Bundee Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Az opelmotorok kritikusan szoktak rozsdásodni azon a részen :D Minden nap egy kupa víz+csiszolókorong azért segít nem? :P A forgalmiba az van írva... a motoron meg már elrozsdásodott a szám.... én nem értem te miről beszélsz. :D :sneaky: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Akksisav inkább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 (edited) Uff! Keresek olyan embert/bontót stb, aki/ahol bontottak jobbkormányos vectrát (cavalier). Aki tud ilyet ne tartsa magában. Jha igen, csak A1-es játszik. Módosítva Október13, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 Min töröd a fejed? :D Uff! Keresek olyan embert/bontót stb, aki/ahol bontottak jobbkormányos vectrát (cavalier). Aki tud ilyet ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 Már régóta szeretnék állítható magasságú jobb egyet, de ami most fontosabb, valszeg kelleni fog a másik irányba asszimetrikus fényszóróüveg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Ma a bal első motortartóbakom leszakadt! Öröm bodogság. :angry2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Ez nem stimmelt az enyéimmel? Ma a bal első motortartóbakom leszakadt! Öröm bodogság. :angry2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Sajnos nem,már néztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október29, 2014 Megoszt Elküldve Október29, 2014 Segítenétek? Eltűntek a gépemről a Vectra kapcsolási rajzai. Valaki tudna nekem küldeni kapcsolási rajzokat? Vectra B kapcsolási rajzra is szükségem lenne,esetleg ha van valakinek! Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október29, 2014 Megoszt Elküldve Október29, 2014 Segítenétek? Eltűntek a gépemről a Vectra kapcsolási rajzai. Valaki tudna nekem küldeni kapcsolási rajzokat? Vectra B kapcsolási rajzra is szükségem lenne,esetleg ha van valakinek! Előre is köszönöm. Megtaláltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október29, 2014 Megoszt Elküldve Október29, 2014 Ha legközelebb kéne esetleg: http://www.vectra16v.com/slp.html ;) Megtaláltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október30, 2014 Megoszt Elküldve Október30, 2014 Ha legközelebb kéne esetleg: http://www.vectra16v.com/slp.html ;) Köszönöm,el is mentettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 Mostmár lassacskán két hónapja megvan egy idegesítő kattogás/dübbenés ha nagyon nagy gázzal gyorsítok, illetve bizonyos esetekben fékezésnél is. Futómű nem lóg, tehát maradtak a bakok. A jobb elsőt nem rég cseréltem ki mert szét volt szakadva, de a másik kettő nem tűnt rossznak. Hát ma rászántam magam, és kicseréltem a váltóét. Hadd ne mondjam, hogy ugyan szétszakadva nem volt, de brutálisan szar állapotban van, és iszonyat fel van puhulva. Kapott egy másikat, amit a donor astrából mentettem ki, ezzel sokkal jobb, és a dübbenés is megszűnt/lecsökkent. De valami még mintha lenne. Valamint beapplikáltam a Hening kartácstól beszerzett (még1x köszi) hátsó dobbetéteket: Sorry a minőségért de csak telefon volt nálam. Tényleg nem egy túl pontos darab, de láttunk már sokkal rosszabbat is. Én letettem a hőlégfúvóról, rögtön drasztikus módszert alkalmaztam, megfúrtam az ívet 7 helyen, és lemezcsavarokkal befogattam. Így egészen jól követi az ívet, és nem nagyon áll el. Ellenben a későbbiekben szidni fogom magam, mert vagy kirohad a lyuk idővel, és a csavar elenged, vagy épp ellenkezőleg, a csavar berohad, és majd nem lehet kitekerni az istennek sem. Szóval még nem kizárt hogy kiváltom majd szerelhető műanyag szegecsekkel. Róóóbi mikor meglátta, azt mondta, van hozzá javítószettje, fekete tejfölös kupa. :D Ám azért az anyaga annyira mégsem tejfölös pitli szerű, mert a jobboldali kicsit alá lógott a küszöbnek, gondoltam síkba hozom. A sniccer félúton beletört, az oldalcsípővel meg sikerült hosszában kettérepeszteni egy szakaszon. Szóval megforrasztottam, aztán majd otthon a multigéppel levágom... Mikor ezeket raktam be, akkor konstatáltam hogy kb nincs is hátsó fékem, ugyanis az akció előtt kimostam a sárvédőket, ne a sárra építsem rá a betéteket, és a rámosott dzsuvát a fékbetét egyáltalán nem húzta le a tárcsáról.... Szóval hamarosan jön egy fékszétszedés, és meg kell nézzem, hogy maga a főfékhenger halott, és nem nyom hátra eleget, vagy a szabályzó patronok vannak beállva, illetve keveset engednek hátra. Jó móka lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 Az hagyján, de nekem az alig egy éves hátsó Febi bak fém része már kiszakdt a gumiágyból... Szerencsére nem nagyon mozog de azért cserélem majd Lemförderre. Ennek a dobbetétnek nem újkorban lenne jelentősége? Ekkora első fékhez minek hátsó? Telhetetlen... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 Jó azért a 280tól ne essünk hasra kérem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November15, 2014 Megoszt Elküldve November15, 2014 Jó azért a 280tól ne essünk hasra kérem... :D Milyen 280? Olyan az Astrákon van, Vectrán (hacsak nem V6 vagy turbo) 256 a sztenderd... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2014 Megoszt Elküldve November15, 2014 Milyen 280? Olyan az Astrákon van, Vectrán (hacsak nem V6 vagy turbo) 256 a sztenderd... ;) Kösz az infót. Olvasd végig, hogy mire reagáltam és megvilágosodsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November15, 2014 Megoszt Elküldve November15, 2014 Nekem a 256 is megváltás a tömör után :D Dehát mindig ez a megalománia nálatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 Mostmár lassacskán két hónapja megvan egy idegesítő kattogás/dübbenés ha nagyon nagy gázzal gyorsítok, illetve bizonyos esetekben fékezésnél is. Futómű nem lóg, tehát maradtak a bakok. A jobb elsőt nem rég cseréltem ki mert szét volt szakadva, de a másik kettő nem tűnt rossznak. Hát ma rászántam magam, és kicseréltem a váltóét. Hadd ne mondjam, hogy ugyan szétszakadva nem volt, de brutálisan szar állapotban van, és iszonyat fel van puhulva. Kapott egy másikat, amit a donor astrából mentettem ki, ezzel sokkal jobb, és a dübbenés is megszűnt/lecsökkent. De valami még mintha lenne. Valamint beapplikáltam a Hening kartácstól beszerzett (még1x köszi) hátsó dobbetéteket: Sorry a minőségért de csak telefon volt nálam. Tényleg nem egy túl pontos darab, de láttunk már sokkal rosszabbat is. Én letettem a hőlégfúvóról, rögtön drasztikus módszert alkalmaztam, megfúrtam az ívet 7 helyen, és lemezcsavarokkal befogattam. Így egészen jól követi az ívet, és nem nagyon áll el. Ellenben a későbbiekben szidni fogom magam, mert vagy kirohad a lyuk idővel, és a csavar elenged, vagy épp ellenkezőleg, a csavar berohad, és majd nem lehet kitekerni az istennek sem. Szóval még nem kizárt hogy kiváltom majd szerelhető műanyag szegecsekkel. Róóóbi mikor meglátta, azt mondta, van hozzá javítószettje, fekete tejfölös kupa. :D Ám azért az anyaga annyira mégsem tejfölös pitli szerű, mert a jobboldali kicsit alá lógott a küszöbnek, gondoltam síkba hozom. A sniccer félúton beletört, az oldalcsípővel meg sikerült hosszában kettérepeszteni egy szakaszon. Szóval megforrasztottam, aztán majd otthon a multigéppel levágom... Mikor ezeket raktam be, akkor konstatáltam hogy kb nincs is hátsó fékem, ugyanis az akció előtt kimostam a sárvédőket, ne a sárra építsem rá a betéteket, és a rámosott dzsuvát a fékbetét egyáltalán nem húzta le a tárcsáról.... Szóval hamarosan jön egy fékszétszedés, és meg kell nézzem, hogy maga a főfékhenger halott, és nem nyom hátra eleget, vagy a szabályzó patronok vannak beállva, illetve keveset engednek hátra. Jó móka lesz. :) Nincs mit. Én nem akartam ennyire összefurkálni az új íveket, ezért adtam oda. :closedeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 Kösz az infót. Olvasd végig, hogy mire reagáltam és megvilágosodsz. ;) Ha kiderülne a hozzászólásodból hogy mire (vagy egyáltalán kinek?) reagáltál, akkor szívesen megvilágosodnék, de mivel az előző oldal egyetlen hozzászólásában sem szerepel a 280-as szám, ellenben fékről van szó, így bátorkodtam arra következtetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November16, 2014 Megoszt Elküldve November16, 2014 Ha kiderülne a hozzászólásodból hogy mire (vagy egyáltalán kinek?) reagáltál, akkor szívesen megvilágosodnék, de mivel az előző oldal egyetlen hozzászólásában sem szerepel a 280-as szám, ellenben fékről van szó, így bátorkodtam arra következtetni... Segitek. Idezett hozzaszolas wookiera utal, akirol tudjuk mekkora fekett tett fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November17, 2014 Megoszt Elküldve November17, 2014 Na így már más, köszönöm! Nem mindenkinek evidensek wookie méretei, nem reklámozza lépten-nyomon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Nem tud valaki Veszprém megyében olyan helyet, ahol csinálnak kuplung erősítést (szerkezet, tárcsa)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Nem tud valaki Veszprém megyében olyan helyet, ahol csinálnak kuplung erősítést (szerkezet, tárcsa)? Megtaláltad szólj nekem is ,mert jővőre cserélnem kell,a kinyomócsapágyam már nagyon hangos a kuplung még viszont jó,de egybe cserés lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Megtaláltad szólj nekem is ,mert jővőre cserélnem kell,a kinyomócsapágyam már nagyon hangos a kuplung még viszont jó,de egybe cserés lesz! Egy pestit találtam, megérdeklődtem, ott a menet az, hogy felküldöd postán a régit és ők 1 héten belül megcsinálják. Szerkezet+tárcsa 15k+15k. Némileg sokallom, bár, ha jobban bele gondolok, nemrég cseréltem új sachs szettre az 24K volt és semmire való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts