kavics Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 mint újdonsült vectra tulaj kérdezem, hogy az a vectra gyári lámpájávla mit lehet csinálni hogy ne úgy világítson mint egy gyertya??? elég gázos a dolog :S most dobtam ki belőle a kéklámpákat amit az előző tulaj rakott bele, de a halogénnal sem tuti a dolog. Xenon? éndzsölájz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 mint újdonsült vectra tulaj kérdezem, hogy az a vectra gyári lámpájávla mit lehet csinálni hogy ne úgy világítson mint egy gyertya??? elég gázos a dolog :S most dobtam ki belőle a kéklámpákat amit az előző tulaj rakott bele, de a halogénnal sem tuti a dolog. Xenon? éndzsölájz? Esetleg itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 mint újdonsült vectra tulaj kérdezem, hogy az a vectra gyári lámpájávla mit lehet csinálni hogy ne úgy világítson mint egy gyertya??? elég gázos a dolog :S most dobtam ki belőle a kéklámpákat amit az előző tulaj rakott bele, de a halogénnal sem tuti a dolog. Xenon? éndzsölájz? Miféle szekeret vásároltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 novakarc metál 93-as vectra GT-t occsóér' :P kellett egy olyan paripa amire nem kell vigyázni annyira, megy és olcsó. Átmenetileg ez lesz. van rá 1,5 év műszaki is. Ültetve elég rendesen megvan :( nameg van rajta sportauspuff, meg is kaptam fatertől, hogy nekem ez a mániám :cry: Lámpára visszatérve, találtam ma egy origi izzót azzal jobban világít már, tesztelem. Ezek a lucidos cuccok teljesen zsír gyári lámpák? ebben a kocsiban még eredeti bosch van, nem volt időm szétszedni, hogy meglessem milyen a foncsorozása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 képet is teszek fel amint fényképezhető lesz ( tiszta mocsok még) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 novakarc metál 93-as vectra GT-t occsóér' :P kellett egy olyan paripa amire nem kell vigyázni annyira, megy és olcsó. Átmenetileg ez lesz. van rá 1,5 év műszaki is. Ültetve elég rendesen megvan :( nameg van rajta sportauspuff, meg is kaptam fatertől, hogy nekem ez a mániám :cry: Lámpára visszatérve, találtam ma egy origi izzót azzal jobban világít már, tesztelem. Ezek a lucidos cuccok teljesen zsír gyári lámpák? ebben a kocsiban még eredeti bosch van, nem volt időm szétszedni, hogy meglessem milyen a foncsorozása. Érdekes, nem hallottam túl sok panaszt a gyári lanyókra Vekinél. 20ne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 képet is teszek fel amint fényképezhető lesz ( tiszta mocsok még) Mikor?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 sötít van, úgyh legelőbb holnap :( jókis szerkezet van rajta még pár javítanivaló de jólesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Érdekes, nem hallottam túl sok panaszt a gyári lanyókra Vekinél. 20ne ? szeirntem szar az izzó :( viccen kívül valami kék rettenet volt benne amit kidobtam volt a kocsiban még izzó azok is szarok voltak, találtam egy origi újat, azzal most jobb. lehet a tuning kék izzó szétégette a foncsorozást, ezt le kell még csekkolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Próbáld meg a lámpánál lerelézni a tompitottat oldalanként. Nekem a Rekinél bejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 talátam origi izzókat, így elviselhető lett a végeredmény. meg mondjuk eléggé meg is van ültetve, szerintem ez is bezavarhat. meglestem hol fúj ki a hátsódob... egyszerűbb lett volna azt nézni, hogy a dobhoz menő csövön hol nem :( még szerencse hogy lementettem ezt a pirosról :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 kérdés: a gyári küszöbszpoilerek rögzítőfüleit mivel/hogyan kell felrakni? fúrás/ragasztás? a piroson végülis nem volt időpm meglesni eladás előtt, s a másikon meg jól mutatna, de ha fúrni kell akkor szerintem sztornózom a dolgot Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 kérdés: a gyári küszöbszpoilerek rögzítőfüleit mivel/hogyan kell felrakni? fúrás/ragasztás? a piroson végülis nem volt időpm meglesni eladás előtt, s a másikon meg jól mutatna, de ha fúrni kell akkor szerintem sztornózom a dolgot Sztem sanszos, hogy önmetszős megoldás, v. szegecs....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 az kb olyan lenne, mintha mesterségesen meggyorsítanám a küszöb fáradását :S na majd kifejlesztek a dologra valami megoldást, úgyse most kerül még fel rá, fényezni kell elötte Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én a Rekire próbáltam felragasztani a patentokat, de nem volt sikeres, így maradt a popszegecs, de mielőtt behuzattam volna, jól besziloplasztoztam. Ez már biztosan tartja. Sztem a küszöb máshol előbb elrohad majd mint a szegesceknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Így néz ki koszosan: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Így néz ki koszosan: http://web.kabelnet.hu/kofalusi/vectra/DSC_7375.JPG http://web.kabelnet.hu/kofalusi/vectra/DSC_7378.JPG Pofás darab, gratula!Használd egészséggel! :P (és tegyél bele XE-t!) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Mi a különbség fényszóróban 92/09 előtti és utáni vectrákban? Mikortól van az új hűtőmaszk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Mi a különbség fényszóróban 92/09 előtti és utáni vectrákban? Mikortól van az új hűtőmaszk? Ha úgy van mint az Astra F-nél, akkor más a lámpa íve a maszknál a régi és az új verzió között. Nézzétek mi van eladó : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=310733 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 a hűtőmaszkra került az embléma a motorháztető helyett, meg más lámpák kellenek hozzá, a többi szerintem ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
minya Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 SZIASZTOK! MILYEN OLAJAT TUDNÁTOK AJÁNLANI A JÓ KIS ÖREG VECTRÁMBA, AMIT A MINAP VETTEM. ADATOK:1992 ÉVJ, 2.0i, 8SZELEPES,BENZIN-GÁZ ÜZEMŰ. MIRE FIGYELJEK ODA, MIK A HIBÁI ENNEK A TIPUSNAK? KÖSZ ELŐRE A VÁLASZOKAT MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szerintem 10W-40 kell bele. Én GM olajat használok és eddig nem volt gondom vele, bár sokan szídják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 SZIASZTOK! MILYEN OLAJAT TUDNÁTOK AJÁNLANI A JÓ KIS ÖREG VECTRÁMBA, AMIT A MINAP VETTEM. ADATOK:1992 ÉVJ, 2.0i, 8SZELEPES,BENZIN-GÁZ ÜZEMŰ. MIRE FIGYELJEK ODA, MIK A HIBÁI ENNEK A TIPUSNAK? KÖSZ ELŐRE A VÁLASZOKAT MINDENKINEK! 10w40 én Meguint rakok ezekbe. szereti. tipus hiba ? ha nincs széthajtva akkor nem sok gond van velük . max a szokásos karbantartás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ..tipus hiba ? ha nincs széthajtva akkor nem sok gond van velük . max a szokásos karbantartás. hiba nem szokott lenni, de alapjárait motor és fojtószelep tisztaság (+potméter jó beállítása, ha régi fajta), jó termosztát, jó hőgombák, rendes test- és gyútókábelek, erős akksival örök megbízhatóságot adnak... +falslevegőt kell kizárni, és soha nem áll meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszmusz Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Sziasztok! Van egy 95-ös CDX-es c20ne vectám(nagyon szeretem)Annyi nem tetszik benne hogy autópályán 140 nél már eléggé pörög valmi valami hosszabb váltóra gondoltam bele szerintem elbirná.Van valakinek ötlete erre? Ugy hallottam lehet bele hosszabb ötödik fokozatot venni bele Egyébként F16-os váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts