mélykék76 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát reggel kicsit furcsán nézett rám a Zsuzsi... A Fóti talira meg fűtöm Stewet, de majd még megálmodja... :roll: Furcsán nézett ? Mármint azt követően, hogy egy könnyed mozdulatto követően, a közreműködésének hála egy pezsgősüeg landolt a kobakodon és te megkérdezted : "de-de ezt most miért ?" :D :P :D :D :D Stewe pedig jön és kész 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A "de most miért?" kérdés az helyén volt a csúnya nézés után... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A "de most miért?" kérdés az helyén volt a csúnya nézés után... :D Mondtam én, hogy belátó és nem is haragszik igazán, csak kicsit morcos ! :wink: :P :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A végén már mosolygott mint a vadalma... :wink: Lassan vergődjünk vissza valahogy a Vectra dologhoz, mert aztán lesz kapsz... :shock: Mondjuk Zsuzsi a Vectrában... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 ....A végén már mosolygott mint a vadalma... :wink:....Vigyázz ! Kisasszony + gyümölcsök közös említése megint ? :P :D :D :D ....Lassan vergődjünk vissza valahogy a Vectra dologhoz, mert aztán lesz kapsz... :shock: Mondjuk Zsuzsi a Vectrában... :D.... Oks ! Ha Stewe megveszi a Vectra-t, akkor egy művészi sorozat "Zsuzsi és a Vectra" címmel ? :wink: :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ismételten YO EST8 minden kóborló léleknek aki idetalál!!! Stewe megigéri , hogyha meglesz a VECTRA nemcsakhogy Zsuzsi és a Vectra című fotósorozat készül , de akár egy 12 hónapos naptárt is be mernék vállalni (minden hónap más cica csak a verda ua. természetesen)a címe pedig valami ilyesmi lehetne : Mesék egy gyönyörű VECTRA hátsó üléséről!! Na mit szóltok hozzá???Természetesen elősször az Opelfórumon lesz publikálva de sajnos utánna a nagy érdeklődésre való tekintettel ki kell majd adni falinaptárba meg ilyenek , tudjátok! :D :P :D :D Mr. Mélykék76!! Egyszer nem tudnál este idekeveredni?? Ja és persze valamelyikünknek nevet kell változtatnia mert megőrülök mikor az Anti itt Istizik nekem és közbe nem is hozzám beszél :laughing6: :laughing6: !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 ....Stewe megigéri , hogyha meglesz a VECTRA nemcsakhogy Zsuzsi és a Vectra című fotósorozat készül....Vigyázz mert szavadon foglak ! Erre azért majd kiváncsi leszek, hogy hozod össze, ha még a sütit sem merted megkérdezni tőle :D :P :D :D :D ....de akár egy 12 hónapos naptárt is be mernék vállalni (minden hónap más cica csak a verda ua. természetesen)a címe pedig valami ilyesmi lehetne : Mesék egy gyönyörű VECTRA hátsó üléséről!!.... Aranyosak a macsekok, de engem nem kötnek le annyira :D :lol: Mr. Mélykék76!! Egyszer nem tudnál este idekeveredni?? Ja és persze valamelyikünknek nevet kell változtatnia mert megőrülök mikor az Anti itt Istizik nekem és közbe nem is hozzám beszél :laughing6: :laughing6: !! Te Steve vagy, mint Mézga családban szerepelt annó :wink: ui: furcsa ízlésed van ! miért pont macskák a hátsó ülésen ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Stewe! Akkor mostantól Te Stewe leszel... :wink: Jössz Fótra és kész... :wink: :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Stewe! Akkor mostantól Te Stewe leszel... :wink: Stew (Sztyú) = pörkölt. Legyen Sztyúí ???? Nem is rossz!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 NA SZÓVAL!!!!! Greg : Sztyuí-ról szó sem lehet !!! Persze pörkölt jó hogy nem szaftos!! Mélykék76 : és még nekem nehéz a felfogásom mi????!!!!???? Cicák????? Ja csak ezek cicis-cicusok ám !! Sőőőttt!! És , ha tudnád hogy dorombolnak meg miegymás !! Pedig még az öreg szamcsim is tudna mesélni pedig az nem egy csajozós verda nekem elhihetitek!! :( :oops: :( De hát a személyes varázsom úgylátszik csodákra képes :laughing6: :laughing6: So... sok beszédnek sok az alja : maradjunk a Stewe-nél! És akkor lesz valami a naptárból!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 ....Mélykék76 : és még nekem nehéz a felfogásom mi????!!!!???? Cicák????? Ja csak ezek cicis-cicusok ám !! Sőőőttt!! És , ha tudnád hogy dorombolnak meg miegymás !!....Viccheltem teeeeee :D :D :D :D ....So... sok beszédnek sok az alja : maradjunk a Stewe-nél! És akkor lesz valami a naptárból!!!.... Lehetsz Estevan is akár, vagy Etienne :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Én is vicceltem HE-HE-HE :( :( :lol: Persze - persze lehetnék még sokminden más is , de nem vagyok úgyhogy ahelyett , hogy nekem találunk ki új neveket inkább beszéljünk a vectrákról vagy a csajokról , de mind a kettő jobb téma!! SZERINTEM !?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Én is vicceltem HE-HE-HE :( :( :lol: Persze - persze lehetnék még sokminden más is , de nem vagyok úgyhogy ahelyett , hogy nekem találunk ki új neveket inkább beszéljünk a vectrákról vagy a csajokról , de mind a kettő jobb téma!! SZERINTEM !?!? Nézd végig a hasznaltauto.hu-t és toljál pár linket, hogy melyik kocsi felelne meg számodra :wink: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ok-ok!! A használtautó.hu már megy még nemtom hogykell "linket lökni" de a problémák azért vannal , hogy megoldjuk őket!! Úgyhogy most megyek gyönyörködni néhány A Vectrában :supz: JJJJJEEEEE!!! Üdv!! Stewe az egyetlen , utánozhatatlan , (azt nem írhatom sajna , hogy utolérhetetlen egy 210 pacis GSI-s kolléga mellett) de mindenesetre átnevezhetetlen!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Ok-ok!! A használtautó.hu már megy még nemtom hogykell "linket lökni" de a problémák azért vannal , hogy megoldjuk őket!! Úgyhogy most megyek gyönyörködni néhány A Vectrában :supz: JJJJJEEEEE!!! Úgy, hogy amelyik Vectra leírása tetszik, rákattintasz, és és a böngésző ablak tetején található url bemásolod ide. Így : ]http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...th=1152 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Én ILYESMIT vennék, ebből a verzióból! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Bár EZ pedig egy igazi kuriózum. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Jo estét ! Küldök néhányszépséget!!! Ezt pl .: azonnal megvenném : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 Ez se rossz : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 Szép darab csak öregecske egy kicsit (sajna): http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Na még 1-2 : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 És neki is tetszik a színe meg a felsz. is jó meg az ára is! http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 Na ÜDV!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Yo estét! Küldözgethetem ám én nektek a vectrákat amik tetszenek,ha nem reagál rá senki!!! :twisted: :twisted: :twisted: Bár az a helyzet , hogy pont olyat még nem láttam mint amilyet szeretnék de remélem megtalálom!! Aproró 1 kérdés : hirdetésekbe honnan lehet tudni , hogy 8 vagy 16 szelepes a gép , ha nincs odaírva???? Mint pl.: 2,0i , vagy ilyenek vannak még odaírva , hogy GL ? , CD , stb. (ez csak belső felszereltségre utal???) ÜDV!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Yo estét! Küldözgethetem ám én nektek a vectrákat amik tetszenek,ha nem reagál rá senki!!! :twisted: :twisted: :twisted: Bár az a helyzet , hogy pont olyat még nem láttam mint amilyet szeretnék de remélem megtalálom!! Aproró 1 kérdés : hirdetésekbe honnan lehet tudni , hogy 8 vagy 16 szelepes a gép , ha nincs odaírva???? Mint pl.: 2,0i , vagy ilyenek vannak még odaírva , hogy GL ? , CD , stb. (ez csak belső felszereltségre utal???) ÜDV!! Hát küldözgesd csak továbbra is :( 2.0i annak elvileg 8 szelepesnek kell lennie, 115 Le, 85 kW 16 szelepes ritkább, ha van egy kis esze a hírdetőnek, akkor odaírja, hogy ilyen gépről van szó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nem jötté Fótra...úgyhogy nem érdemled meg... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2005 Szerintem CD vagy GT felszereltségüt válasz! Azok nadon szépek belülről is. (íGT sportos, a CD luxusabb) még nekem ezt tetszet a legjobban: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Helló! Ja ja nekem is az tetszika a legjobban , csak ez meg nem CD v. CDX de nagyom egybe van!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nekem is ez tetszett a legjobban, főleg a színe miatt. De rendesen megkérik az árát :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts