rainman Elküldve Szeptember22, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2015 Asszem van olyanom. akkor már csak egy összeg, egy időpont és egy helyszín kellene. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember24, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2015 Kész, végem van. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember25, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2015 Sziasztok! Keresek "gyári" Km óra spirált, akinek van eladó jelezzen. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve November9, 2015 Megoszt Elküldve November9, 2015 Eladó lett 7 éve hűen szolgáló igás lovam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2015 Megoszt Elküldve November27, 2015 Végre valami haladás féle történt felujítás ügyben: Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve December9, 2015 Megoszt Elküldve December9, 2015 Sziasztok! C20NE vectra A. Jelenleg 12 liter üzemanyagot eszik 60 70 km en! Kicsit sok sztem én városi (Debrecen) használatban elfogadnám de száz km en. Így jelenleg kb 20l/100km ha jól számolom. Hőfok jeladó új. Tippek? Esetleg hogy lehet kimérni hogy nem e Lambda szonda? Előre is köszönöm Uraim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve December21, 2015 Megoszt Elküldve December21, 2015 Rögtönzött típustalálkozó és teszt manó-gabesszel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December24, 2015 Megoszt Elküldve December24, 2015 Nem is tudtam hogy ikreitek vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve December25, 2015 Megoszt Elküldve December25, 2015 18 hours ago, wookie írta: Nem is tudtam hogy ikreitek vannak. :D Pedig de :D Sőt az övé eladó is (az IAP rendszámos bőregér)! Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
patsz80 Elküldve Január5, 2016 Megoszt Elküldve Január5, 2016 Boldog Új Évet Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január7, 2016 Megoszt Elküldve Január7, 2016 Végre netközelben, BUÉK mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2016 Megoszt Elküldve Január23, 2016 Gyááá 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január25, 2016 Megoszt Elküldve Január25, 2016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2016 Megoszt Elküldve Január25, 2016 Nem rossz, bár az ötlet másokat is megihletett, mert a klubban van már egy szintén Gaz-66 alapra épített Omega Bigfoot: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdlghhn Elküldve Január31, 2016 Megoszt Elküldve Január31, 2016 Üdv! Létezik a Vectra A-hoz gyári vagy utángyártott kartervédő? Vagy csináltatnom kellene? Közrefogtam egy méretes kődarabot, amit Mekis zacskónak néztem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január31, 2016 Megoszt Elküldve Január31, 2016 10 órája, sdlghhn írta: Üdv! Létezik a Vectra A-hoz gyári vagy utángyártott kartervédő? Vagy csináltatnom kellene? Közrefogtam egy méretes kődarabot, amit Mekis zacskónak néztem.... http://www.seriff.hu/motorvedolemez/Opel/Vectra.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január31, 2016 Megoszt Elküldve Január31, 2016 Astrához volt, na most annak a bölccsője meg ugyanaz mint a vectráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február1, 2016 Megoszt Elküldve Február1, 2016 21 órája, wookie írta: Astrához volt, na most annak a bölccsője meg ugyanaz mint a vectráé. A-a! A gyári Vectra bölcső fejrefordított U alakú, az Astra/Saab meg le van hegesztve, arra könnyebb csavarozni kartervédőt, illetve van is gyárilag helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február1, 2016 Megoszt Elküldve Február1, 2016 Naoszt, felmegy egyik a másik helyére nem? DE. Kötekeggyé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 Ma jártam az "Automobile Werk Eisenach" múzeumban, erre mit találok: 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2016 Megoszt Elküldve Február8, 2016 Azért az hogy két nappal(!) a két Németország újraegyesítése után már el is készült az első Vectra Eisenachban, nem kis dolog, még akkor sem ha gyakorlatilag kész alkatrészeket vittek oda, amiből "csak" össze kellett dobni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április13, 2016 Megoszt Elküldve Április13, 2016 (edited) Üdv, srácok! Van pár eladó cuccom A vectrához, jó áron ha kell valakinek! Hűtőrács, műszerfal, óra, javítóív(teljesen új), légtömegmérő(c20NE) 2db, index, angel eyes.. Módosítva Április13, 2016 : manó-gabesz 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április13, 2016 Megoszt Elküldve Április13, 2016 6 órája, manó-gabesz írta: Üdv, srácok! Van pár eladó cuccom A vectrához, jó áron ha kell valakinek! Hűtőrács, műszerfal, óra, javítóív(teljesen új), légtömegmérő(c20NE) 2db, index, angel eyes.. A javítóív miféle? Mindkét oldal? Meg mi az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Április14, 2016 Megoszt Elküldve Április14, 2016 (edited) 12 órája, wookie írta: A javítóív miféle? Mindkét oldal? Meg mi az ára? Küszöböm van csak. Mind a két oldali. C16NZ-hez vettem, de mivel egy ugyanaz a test, ezért bármelyikhez jó. Én így gondolnám :D Ja, 4 ajtóshoz, nem a csapott seggűhöz van. Küldök képet, ha gondolod. Talán van kerékív-es javítóívem, de azt meg kellene nézzem,hogy melyik is, meg,hogy megvan-e még, mert lehet fater kidobta. Módosítva Április14, 2016 : manó-gabesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április14, 2016 Megoszt Elküldve Április14, 2016 Minden érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts