Bundee Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Aki nem hitte el az most utánajárhat, hogy nincs rugós szíjfeszítő az autón :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Aki nem hitte el az most utánajárhat, hogy nincs rugós szíjfeszítő az autón :D Hogy az a jóédes. Hát hol van neked a szervópumpád ember???!!! :D :D :D Ilyet én még életemben nem láttam, de nem hogy vectrán, astrán se. De még az EPC se hoz ilyen fajta pumpát. A vezérlés meg így néz ki: Cs-crankshaft-főtengely Wp-water pump-vízpumpa, Ca-camshaft-vezérműtengely, És a tp meg a rugós feszítőgörgő. (mert hiába a vízpumpával feszítesz, abban a görgőben ott, van egy rugó, és addig tekered a vízpumpát, míg a kis rugós baszás jelre nem kerül) Meg akkor még pár kép: Ilyen az alap, ékszíjjas, minden nélküli, ez van nekem is: Ez egy gyári szervós/klímás cumó: Na már most pont a legelterjedtebről nem találok képet, annál meg a pumpa ugyanott van mint a fenti képen, csak a szíjfeszítő meg ott, ahol neked a pumpa van. De mindjárt kerítek arról is, csak szétfő a virslim. :D Tehát így nézne ki a normál szervós szíj: Csak a valóságban a t jelű feszítő görgő sokkal magasabban van, itt kicsit el vannak cseszve az arányok. Illetve van még az ékszíjas szervo, amit eddig csak 2000-es motorokon láttam, hogy a főtengely szíjtárcsa dupla, és a szervót egy külön kis ékszíj hajtja: De a pumpa itt is a motor jobb első sarkán van. Na, mostmár talán érted, miért csodálkoztam rá a tiedre. (azt továbbra sem értem, hogy mégis milyen megoldás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ez is olyan nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Mondom, hogy nincs rugós feszítő! :DDD A vezérlés meg így néz ki: ... Cs-crankshaft-főtengely Wp-water pump-vízpumpa, Ca-camshaft-vezérműtengely, És a tp meg a rugós feszítőgörgő. (mert hiába a vízpumpával feszítesz, abban a görgőben ott, van egy rugó, és addig tekered a vízpumpát, míg a kis rugós baszás jelre nem kerül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ez még a régi fajta blokk. Ezen a vízszivattyúval "feszíted" a szíjat. Nekem az 1,6 dízel kadettemben volt ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 A vezérmű burkolata is más mint a képeken: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Az a helyzet hogy ha az autó javításának költsége meghaladja az éppen aktuális piaci árának az 50%-át, akkor általában gazdasági totálkárosra veszik az autót. Mivel az Eurotax szerint (ami alapján a biztosítók számolnak) az ilyen korú autók ára meglehetősen nyomott (nem lepődnék meg ha nem érne többet 150e Ft-nál, még akkor is ha piacon ennyiért nem kapsz ilyen autót), az alkatrészek ára és a javítási költségek meg nem éppen alacsonyak (az a gyanúm hogy márkaszervizes áron számolnak, egész egyszerűen azért mert onnan van hiteles adatuk), így szélsőséges esetben előfordulhat hogy egy fényezett lökhárító cseréje (mondjuk egy parkolói koccanás következtében) GTK-t eredményezhet. (Anno Calibrához pl. újonnan 120e volt egy lökhárító, fényezve 160e. Ez szerintük kapásból gazdasági totálkár, pedig ha más nem sérült, bontottan 10-20e-ért kapni rá lökhárítót, ha szerencséd van, még fényezni sem kell.) Hát nem álltál messze a valóságtól! :) Tegnap kaptam meg a papírt a biztosítótól. Az autó kárkori értéke 175e Ft volt szerintük. A "roncs autó" értéke (ami ugye nagyon messze van a roncstól) pedig szerintük 75e Ft. Na már most mivel GTK lett, így ennek a kettőnek a különbségét kapom elvileg meg. Ezek függvényében így valójában nem is tudom meg, hogy szerintük mennyi volt a kár összege! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Kuplungozáson és vezérlés cserén esik át a kicsike ::D Eddig történtek: Sajnos a kuplung nem fért ki a kémlelő nyíláson, így váltó le :( Féltengely ki, meglepődés, semmi olaj nem jön, hmmm érdekes. Lejött a váltó, megdöntés kicsit, olaj semmi, na ez szép. Minimális olajjal futkozok már ki tudja mióta. Ja ez Opel :D Szimmeringek kukák, talán ma megy már vissza a helyére. Eddig így állok, de jó lesz ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Kuplungozáson és vezérlés cserén esik át a kicsike : :D Eddig történtek: Sajnos a kuplung nem fért ki a kémlelő nyíláson, így váltó le :( Féltengely ki, meglepődés, semmi olaj nem jön, hmmm érdekes. Lejött a váltó, megdöntés kicsit, olaj semmi, na ez szép. Minimális olajjal futkozok már ki tudja mióta. Ja ez Opel :D Szimmeringek kukák, talán ma megy már vissza a helyére. Eddig így állok, de jó lesz ez :D Uhhh, akkor kitartást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Kuplungozáson és vezérlés cserén esik át a kicsike : :D Eddig történtek: Sajnos a kuplung nem fért ki a kémlelő nyíláson, így váltó le :( Féltengely ki, meglepődés, semmi olaj nem jön, hmmm érdekes. Lejött a váltó, megdöntés kicsit, olaj semmi, na ez szép. Minimális olajjal futkozok már ki tudja mióta. Ja ez Opel :D Szimmeringek kukák, talán ma megy már vissza a helyére. Eddig így állok, de jó lesz ez :D Műtét sikeresen végrehajtva :D Kuplungszerkezet egyik lamellája el volt törve, tárcsa rugói is törve voltak, kinyomócsapágy széthullva, összes szimmering kuka volt, olaj mindenütt, 1 liter olaj hiányzott a váltóból :D Csoda hogy ment egyáltalán. Eddig jónak tűnik, bár kis gikszer azért volt, indulás után ledobta a szervó ékszíjat, szóval azokat is kicserélem a hét elején majd, eléggé oda vannak ránézésre, feszíteni sem tudok már rajta annyira nyúlva van már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Tegnapelőtt reggel jól bealudtam, siettem volna erre nem indul az autó. Akksi nyekk... Erre délelőtt hív bátyám, hogy az övé sem indult. :) Mondom nagyon jó. Szerinte akksi. Hazajöttem, indítok, hát ez forgatja rendesen. Ennyit a hozzáértéséről.. :) Hallgatózok, nem megy az AC. Kimérem, áramot kap. Na akkor pumpa. Semmi baj, van a polcon. Tegnap kiszedtem, nézem, a szűrője ketté van válva az illesztésnél. Na mondom biztos bekapott valami szemetet. Rátolom a villanyt, ez megy. Mondom mi a rák. Na, kapott másik szűrőt (volt a polcon) Összerakom, próba, nemmegy. Na akkor AC relé. Kiveszem, rövidre zárom, pumpa megy. Király. Szétpattintom a relét, belül tiszta rozsda meg dzsuva volt, biztos beázott. Bele a másik, (volt a polcon) öröm bódottág. Mondja bátyám, hogy kanyarban felvillant az olajnyomás lámpa. Király. Nézem a nívópálcát, nem ér bele az olajba... bazmeg... 3.5 liter olaj kell a rendszerbe, 2.5!!!! litert kellett rátöltsek! Heccsát... És akkor mondja meg nekem valaki, hova lesz 2.5 liter olaj egy nzből 7000km alatt? Ki nem folyik, meg nem eszi, a vízben nincs olaj... Ma folytatás, mikor kerekeltem át az autókat télire, láttam hogy anyám és bátyám fékje is elég gáz állapotban van, szóval ma mindkettőn féket cseréltem. Let's have fun! :D Kétféle fékbetétet hoztam mert a gép nem tudta melyik van benne. Ugyan úgy néznek ki, csak az egyik nagyobb. Utolsó pillanatban (bátyám betéte): Anyám tárcsája (már kopáshatár alatt): Ami röhej, hogy anyáméban eladás előtt valaki kicserélte a betéteket, ráadásul ferodo-ra, szóval nem teljesen tudom értelmezni mi vezette rá arra, hogy a már cserélendő tárcsákat benne hagyja az autóban. Fenn a fék: Persze amilyen fos idő volt ma, nem tudtam kint szerelni, szóval a garázsban kellett szűkölködnöm, egyszerre egy oldalt csinálva: Bátyámén akartam főfékhengert is cserélni, mert mióta megvan az autó nem tetszik rajta a fék, az 1.8-asból maradt is egy kis ffh-m, erre nézem, hiába ugyanaz, mégsem jó, mert a donorban patronos fékerőszabályzó van, ami egy kb 12-es menettel van a ffh-be csavarva, bátyámén viszont vagy a keréknél van a patron, vagy terhelésfüggő, szóval a ffh-nél nincs patron, így a menet is csak 10-es. Csak kicsit voltam ideges. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Azzzigen :D Te sem unatkozol :D Respect! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Azzzigen :D Te sem unatkozol :D Respect! Hát nem, ami azt illeti. :D Három autó mellett van munka bőven. És akkor a rekord még kész sincs... Pedig az enyémet már nem is szereltem tavaly óta. :D Mondjuk abból meg ki kéne termelni a jobb hátsó zármotort, mert hidegben nem zár le. Bátyámnak meg össze kéne rakni a saját motorját hogy végre visszakerülhessen a helyére, és ne az én gyári motorommal szaladgáljon. Szóval mindig van itt mit csinálni. :) Komolyan elgondolkoztam rajta hogy olajat is inkább hordóval kéne venni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 a hátsó fékmunkahengereket tekerve kell visszanyomni? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Valakiiii árulja már el nekem hogy hogy lehet leszedni a légzsákos műszerfalról a légzsákos takarót úgy, hogy vissza is lehessen tenni? Ugyanis a jobboldali szellőző rostélyt még annó kierőszakoltam anyáméból, mert szét volt esve, de visszatenni így nem tudom, mert a légzsákfedél rátakar. Simánál itt ugye ki kell venni a kesztyűtartó fölötti rekeszt, de ennél meg ezt nem lehet megtenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Ügyesen. :rolleyes: :whistle: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Ha valaki szeretne kristálylámpát találtam most olcsón a neten: http://aprod.hu/hirdetes/opel-vectra-a-lampa-ID1NO3f.html#26d5df2a02 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Ha valaki szeretne kristálylámpát találtam most olcsón a neten: http://aprod.hu/hirdetes/opel-vectra-a-lampa-ID1NO3f.html#26d5df2a02 Nem véletlen akarja gyárira cserélni.Gondolom ezzel a kotvánnyal vette az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Túlesett ugye a kicsike egy kuplungozáson, szimmering cseréken, meg vezérlés cserén (isuzu 1.7 td). A vezérlést szakira bíztam. Azóta azt tapasztalom, hogy mintha nem harapna úgy a gép, ahogy azelőtt. Mintha valami fogná vagy nyomná visszafelé az autót, nem húz akkorát, mikor megjön a töltőnyomás. Lehetséges, hogy a vezérlés cserénél elmászott az előtöltés? Könnyen indul amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Megint Karácsony! :D http://www.kepfeltoltes.hu/view/140121/P1180936_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Olyan király porvédőket meg gumi ütközőket nekem is kéne szerezni így gátlócsere előtt :D Rendelted, vagy valami kisboltba volt raktáron ezis? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Megint Karácsony! :D http://www.kepfeltoltes.hu/view/140121/P1180936_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mik vannak :) Még olyan kormány alatti műanyagot is kapni, meg világítás kapcsoló keretet is? hmmmm :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Olyan király porvédőket meg gumi ütközőket nekem is kéne szerezni így gátlócsere előtt :D Rendelted, vagy valami kisboltba volt raktáron ezis? :D Nem akarom reklámozni de a Forensis-től rendeltem. A két nagy alkatrész kereskedés a B és U betősnél jóval ólcsóbb! Mik vannak :) Még olyan kormány alatti műanyagot is kapni, meg világítás kapcsoló keretet is? hmmmm :D :D Igen! Wokkie kereskedésében! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Nem akarom reklámozni de a Forensis-től rendeltem. A két nagy alkatrész kereskedés a B és U betősnél jóval ólcsóbb! Igen! Wokkie kereskedésében! :D Már akartam is mondani, hogy egyik másik alkatrész olyan ismerős. :D Más: Mostmár nagyon felkúrt hogy bátyám kocsijában nem megy vissza az öv, szóval tegnap nekiláttam: :D Mondjuk sokkal jobb nem lett, mert sajnos ennél már a rugó is tényleg ko, de azért érezni a változást. Következőnek az enyém jön. :) Amúgy meg, tudja valaki hogy mi ez? Arra a szürke C-re gondolok. Ja igen, immo nem valószínű, mert az így néz ki: http://www.autotronics.co.uk/cscart/images/detailed/0/29996_29985_29984_29983_29982_20_Opel_Immo2_Immobox_Siemens.png Na meg egyik kulcs sem chipes, főleg mert nem gyári. :) Esetleg nincs valaknek elfekvőben felesleges gyújtáskapcsoló zárbetétje? Lamelláznék és kellene alapanyag. (elég csak a lamella is ha van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Nem az immobilizer vevője lehet? Nem szóltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts