opelnils Elküldve Augusztus10, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2014 Nem akartam megvenni,csak kíváncsi voltam mit szóltok,a leíráshoz! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember1, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2014 Sziasztok! Valakinek esetleg ötlet, hogy mi a pontos neve, típusa, színe Ennek az ülés kárpitnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember1, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2014 Szerintem itt néz körül: http://www.vectra16v.com/prospekte/vectra_a.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember2, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 Szerintem itt néz körül: http://www.vectra16v.com/prospekte/vectra_a.html Köszi, az a bajom vele, hogy nem tudom, hogy ez fekete árnyalatú lehetett-e újkorában vagy ilyen mint a képen. Mert javítani kellene az egyiket és hát, a környékünkön a kárpitosok nem annyira segítőkészek. Mikor olyan feketét mutat aminek köze nincs hozzá, akkor kicsit nézek :D Igaz nem sürgős megcsinálni, de azért valahogy nézzen ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 V2000-es vekiken, miként vannak az ajtókra és a küszöbökre felfogatva a gyári spoiler-ek? Mármint az ajtón, küszöbön lévő fülekre gondolok, fúrva vannak és csavarral vagy kétoldalú ragasztós a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Egyik sem. Kis patentek vannak hegesztve rá gyárilag, ugyanolyanok, mint amik a küszöbön futó gumit is tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Nektek is van a küszöbön végig gumicsík??? Az enyémen nincs érdekesmód :S Egyik sem. Kis patentek vannak hegesztve rá gyárilag, ugyanolyanok, mint amik a küszöbön futó gumit is tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Azért mert küszöbcserénél basznak felhegeszteni a patentokat, és inkább nem teszik vissza. Nekem is úgy kellett külön mondani a kasznisnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 De az enyémbe nem volt még küszöb cserélve! Azért mert küszöbcserénél basznak felhegeszteni a patentokat, és inkább nem teszik vissza. Nekem is úgy kellett külön mondani a kasznisnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 De az enyémbe nem volt még küszöb cserélve! Eszerint mégis ;) A pöckök sincsenek rajta? Képet lőj már róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 '94 óta a család tulajdonába van az autó, előtte meg nemigen cseréltek rajta. Holnap világosba lövök! Eszerint mégis ;) A pöckök sincsenek rajta? Képet lőj már róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Egyik sem. Kis patentek vannak hegesztve rá gyárilag, ugyanolyanok, mint amik a küszöbön futó gumit is tartja. Aham, dánke sőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Na így néz ki a dolog: A javítások frissek rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Mai nappal bekerült az új zöld, szürke fényvédős szélvédő. Nemrég értem haza, hát ég és a föld a különbség sötétbe menni ezzel, meg a karcossal. Illetve vettem Elring gyártmányú olajteknőtömítést, miután hiába vadásztam külön terelős vagy alu karterre (bontóba). De hogy ez fel lesz pasztázva, meg menetrögzítőzve is az ziher. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Érdekes ez a küszöb, életemben nem láttam még ilyet. Pedig pár vectrával már találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Mindig tudok neked meglepetéssel szolgálni :D Alulról is lefényképezem ha érdekel :D Érdekes ez a küszöb, életemben nem láttam még ilyet. Pedig pár vectrával már találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Érdekesek ezek a Chevyk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember30, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2014 Érdekesek ezek a Chevyk :D Érdekes, hogy ezekből alig látni facelift előttit, pedig létezik, én már találtam. Ennél már csak a japán exportos opel emblémás, ám jobbkormányos darabok a perverzebbek. :D (az egyik Jackie Chan-es filmben látni is egy JTCC-set felborulni) De egy utolsó szériás fullextrás arab verziót is megnéznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Ma volt műszakin az autó. Legutóbb piros zöldkártya matricát kapott, most meg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Na ezaz, elmennek a picsába. Anyámé is kéket kapott, az enyém meg feketét.... Mindkettő c16nz... A piros megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Na ezaz, elmennek a picsába. Anyámé is kéket kapott, az enyém meg feketét.... Mindkettő c16nz... A piros megszűnt. Arról olvastam, de nem gondoltam volna, hogy hozza,ami a kékhez kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Hogyne hozná. Az összes cxxnz tudja az euro kettőt, csak itthon eddig nem nagyon akarták megadni. De úgy látom a matrica színe még mindig esetleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Hogyne hozná. Az összes cxxnz tudja az euro kettőt, csak itthon eddig nem nagyon akarták megadni. De úgy látom a matrica színe még mindig esetleges. Nem úgy értettem, hanem, hogy az enyém van még olyan állapotban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 A tied nemis ennzé :P Na ezaz, elmennek a picsába. Anyámé is kéket kapott, az enyém meg feketét.... Mindkettő c16nz... A piros megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 A tied nemis ennzé :P A forgalmiba az van írva... a motoron meg már elrozsdásodott a szám.... én nem értem te miről beszélsz. :D :sneaky: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts