Atommanó Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Hát volt ebből is pár fajta: pl: vetctra gt, 2000, turbo, ezek számítottak az izmosabb gyári verzióknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 2000 Turbo?? Így külön??? Már úgy értem nem a GT elnevezés alatt hozták ki ilyen motorral? És mit tudott? Mert még nem találkoztam ezzel a verzsönnel! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 c20let 204 paci :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 hát az igazsághoz hozzátartozik, hogy a GT, meg a 2000 az felszereltséget takar: GT:sportváltó, ködlámpa, fényszóró állítás, el. napfénytető, fűthető, állítható magasságú Recaro ülések (2 pontos állítható deréktámasszal), ABS, szervókormány, színrefújt tükrök és lökhárítók, ford.szám mérő, el., fűthető tükrök 2000:BC, ABS, 4 el. ablak, el., fűthető tükrök, tetőablak, faberakás az ajtókon, sportülések, 15' alufelni És ezen belül volt a turbo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Aham... akkor ebbe Cali motor volt.....ugyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 nem opel motor ami volt gyárilág astrában, vectrában és calibrában ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 hehhe... igaz...de én a Caliból ismerem! :smt016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 nem opel motor ami volt gyárilág astrában, vectrában és calibrában ;-) Várjávárjá! A turbót (C20LET) európában nem szerelték Astrába ha jól tudom, csak a dél-afrikai piacra kerültek gyárilag C20LET Astrák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Na de az attól még Opel vót nem?? Vagy Dél - Afrikában Holden?? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Na de az attól még Opel vót nem?? Vagy Dél - Afrikában Holden?? :roll: :wink: Opelnek Opel volt, de valami érdekes okból Opel Kadett 200ts-nek hívták, és úgy nézett ki mint egy Astra GSi. Van róla egy angol nyelvű tesztem, ha érdekel elküldhetem mailban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 A C20LET-et Magyarországon szerelték Astrákba. :wink: Bár valóban a dél-afrikai piacra készültek. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 A C20LET-et Magyarországon szerelték Astrákba. :wink: Jóvan de nem ipari méretekben. Vagy ismersz valakit aki innen exportált Afrikába? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ez így igaz, de sajnos nem kapott Eu-s secifikációt, szal nem helyezhető forgalomban az EU-ban... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ja és mindössze 2000 DB készült belőle Astra Ts200 néven...majd leállítottak a gyártását, mert túlmelegedett állandóan...mondjuk Dél-Afrikában ez talán nem csoda... :-) Ja és mind jobbkormányos...és sok ajtós... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ja és mindössze 2000 DB készült belőle Astra Ts200 néven...:?: :?: :?: ...valami érdekes okból Opel Kadett 200ts-nek hívták... Ami nekem megvan cikk, abban így nevezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Akkor hogy pontos legyen az infó : Volt Opel Astra TS200 illetve Vauxhall Kadett TS200 néven is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Opel néven ment mind2 verzio a Kadett 200TS és az Astra 200TS is egyébként szentgotthárdrol ki lehet kérni a papirjait a kocsinak szerintem és nem baj az hogy itthon nem volt ilyen motorral ettöl függetlenül az átépitési és motorcsere ebdelyélyt meg kell kapni rá mert ugye akar be is hozhatom én az orszagba ezt a kocsit csak kicsit több idöbe fogtelni az üzembehelyezés de mindentovabbinélkül megtörténne és ettöl fogva még hivatkozni is lehetne erre ..de ugye senki nem fogja ezt megtenni de gyakorlatilag a dolog lezongorazhato egyébként van több teszt is 200ts röl nekem pl 3 is van meg videok képek meg ilyenek egyéb irant csak nalunk van ez a marhasag hogy ha nem volt ilyen kocsiban nem lehet berakni hogy a ######ba nem lehetne .. sok allat német astra V6 al meg MV6 al jarkal vagy épp ugyanez corsába szerinted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hogy ez nálunk működjön, ahhoz vagy az kell hogy én csücsüljek a Feri helyén, de akkor az isten mentse meg a nyugdíjasokat... :-) :-) :-), vagy minimum 10 év...én a helyetekben türelmesen várnék ikább... :-) :-) Aztán lehetne legálisan is tuningolni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 bazz felhivom mindjart a szentgotthardi opelt azt kiderül mi is igaz az egészböl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 na holnapra elökeresik nekem azt az embert akik az auto papirjaihoz hozza férnek .. és akkor folyt kövv nagyon rendesek voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 bemondtad nekik, hogy vegyék elő a papírt, mert rendelnél még 2000-et? Erre sebtibe nekiálltak keresni????? :-) :-) .-) Jó elrugaszkodtunk a Vectra dologtól, a TS200-al kapcsolatos dolgokat, meg inkább a GSI topicban folytassuk ott több mindnekit érdekel, és inkább oda tartozik mint ide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 hat ez van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Olyan tényleg nincs, de amúgy erre gondol... :-)http://mantacustom.uniq.hu/kepek/Talalkozo2005//DSCN1847.JPG IGEN-IGEN !!! Erre gondoltam már csak egy olyan kép kellene ami előről meg hátúlról is látszok az autó mert ezt elég nehéz megmutatni a srácnak aki csinálná a lököst !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG ! MEGŐRÜLT AZ AUTÓM ! Légyszi segítsetek ! Ma reggelre megbolondult a belső elektronika ! A központi zár távirányítóval egyáltalán nem működik a kulccsal pedig , ha kinyitom az ajtót egyből visszazárja addig kell kinyitnom amig ki és be záz kb. 4 másodperc és ha becsukom az ajtót kinyit aztán megin becsuk és bezár az autóba és csak egy pár km. megtétele után engedi kinyitni a zárat kb 25-dik próbálkozásra én nyitom ő csukja ! És ráadásul az ablaknak se müködik az autómata funkciója (hosszú gombnyomásra egybe fel v, le húz ) hiába tanitom meg neki mint az aksi levétele után mikor ujra kell tanítani a rendszert ! Szerintem valami beázott csak nem tudom , hogy mi csinálhat ilyet ????? A riasztós szerlő meg csak csütörtökön tudja megnézni ! Nincs a kocsiba riasztó csak a gyári központizár még az immobilaiser is ki van kötve mert az előző tulaj aztmondta bezavart valamit ??? Mi lehet a gáz ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 erre igy azt mondanám: fogalmam sincs. szerintme a riaszto okozza, vagy a központizár vezérlő... de lehet hogy ebbe nincs is ilyen... sajnos nem értek az elektronikákhoz, én is elviszem szerelőhöz az enyémet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts