manó-gabesz Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Tudja valaki,hogy ha leveszem az ajtókrol a fekete csikot, azt az ütésvédőt, lesznek lyukak az oldalán? válik fel a cucc, de csak ragasztva látom, nemtudom patentos-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garázda Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Tudja valaki,hogy ha leveszem az ajtókrol a fekete csikot, azt az ütésvédőt, lesznek lyukak az oldalán? válik fel a cucc, de csak ragasztva látom, nemtudom patentos-e. Szia. Nincs alatta semmi lyuk. Ragasztva van, nekem a ragasztó maradt az ajtón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Szia. Nincs alatta semmi lyuk. Ragasztva van, nekem a ragasztó maradt az ajtón. Köszi!Ragaszto nem jön le jégoldóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garázda Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Köszi!Ragaszto nem jön le jégoldóval? Jó kérdés. Nekem fényezőhöz ment nem kellett letakarítanom lecsiszolták :lol: De szerintem a lakkbenzin oldja a ragasztót de a lakkot nem szedi le. Bitument mostam az oldaláról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 sziasztok. hoztam egy kis érdekességet. A Vectra Digit klimával: http://www.hasznaltauto.hu/3150089_opel_vectra_1993 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Jó kérdés. Nekem fényezőhöz ment nem kellett letakarítanom lecsiszolták :lol: De szerintem a lakkbenzin oldja a ragasztót de a lakkot nem szedi le. Bitument mostam az oldaláról. Én jégoldoval szoktam az ilyen ragacsokat leszedni. akkor tuti levehetem,nem lesz lyukas? C16NZ 92' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garázda Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én jégoldoval szoktam az ilyen ragacsokat leszedni. akkor tuti levehetem,nem lesz lyukas? C16NZ 92' Nem lesz lyukas nincs semmi patent gyárilag sima gumi csík Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nem lesz lyukas nincs semmi patent gyárilag sima gumi csík Köszike! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Sziasztok ! 2.0 A vectrába sport légszürő van és a kartergáz kivezető cső csak ugy lóg magának és füstöl! Annak gyárilag hova kéne mennie ? vagy mit csináljak vele? köszi előre is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Sziasztok ! 2.0 A vectrába sport légszürő van és a kartergáz kivezető cső csak ugy lóg magának és füstöl! Annak gyárilag hova kéne mennie ? vagy mit csináljak vele? köszi előre is . Ami a szelepfedélből jön? Azt általában az injektorházba szokták bekötni, hogy a moci bekajálja a kartergázt. Nézd meg nincs-e valahol egy csonk, ott amugy is fals levegőt szív így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garázda Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Hali mindenkinek. Van egy ilyenem. Javítási Kézikönyv - Opel Vectra A,Calibra benzin,dizel hun.pdf . Tudja valaki hova lehet feltölteni hogy mindenkinek elérhető legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Hali mindenkinek. Van egy ilyenem. Javítási Kézikönyv - Opel Vectra A,Calibra benzin,dizel hun.pdf . Tudja valaki hova lehet feltölteni hogy mindenkinek elérhető legyen? a Haynes-féle, Így csináld, vagy vmi még másik? adminok nem tudnak ebben segíteni Neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Én is Vectrás lettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Én is Vectrás lettem :huh: Isten hozott! először azt hittem az első képről, hogy driftelsz a mélygarázsban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Én is Vectrás lettem :lol: :huh: A Corsa mellé vagy helyett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Grat Stefan! Lesz hozzá alufelni? Én a5,vagy 16 colos lemezfelnit akarok venni csak sehol nem találok 4x100-as lyukelosztással. vagy ha találok is messze van és postaköltséggel együtt olyan mintha megvenném itt pesten ujonnan. most adtam el hétvégén az alufelniket gumival eggyütt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Isten hozott! először azt hittem az első képről, hogy driftelsz a mélygarázsban :D Köszi! Elsőkerék hajtású, úgyhogy nem drift, csak photoshop :rolleyes: :lol: A Corsa mellé vagy helyett? A piros 1.4-es Corsa mellé, azt szüleim használják helyben mászkálásra. A fehér meg bontódik, de már majdnem mindennek megvan a helye :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Grat Stefan! Lesz hozzá alufelni? Én a5,vagy 16 colos lemezfelnit akarok venni csak sehol nem találok 4x100-as lyukelosztással. vagy ha találok is messze van és postaköltséggel együtt olyan mintha megvenném itt pesten ujonnan. most adtam el hétvégén az alufelniket gumival eggyütt. Nekem a V6 futómű miatt 5x110, de lesz nyárra is felnim, RH cup. Igaz, nem A5, hanem 17-es Rial Viper (Keskin KT4-re hasonlít), de 4x100-as, amit most Mor16v árul, ha ilyen lyukosztásom lenne, tuti megvenném tőle. Igaz Hajósról kell megoldani a szállítást, de talán még így is beleférne. Carstylingon is fent van a kép az oldalán. Ha gondolod írj neki privit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Beraktam a siküveges lámpákat a Vekibe, meg a BiXenont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Beraktam a siküveges lámpákat a Vekibe, meg a BiXenont. tiszteletem! honnan lehet ilyen lámpákat keríteni? szépek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 tiszteletem! honnan lehet ilyen lámpákat keríteni? szépek! :lol: Kézalól vettem de amugy a www.csstuning.hu weboldalon találtam énis. ez az egyetlen hely szinte z országban ahol lehet kapni. 20e a 2 darab viszont a motort nem lehet átrakni! legalábbis én nem tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Kézalól vettem de amugy a www.csstuning.hu weboldalon találtam énis. ez az egyetlen hely szinte z országban ahol lehet kapni. 20e a 2 darab viszont a motort nem lehet átrakni! legalábbis én nem tudtam. hmm, hát ha meglesz a lottóötös, biztos veszek én is :lol: viszont a vákuum/szilikoncsövek jónak tűnnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 hmm, hát ha meglesz a lottóötös, biztos veszek én is :lol: viszont a vákuum/szilikoncsövek jónak tűnnek :lol: Én ugye Xenon is raktam bele. Hihetetlen mennyire jol világit! virul is a fejem,hogy nem vakoskodom, meg nem az utolso pillanatban veszem észre a dolgokat. most a spriccolo beépitésén töröm a fejem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Hali! Szeretném idővel kicserélni az első fényszórókat síküvegesre, vagy angel eye reflektorokra. A kérdésem az lenne tudja-e valaki, hogy ezek elektromosan állíthatóak-e (van e ilyen típusuk), vagy kompatibilisek- e a gyári magasság állító motorral? Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Hali! Szeretném idővel kicserélni az első fényszórókat síküvegesre, vagy angel eye reflektorokra. A kérdésem az lenne tudja-e valaki, hogy ezek elektromosan állíthatóak-e (van e ilyen típusuk), vagy kompatibilisek- e a gyári magasság állító motorral? Válaszokat előre is köszönöm! Mint ahogy látod nekem síküveges van.Úgytudom csak a 92-ig gyártott Vekibe kapható ilyen(Vectra A1). Angel eye mind a két típushoz van tudomásom szerint. A motor ebbe a síküvegesbe nem átrakható, vagyis én nem tudtam átrakni, de elképzelhető,hogy kis fúrás faragás árán átszerelhető, mert a hely adott hozzá végülis. Ha szeretsz molyolni ilyen cuccokkal a síküvegest csak ajánlani tudom bacott jó a fény kibocsájtása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts