Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Én úgy tudom, hogy ami megy a két szélén a tetőn (fekete gumi általában) na az alatt van a a sín, legalábbis mintha az enyémen így lenne de mindjárt kifutok meg is lesem:)

Megnéztem és a tető szélénél lévő gumit elhúzva van egyik oldalt is 2,meg másik oldalt is kettő menetes lyuk.

Tényleg nem olyan,mit az F Astra,B Corsa stb...

Megosztás:

Igen megnéztem, van mindkét oldalt 2-2 menetes furat, na oda lehet felszerelni. Ez szerintem még egyszerűbb megoldás mint pl. a kadettnál (nem olyan barbár mód, luxus kivitel):lol::D:D :devlish:

A Luxus kivitelnél nem is felszereltség a tetőcsomagtartó, mert ugye luxus esetén a gésák hozzák a cuccokat utánad egy Sangjonggal :lol:

Megosztás:

Sziasztok. Új vagyok itt. Nekem vectra Gtm van amihez van gyárilag küszöbspoiler. nekem kirohadt a küszöböm és megcsináltattam, nem rakták fel a küszöböt (évekkel ezeleött volt) de megvan kivéve a kis darabját a küszöbnek. nemtudtok segíteni hol találok olyat v teljes küszöbspoilert? bontóba már voltam de nemtudtak segíteni pedig voltam párban. köszi

Megosztás:

Szevasztok. Új vagyok itt. Boldog tulajdonosa vagyok egy 94'-es évjáratú X20XEV motoros Vectrának!:devlish: Az lenne a kérdésem, hogy milyen motorolajat szeretnek ezek az X20XEV motorok? Nagyon jó állapotban van, valós 193.000km el, előző gazdijától csak minőségi olajat kapott(Mobil1, OMV Bixxol) én mikor megvettem lecseréltem benne az olajat, 10w-40 es Fuch Titan Syn MC-re, amiből azóta semmi nem fogy(7.000km) de majd ha eljön az ideje, esetleg meglehet bele próbálni az 5w-40es olajat? Ha igen abból milyent vegyek bele? Vagy ha aztmondjátok maradjak a 10w-40nél, akkor abból milyet?:lol: Kösz előre is. Üdv.

Megosztás:

Sziasztok. Új vagyok itt. Nekem vectra Gtm van amihez van gyárilag küszöbspoiler. nekem kirohadt a küszöböm és megcsináltattam, nem rakták fel a küszöböt (évekkel ezeleött volt) de megvan kivéve a kis darabját a küszöbnek. nemtudtok segíteni hol találok olyat v teljes küszöbspoilert? bontóba már voltam de nemtudtak segíteni pedig voltam párban. köszi

Esetleg :

http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._170718367.html

Megosztás:

Szevasztok. Új vagyok itt. Boldog tulajdonosa vagyok egy 94'-es évjáratú X20XEV motoros Vectrának!:devlish: Az lenne a kérdésem, hogy milyen motorolajat szeretnek ezek az X20XEV motorok? Nagyon jó állapotban van, valós 193.000km el, előző gazdijától csak minőségi olajat kapott(Mobil1, OMV Bixxol) én mikor megvettem lecseréltem benne az olajat, 10w-40 es Fuch Titan Syn MC-re, amiből azóta semmi nem fogy(7.000km) de majd ha eljön az ideje, esetleg meglehet bele próbálni az 5w-40es olajat? Ha igen abból milyent vegyek bele? Vagy ha aztmondjátok maradjak a 10w-40nél, akkor abból milyet?:lol: Kösz előre is. Üdv.

Háát azt mondják mindig h az ilyen idősebb autókba 10wéset, de végül is ha jó állapotban van a motor akkor az 5w-s is elmegy. De ITT nézz körül itt van sok okosság csak olajtéma a fórumon belül.

Megosztás:

Üdv. Nem tudjátok véletlen hogy 94-es évjáratú A Vectrára gyárilag milyen Alufelniket szoktak szerelni?;) X20XEV motoros, és 4x100 az osztókör. Ja és mekkora gumik szoktak rajta lenni gyárilag? 195/60 R15?:D Kösz előre is! :rolleyes: :D

igen 195/60 R15 a gyári ET49el, csak a turbós 205/50 R16 gyárilag, de nekem pl. 195/50 R15 ET37es van fent.

Megosztás:

Sziasztok!

A mai nappal én is beléptem az A Vectrások táborába! :rolleyes: Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy ha a műszefalon kiégett egy izzóm (személy szerint a vízhőfok mögötti nem világít) akkor azt hogyan tudom kicserélni?? Ez az első kocsim, szóval sajnos még nemigazán vagyok az ilyenben jártas, előre is bocs a mazsoláskodás miatt!? ;) Próbáltam rákeresni de nem találtam leírást, bár az is lehet hogy nem jó helyeken nézelődtem! Előre is köszönöm a segítséget!

Megosztás:

Itt találsz 1 kis segítséget.

Igaz Astra, de sok dolog 1ezik.

Szóval ki kell venned a kmórát és a hátulján van ilyen dugaszban az izzó. (zöld, de van fekete is)

A hibás rizsszem izzót (ez a neve) kicseréled. A lábait kihajtod, másik bele és kész. Pár forintos tétel.

Tovább tart ki és beszerelni. Előtte olvasd át amit linkeltem. Műszeregység csere-bere.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.