manó-gabesz Elküldve Április15, 2016 Megoszt Elküldve Április15, 2016 Mi az a minden? :D Hova küldjek képeket a cuccokról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Április15, 2016 Megoszt Elküldve Április15, 2016 On 2016. 04. 13. at 14:42, manó-gabesz írta: Üdv, srácok! Van pár eladó cuccom A vectrához, jó áron ha kell valakinek! Hűtőrács, műszerfal, óra, javítóív(teljesen új), légtömegmérő(c20NE) 2db, index, angel eyes.. Szia! Angel eyes "E" szabvány? Ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április15, 2016 Megoszt Elküldve Április15, 2016 35 perce, patsz80 írta: Szia! Angel eyes "E" szabvány? Ára? Persze,hogy E-s. E4. 14ezer a két darab. Index az nincs hozzá. Viszont gyári doboz+ izzók. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április15, 2016 Megoszt Elküldve Április15, 2016 10 órája, manó-gabesz írta: Mi az a minden? :D Hova küldjek képeket a cuccokról? Javítóelemek. Van otthon 3 vectra. Elfér. Mailemre jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április15, 2016 Megoszt Elküldve Április15, 2016 1 órával ezelőtt, wookie írta: Javítóelemek. Van otthon 3 vectra. Elfér. Mailemre jöhet. Sajnos a gépemen elszállt a net. Azon vannak a képek. Holnap megpróbálom megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április16, 2016 Megoszt Elküldve Április16, 2016 On 2016. április 15. at 13:05, patsz80 írta: Szia! Angel eyes "E" szabvány? Ára? Annak ellenére hogy nemvagyok az "angel ice" lámpák híve, a Gabeszét volt alkalmam kipróbálni és tényleg jól világít! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április17, 2016 Megoszt Elküldve Április17, 2016 13 órája, Bundee írta: Annak ellenére hogy nemvagyok az "angel ice" lámpák híve, a Gabeszét volt alkalmam kipróbálni és tényleg jól világít! Hozzáteszem Hogy GE Sportlight-al nagyon komoly fénye van! Wookie, mi az email címed, mert itt nem találom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április17, 2016 Megoszt Elküldve Április17, 2016 Pedig ott van az aláírásomban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április17, 2016 Megoszt Elküldve Április17, 2016 Ahh sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Április18, 2016 Megoszt Elküldve Április18, 2016 On 4/13/2016 at 2:42 PM, manó-gabesz said: Üdv, srácok! Van pár eladó cuccom A vectrához, jó áron ha kell valakinek! Hűtőrács, műszerfal, óra, javítóív(teljesen új), légtömegmérő(c20NE) 2db, index, angel eyes.. Szia! A műszerfal milyen áron? És az index? (ez a műanyag búra lenne?) Esetleg egy extra elektromos tükörállító gomb? Keresem már mindenhol, de sehol sem találok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április18, 2016 Megoszt Elküldve Április18, 2016 12 perce, tomi-official írta: Szia! A műszerfal milyen áron? És az index? (ez a műanyag búra lenne?) Esetleg egy extra elektromos tükörállító gomb? Keresem már mindenhol, de sehol sem találok. Szia! A műszerfal a gyári, mondjuk 4000,-, Az index 1500,- Jobb oldali kristály. A másik az gyári, de fejből nem tudom melyik oldali. Csak azt láttam,hogy 2db van otthon. Tükörállítóm nincsen sajnos. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Április18, 2016 Megoszt Elküldve Április18, 2016 (edited) 15 minutes ago, manó-gabesz said: Szia! A műszerfal a gyári, mondjuk 4000,-, Az index 1500,- Jobb oldali kristály. A másik az gyári, de fejből nem tudom melyik oldali. Csak azt láttam,hogy 2db van otthon. Tükörállítóm nincsen sajnos. Hol tudjuk a részleteket (idő-hely-elérhetőseg) megbeszélni? Bocsi, de ez a fórum ez eléggé új még nekem, nem találok privát üzenet lehetőséget. megtaláltam. Módosítva Április18, 2016 : tomi-official Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április18, 2016 Megoszt Elküldve Április18, 2016 5 órája, tomi-official írta: Szia! A műszerfal milyen áron? És az index? (ez a műanyag búra lenne?) Esetleg egy extra elektromos tükörállító gomb? Keresem már mindenhol, de sehol sem találok. Van tükörálllítóm, kő? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Április19, 2016 Megoszt Elküldve Április19, 2016 hat hogyne kellene!!! :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április19, 2016 Megoszt Elküldve Április19, 2016 On 2016. április 18. at 14:11, manó-gabesz írta: Szia! A műszerfal a gyári, mondjuk 4000,-, Az index 1500,- Jobb oldali kristály. A másik az gyári, de fejből nem tudom melyik oldali. Csak azt láttam,hogy 2db van otthon. Tükörállítóm nincsen sajnos. A ledezettet adtad a kocsival? ;( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április20, 2016 Megoszt Elküldve Április20, 2016 16 órája, Bundee írta: A ledezettet adtad a kocsival? ;( Azt sajnos, mert nem volt időm kicserélni.. Hívott a cigó,hogy jönne fél órán belül.. A lámpát, tudtam kicserélni, meg kipakolni a cuccaimat a kocsiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április26, 2016 Megoszt Elküldve Április26, 2016 Wookie, átmentek a képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április26, 2016 Megoszt Elküldve Április26, 2016 11 órája, manó-gabesz írta: Wookie, átmentek a képek? Szia! Jajj, igen, csak el vagyok havazódva. A küszöbért mit kérsz? Illetve említetted hogy talán van sárvédőív is, az is érdekelne ha megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április28, 2016 Megoszt Elküldve Április28, 2016 Kimegyek majd megnézem,hogy megvannak-e még. A két küszöb legyen 6ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április28, 2016 Megoszt Elküldve Április28, 2016 Meg van véve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabiii Elküldve Május7, 2016 Megoszt Elküldve Május7, 2016 Helló. Lenne egy kérdésem. 98as vectra b van és a lökhárítót le szeretném cserélni a 99től 2002ig gyártott "újabb"lökhárítókra. Lehetséges ez? Ja és a első lámpák amik egybe vannak az indexel azt is szeretném változtatni!? A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május7, 2016 Megoszt Elküldve Május7, 2016 1 óra, Csabiii írta: Helló. Lenne egy kérdésem. 98as vectra b van és a lökhárítót le szeretném cserélni a 99től 2002ig gyártott "újabb"lökhárítókra. Lehetséges ez? Ja és a első lámpák amik egybe vannak az indexel azt is szeretném változtatni!? A válaszokat előre is köszönöm. Inkább a B vectra topikban kellett volna megkérdezned:) Ki tudod cserélni a lökhárítót ugyanolyan.A lámpát is,csak az egyik fület le kell róla vágni meg az sem mindegy hogy Carello vagy Valeo gyártmány.Nem csereszavatos az állítómotor.Persze mindent meg lehet oldani:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Május8, 2016 Megoszt Elküldve Május8, 2016 Wookie, hogyan juttassam el hozzád? Jársz valamikor BP felé, vagy valami ismerősöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május13, 2016 Megoszt Elküldve Május13, 2016 Szoktam járni arra. Majd megkereslek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Július8, 2016 Megoszt Elküldve Július8, 2016 Sziasztok! Nincs valakinek esetleg eladó klíma és ablakfűtés kapcsoló gombja? Nekem sajnos nem világít már csak a sárga csík a tetején. Szétszedtem, de egybe van öntve ott a két izzó, nem lehet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts