olyan mint a Millenáris, mentem rajta néhány kört a géppel. Állat a döntött kanyar. :D Azóta levágták a gazt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Gratula a fiaidnak! ^_^ A pályával kapcsolatban nekem a Nascar jutott eszembe erről a döntött kanyarról. :D Persze ez a pálya igencsak fapados azokhoz a pályákhoz képest.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Gyere el és mehetsz te is néhány kört, érdekes élmény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Egy érdekes ki lehet dobni a szépen sorba rendezett kulcsokat:D ennyit a kerékőrökről pl:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Más témával kapcsolatban érdeklődnék tőletek! A kötelező biztosítással kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem hogy kárbejelentő lapot (betétlap) honnan tudok kérni?? A biztosítótól akinél kötöttem a kötelező biztosítást?? Azért kérdezem mert hogy ugye én kereskedőtől vettem a kocsit, az átírástól kezdve mindent elintézett nekem, így a biztosítást is (nekem csak a csekket kellett befizetnem) s gondoltam hogy jó ha van nálam egy betétlap, bár remélem hogy sohasem lesz rá szükségem.. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Egy érdekes ki lehet dobni a szépen sorba rendezett kulcsokat:D ennyit a kerékőrökről pl:D:D:D Nekem van ilyen....egy kalap . Nem véletlen nem mutatnak 8 feletti csavarokat. Egy rendesen meghúzott kerékcsavar simán betesz neki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nekem van ilyen....egy kalap . Nem véletlen nem mutatnak 8 feletti csavarokat. Egy rendesen meghúzott kerékcsavar simán betesz neki..... Akkor nem is veszek:D:D pedig akartam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Más témával kapcsolatban érdeklődnék tőletek! A kötelező biztosítással kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem hogy kárbejelentő lapot (betétlap) honnan tudok kérni?? A biztosítótól akinél kötöttem a kötelező biztosítást?? Azért kérdezem mert hogy ugye én kereskedőtől vettem a kocsit, az átírástól kezdve mindent elintézett nekem, így a biztosítást is (nekem csak a csekket kellett befizetnem) s gondoltam hogy jó ha van nálam egy betétlap, bár remélem hogy sohasem lesz rá szükségem.. ^_^ :D allianznál pl. ITT letölt kinyomtat, de ha bemész az irodájukba akinél kötötted biztos adnak, de ez is megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 vagy EZ inkább ,mert az előző inkább casco Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts