Bundee Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 Ha SZR volt gyárilag akkor elég hasonló nem? Főleg, hogy x16sz-vel nem szerelték gyárilag a b vectrát, tehát lepapírozni sem lehet. Bár ha lehetne sincs értelme, az a 71 ló még az A-hoz is kevés, nem hogy egy B-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 Az euro normát is nézni kell. Egy euro 1-es motort nem tehetsz egy eredetileg euro 2-es motorú autóba, csak fordítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Sálálálálálááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Sálálálálálááá :) Köszönjük az élménybeszámolót... :devlish: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 sziasztok! c20ne-be tudnátok segíteni hogy mekkora féktárcsa megy előre meg hátra? meg milyen méretű kerékagy csapágy kell? mert 14,6 meg 15,00mm szélességűek vannak meg A külső átmérők is változok, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 sziasztok! c20ne-be tudnátok segíteni hogy mekkora féktárcsa megy előre meg hátra? meg milyen méretű kerékagy csapágy kell? mert 14,6 meg 15,00mm szélességűek vannak meg A külső átmérők is változok, köszi Előre 256x24, hátra meg évjárattól függően 261 (a régebbi, szerelhető csapágyas, ennél maga a féktárcsa a kerékagy) az újabbik 260, (itt a tárcsa külön van, nem szerelhető a csapágy). és 9.9 illetve 10mm szélesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Köszönjük az élménybeszámolót... :devlish: :D Neszójjábeteeeeee :) Inkább depublikáltam. Jobb ez így :) Megyek lejjebb oktánszámban, már 98-nál járok. Még nem csörög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 köszi a választ, ha jól láttam nekem a régi van:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február20, 2014 Megoszt Elküldve Február20, 2014 köszi a választ, ha jól láttam nekem a régi van:D Boldog Szülinapot! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Február20, 2014 Megoszt Elküldve Február20, 2014 Ma voltam a szerelőnél.Mutatta a hátsó motortartóbakot! Kiszakadt belőle a fém rész!! :blink: Felül 1cm ha fogta! Nem csoda hogy rázkodott a bodé! A stabrudam meg a súlyom allatt sem mozdult meg,úgy berohadt. Most leszedte a bőlcsőt,és mindent le drótkorongozott bőlcsőt,stabrudat,lengőkart már le is vannnak festeve, hát jobban néz ki mint a 18 éves rozsdával! :D A komplett futómű fel lessz újítva. Remélem ég és föld lessz az autó vezethetősége ezek után! Ui: köszi wookie a cuccost meg is jött, átadtam a szerelőnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február20, 2014 Megoszt Elküldve Február20, 2014 (edited) Ma voltam a szerelőnél.Mutatta a hátsó motortartóbakot! Kiszakadt belőle a fém rész!! :blink: Felül 1cm ha fogta! Nem csoda hogy rázkodott a bodé! A stabrudam meg a súlyom allatt sem mozdult meg,úgy berohadt. Most leszedte a bőlcsőt,és mindent le drótkorongozott bőlcsőt,stabrudat,lengőkart már le is vannnak festeve, hát jobban néz ki mint a 18 éves rozsdával! :D A komplett futómű fel lessz újítva. Remélem ég és föld lessz az autó vezethetősége ezek után! Ui: köszi wookie a cuccost meg is jött, átadtam a szerelőnek! Királyság. :) Most hogy így már van csupasz gólyalábam, én is elgondolkodtam rajta, hogy teljesen lecsupaszítom, és elküldöm horganyzásra, meg porfestésre, aztán ha odajutok hogy gátlócsere, akkor már azt teszem vissza. :D Meg közben kap bele új kerékcsapágyat is, mert ugyan nincs most bajuk, de csak 24 évesek és túl vannak a 300-on. Szóval lélekben már készülök a cserére. :) Csak nem tudom hogy a nagyblokkos meg a kisblokkos gólyaláb egyezik e. Azt tudom hogy a kerékagy közepe más a féltengely miatt, de a kerékcsapágy is nagyobb benne? Mod: Most nézem a unix katalógus, tök más a gólyaláb is, mert a nagyblokkosnál nagyobb a csapágy külső átmérője is, szóval ez bukta. :) Módosítva Február20, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Február21, 2014 Megoszt Elküldve Február21, 2014 Cserélném a lökösöket mert már elég gányok(bár lehet felújítom)! A V2000 első lököse teccik! Ebben is ugyanaz a ködlámpa van mint a többibe? Csak mert a képeket nézegetve olyan mint ha más lenne! Amúgy ezek a lökösök felmennek előre hátra gond nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február21, 2014 Megoszt Elküldve Február21, 2014 Cserélném a lökösöket mert már elég gányok(bár lehet felújítom)! A V2000 első lököse teccik! Ebben is ugyanaz a ködlámpa van mint a többibe? Csak mert a képeket nézegetve olyan mint ha más lenne! Amúgy ezek a lökösök felmennek előre hátra gond nélkül? Más a ködlámpa, és kb nem létezik, mert mindet összetörték. Rohadt ritka, és még drágább. Bár épkézláb v2000 lököst se hiszem hogy nagyon egyszerű találni, ráadásul az akkor mutat, ha elöl hátul az van, és megvan hozzá a küszöbborítás, és az ajtótoldatok is. (annak a rögzítő pöcke meg hegesztős móka) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Február21, 2014 Megoszt Elküldve Február21, 2014 Ok! Project lefújva! A mostani gyári ködlámpák beszerzése is 2 évbe telett! :D Mindig csak törötett találtam! És ezek semm hibátlanok. Az üvegek tökéletesek,a jobboson 1db rögzítő fül hiányzik, de felrakható így is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február21, 2014 Megoszt Elküldve Február21, 2014 Köszönöm szépen:D Boldog Szülinapot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Nha, végre valahára.Bátyám elhatározta magát, 23-ért veszünk egy új utángyártott (AE) c16se tengelyt.Megy bele az SZ-be, 1.8-as pillangóval/injektorral,meg 3 baros pumpával. Szóval jó lesz a következő 4 napom. A kipuff leömlőből ki kell fúrjam az egyik beletört csavart, fel kell marni a szívótorkot a nagyobb pillangóhoz, karter tömítést cserélni, legyártani a szelep lenyomó szerszámot a tengely cseréhez egrt levakolni.... Nem fogok unatkozni. Remélem vasárnap már ketyegni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Belecsapsz a lecsóba rendesen :D Ne felejts el sokat fényképezni és mérni! Főleg az X-es dugókról és hengerfejről, nameg az átalakításokról! Aztán illene már egy jó blogposztot is kerekíteni a végére ;) Amivel mostanában kísérletezek, az a gyújtás ide-oda tologatása. LPG-vel szinte bűntetlenül lehet akár 20 fokot is adni alapelőgyújtásnak, nem fog csörömpöli tőle. A viszonyítási alapom pedig a benzines üzem, ott pontosan lehet érezni hogy mikor, milyen motorterhelésnél kezd sok lenni. Alap 10fokra téve egy kompromisszumokkal teli megoldás, igazából sem alacsony, sem magas fordulatszámon nem jó. Közepes fordulaton, közepes terhelésnél nagyjából optimális, más esetben viszont érezhetően nemakar menni (persze ez nemcsak ettől függ). Nagyobb előgyújtást adva sokkal alacsonyabb fordulattól elkezd húzni az autó, jobban szeret forogni is, viszont az előbb említett tartományban már hajlamos a csörgésre. Gázüzemben viszont egész élvezhető lesz tőle motor, és a fogyasztás is jobb. Egy szó mint száz, arra jutottam, hogy szerezni/építeni kéne egy előgyújtás procit, amivel akár több fokozatban is beállítható lenne a kívánt térgörbe. Aztán a jó paraméterek mehetnének az EEPROM-ba, az SPM fokozat gombja (jelenleg oktánállító dugó a neve) meg valami hozzáférhetőbb helyre ;) Nha, végre valahára.Bátyám elhatározta magát, 23-ért veszünk egy új utángyártott (AE) c16se tengelyt.Megy bele az SZ-be, 1.8-as pillangóval/injektorral,meg 3 baros pumpával. Szóval jó lesz a következő 4 napom. A kipuff leömlőből ki kell fúrjam az egyik beletört csavart, fel kell marni a szívótorkot a nagyobb pillangóhoz, karter tömítést cserélni, legyártani a szelep lenyomó szerszámot a tengely cseréhez egrt levakolni.... Nem fogok unatkozni. Remélem vasárnap már ketyegni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Belecsapsz a lecsóba rendesen :D Ne felejts el sokat fényképezni és mérni! Főleg az X-es dugókról és hengerfejről, nameg az átalakításokról! Aztán illene már egy jó blogposztot is kerekíteni a végére ;) Amivel mostanában kísérletezek, az a gyújtás ide-oda tologatása. LPG-vel szinte bűntetlenül lehet akár 20 fokot is adni alapelőgyújtásnak, nem fog csörömpöli tőle. A viszonyítási alapom pedig a benzines üzem, ott pontosan lehet érezni hogy mikor, milyen motorterhelésnél kezd sok lenni. Alap 10fokra téve egy kompromisszumokkal teli megoldás, igazából sem alacsony, sem magas fordulatszámon nem jó. Közepes fordulaton, közepes terhelésnél nagyjából optimális, más esetben viszont érezhetően nemakar menni (persze ez nemcsak ettől függ). Nagyobb előgyújtást adva sokkal alacsonyabb fordulattól elkezd húzni az autó, jobban szeret forogni is, viszont az előbb említett tartományban már hajlamos a csörgésre. Gázüzemben viszont egész élvezhető lesz tőle motor, és a fogyasztás is jobb. Egy szó mint száz, arra jutottam, hogy szerezni/építeni kéne egy előgyújtás procit, amivel akár több fokozatban is beállítható lenne a kívánt térgörbe. Aztán a jó paraméterek mehetnének az EEPROM-ba, az SPM fokozat gombja (jelenleg oktánállító dugó a neve) meg valami hozzáférhetőbb helyre ;) Héhéhé, a fej nem lesz levéve. :D Látom azért te sem unatkozol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Kár :( Most van időm "tesztelni", mert szinte minden nap járok ugyanazon az útvonalon. Zsebembe a 12-es kulcs, az elosztónál feliratoztam az értékeket, fél perc móka indulás előtt aztán hajrá :D Azért a szívórész bővítésről, meg az 1.8 fojtószelepről feltétlen fotózz! Hameg már úgyis le lesz szerelve, akkor a képen jelölt átmérőket mérd már le nekem légyszi! ;) Héhéhé, a fej nem lesz levéve. :D Látom azért te sem unatkozol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Kár :( Most van időm "tesztelni", mert szinte minden nap járok ugyanazon az útvonalon. Zsebembe a 12-es kulcs, az elosztónál feliratoztam az értékeket, fél perc móka indulás előtt aztán hajrá :D Azért a szívórész bővítésről, meg az 1.8 fojtószelepről feltétlen fotózz! Hameg már úgyis le lesz szerelve, akkor a képen jelölt átmérőket mérd már le nekem légyszi! ;) Okés, semmi akadálya. Csak az 1.8 kell, vagy mindkettő? :D A bővítéshez majd még szereznem kell marófejet kölcsön. :D Próbálok most minden tömítéses cucc leszedésén spórolni, mert így is lesznek költségek. Tengely 23, karter, szelepdekni tömítés 2-3k, új olaj, szűrők 10k, veztengely szimering 2-3k, és még egy kuplung szett is kell,ami kedvesség nélkül 35. Meg az egyéb apróbb dolgok, mint gázolaj a mosáshoz,meg fagyálló, desztvíz. Na meg vannak ilyenek hogy bal hátsó lámpa törött és társai.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Szerintem az 1.6 mind ugyanakkora, de nembánom, ha leméred azt is :D Azt jó móka lesz kimarni, én inkább gépműhelyre bíznám mert valószínűleg gyorsabban végeznének :D A talp alá való tömítés 400Ft, a pillangószelepház két része közé való pedig (kapaszkodj) 3000Ft ! Bár az utóbbi ilyen bakelitszerű cuccos, a felső felén puhább anyaggal bevonva, hogy a profil bele tudjon nyomódni. Okés, semmi akadálya. Csak az 1.8 kell, vagy mindkettő? :D A bővítéshez majd még szereznem kell marófejet kölcsön. :D Próbálok most minden tömítéses cucc leszedésén spórolni, mert így is lesznek költségek. Tengely 23, karter, szelepdekni tömítés 2-3k, új olaj, szűrők 10k, veztengely szimering 2-3k, és még egy kuplung szett is kell,ami kedvesség nélkül 35. Meg az egyéb apróbb dolgok, mint gázolaj a mosáshoz,meg fagyálló, desztvíz. Na meg vannak ilyenek hogy bal hátsó lámpa törött és társai.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 Finom friss SE tengely: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 Még a gyújtáselosztó meghajtása is stimmelne :D Csere egy jól bejáratott NZ tengőre? :PP Finom friss SE tengely: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 Még a gyújtáselosztó meghajtása is stimmelne :D Csere egy jól bejáratott NZ tengőre? :PP Persze, a vége mindnek ugyanaz, csak a disesben van egy golyó. Még a mechanikus ac pumpa excenteres "bütyke" is rajta van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 (edited) Az X-es motorén is van bemarás is? Módosítva Február26, 2014 : Bundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts