warwolf Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ITT egy "fiatal" vétel, de mondjuk érdekesen van megkopva az a bőrkormány. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ITT egy "fiatal" vétel, de mondjuk érdekesen van megkopva az a bőrkormány. 8) Az benne a furcsa, hogy a közepe más színű mint a karimája. Netán el volt durranva a légzsák és cserélve lett? Mondjuk nem írja hogy sérülésmentes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 az ilyen anyám vectráján is volt mindenféle színe, mindig féltem műanyagápoláskor, hogy az arcomba nyomja magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Üdv Mindenkinek ! Megint kérdésem lenne hozzátok drága Cartársak ! Bizony - bizony eljött az ideje a vezérlés kicserélésének asszem és ez szüli a kérdést magát ! Két független szakértőt is megkérdeztem és az egyik azt mondta , hogy gyári vezérműszíjat + feszítőgörgőt + vízpumpát tetessek bele a másik pedig azt , hogy SKF csapágyat meg valami más márkájú vezérműszíjat meg gyári vízpumpát tetessek bele ! Én meg nem értek hozzá AZ A BAJ :roll: :roll: Most akkor melyik hármas csoprtot tetessem bele ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sztem gyári még nem ártott meg semmék Opelnek! Én arra szavaznék! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sztem gyári még nem ártott meg semmék Opelnek! Én arra szavaznék! :wink: 2-1 a gyári javára 8) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Üdv Mindenkinek ! Megint kérdésem lenne hozzátok drága Cartársak ! Bizony - bizony eljött az ideje a vezérlés kicserélésének asszem és ez szüli a kérdést magát ! Két független szakértőt is megkérdeztem és az egyik azt mondta , hogy gyári vezérműszíjat + feszítőgörgőt + vízpumpát tetessek bele a másik pedig azt , hogy SKF csapágyat meg valami más márkájú vezérműszíjat meg gyári vízpumpát tetessek bele ! Én meg nem értek hozzá AZ A BAJ :roll: :roll: Most akkor melyik hármas csoprtot tetessem bele ????? És akkor mi van, ha "gyárinak" eladott feszitőgörgő SKF ? Hümmm ? :lol: Gates vezérműszíj, SKF feszitőgörgő szerintem simán mehet bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 De Pistii! Nem arról volt szó, hogy gyárinak van -e eladva, vagy gyári! Tudtommal az F Astrán, (de lehet a G -n is) Bosal kipuff van! Namostan, ha bemegyek a bótba és azt mondják nincs gyári csak Bosal?? Akkor most miet vettem??? :lol: :lol: :lol: Mert szoktak SKF feszitőgörgőt is beletenni Opelék? :oops: Vagy csak nem értelek? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 És akkor mi van, ha "gyárinak" eladott feszitőgörgő SKF ? Hümmm ? :lol: Gates vezérműszíj, SKF feszitőgörgő szerintem simán mehet bele. Ezt a csomagolásos dolgot és sosenem fogom megérteni és mivel ketten mondtatok kétfélét gondoltam csak feldobom szavazásra mi a jobb ! De még mindig nem tiszta mit kellene betetetnem ,de hamarosan ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Engem sikerült teljesen megkavarnotok ! Az a lényeg , hogy Píísta bácsi kérdezze meg nekem légyszi, hogy most ez a balhé mibe fájna nekem mert már elfelejtettem mit beszéltünk rá a múltkor :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Szerintem ha jó minőségű az alkatrész akkor mindegy, hogy hogy hívják!! Az ár ami számít! Már ha van érdemleges eltérés! Amúgy a Pistinek mindenképpen igaza van abban, hogy nem csak a gyári alkatrészek lehetnek jó minőségűek... nekem fékbetétet vett a szerelőm (nem ugrik be mi is a márkája) ami valamivel olcsóbb mint a gyári, de a tapasztalatok szerint jobb minőségű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 ....De Pistii! Nem arról volt szó, hogy gyárinak van -e eladva, vagy gyári!....Minőségen van a lényeg. ....Tudtommal az F Astrán, (de lehet a G -n is) Bosal kipuff van! Namostan, ha bemegyek a bótba és azt mondják nincs gyári csak Bosal?? Akkor most miet vettem??? :lol: :lol: ;).... Szerintem akkor bontott kipuffot vettél, amit én nem tennék :wink: ....Mert szoktak SKF feszitőgörgőt is beletenni Opelék? :oops: Vagy csak nem értelek? 8).... Fogalamam sincs a GM görgdülőcsapágy - vagy mi :lol: - gyártás potenciáljáról :D De miért ne lehetne SKF által gyártott csapágy benne ? ui: Caravanban is ilyen SKF csapágy van és még megyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 NA várjál má' azt a kipuffot beszéljük csak meg!! :oops: Mi az hogy bontott kipuffot vettem?Az F Astrám 5 éves volt mikor megvettem, agyári kipufogóval, a szerelő, aki cserélte (ehte kipufogó javító) aszonta, gyárilag azzal (Bosal) jönnek ki! :shock: Most akkor mégse?? :roll: A többit értem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 NA várjál má' azt a kipuffot beszéljük csak meg!! :oops: Mi az hogy bontott kipuffot vettem?Az F Astrám 5 éves volt mikor megvettem, agyári kipufogóval, a szerelő, aki cserélte (ehte kipufogó javító) aszonta, gyárilag azzal (Bosal) jönnek ki! :shock: Most akkor mégse?? :roll: A többit értem! :wink: Nem bótot, bontót olvastam bocs :lol: Akkor egy gyári minőségnek megfelelő dobod lesz olcsóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Aham... akkor jó! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Ezt a csomagolásos dolgot és sosenem fogom megérteni és mivel ketten mondtatok kétfélét gondoltam csak feldobom szavazásra mi a jobb ! De még mindig nem tiszta mit kellene betetetnem ,de hamarosan ! Jobb is ha nem próbálod megérteni :lol: Neked semmi nem kell beletenned, inkább ne nyúlj ahhoz a kocsihoz :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Utángyártott Olasz feszítő 9600ft utángyártott SKF 12000ft Gyári, ami SKF 14600ft (GM csomagolás) Szíj, GATES.6800ft (Ha jól emléxem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Az a helyzet , hogy jövőre kap szép új első meg hátsó lököst meg csavart küszöböt , egy kis hátsó szárnyat (mint a Mitshu EVO VIII. -é 19 cm magas mégis szolíd) pótféklámpával meg 25%-os fóliát az ablakok és utánna az egész át lesz fényezve ugyanerre a színre és le lesznek fújva a kilincsak is meg a díszléc is csak a krómcsík marad körbe ! Csakhát minden idő meg legföképpen pénz úgyhogy csak mindent szép sorjában ! Jaj mejdnem elfelejtettem a szinkronkipufit hátul két dobbal csak , hogy teljes legyen a kép !!!! Sokat vagy az Anti közelében!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Sokat vagy az Anti közelében!!!!!!!! :D :D :D Nem is igaz :lol: :lol: :lol: ;) :D :D :D Ezt magamtól is kitaláltam volna ahogy tettem is ! Persze elég nagy húzóerő , amikor leállok a garázsba és ott áll az Anti vasa én meg próbálok valami távoli helyet találni , hogy az én ótóm ne törpüljön el a kis Astra mellett :roll: :twisted: 8) :D :roll: :twisted: :D 8) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Mégvalami !! Már kérdeztem , hogy senki nem tud-e képet küldeni nekem arról az A Vectra OPC -ről ami lent volt a Akaliban lévő találkozón !!! Vagy esetleg másik ilyen ótóró !!! PLEASE !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 nincs olyan, hogy A Vectra OPC ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Olyan tényleg nincs, de amúgy erre gondol... :-) http://mantacustom.uniq.hu/kepek/Talalkozo...5//DSCN1847.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Ez csak egy olyan valamien sima tuningolás nem?? Márúgy értem, hogy nem nves cég tuningja...irmscher....stb..... több nem jut eszembe! :smt036 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Hát egy német srácé, és tényleg nagyon szépen megcsinálta...tehát nem gyári tunying ha erre gondolsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 HA az irmscher, meg a többi tuningműhelyek "gyári" -nak számítanak akkor igen, úgy értettem! Ebbe gyárilag GT volt a sportos változat nem?? ...na ugye - ugye.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts