quemby Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Valaki megtudná mondani hogy lehet-e szélvédőt polirozni, ha igen akkor érdemes-e illetve nagyságrendileg mennyibe faj. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Volna meg olyan kérdésem hogy c20ne 130nal mennyit forog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Nem hiszem el h jonnek sorban az apróságok. Előbb az elotet ellenállás, most meg felhúzták este az ablakom reggel meg mégsem nyikkan. Mintha nem is volna. Refim is hol van hol nincs. Hihetetlen. De szeretem ezt a járgányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember7, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2013 Volna meg olyan kérdésem hogy c20ne 130nal mennyit forog?Ha jól emlékszem 2500-2600 körül forog 130-nál.Már lassan 1 éve eladtam szegényt.Azóta már egy romhalmaz lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 Köszi . Nekem is megfordult a fejemben, de egyszerűen nem megy :) lehet velem van baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 Van valakinek egy pár létszám feletti tükre? Maga a tükör lehet törött, nekem csak a háza kell(ene). Levertem a jobb oldalit és millió darabra tört. Több volt benne a pillanat ragasztó, mint a műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember8, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2013 Köszi . Nekem is megfordult a fejemben, de egyszerűen nem megy :) lehet velem van baj.Én sem adtam volna el,ha belefér 3 kutya.Ha 5 ajtós lett volna akkor megtartom.Kár,hogy kombi nem volt belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Hátsó kipufogó dobot hol érdemes venni es milyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Én csináltattam hozzá a Proexnél,mert untam hogy az utángyártott hamar lerohad.Walker,Bosal az jó viszont drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Mennyibe kerül egy legyártott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 25 ezer volt a krómvéggel együtt,de vagy 4 éve volt már.Azóta is vígan dalol a dob :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 Hátsó kipufogó dobot hol érdemes venni es milyet? Vagy rendelsz egyet Paragitól, lényeg, h belül is saválló legyen, tovább bírja. Üzletben nem kapsz ilyet, csak külön kérésre gyártják. Nem mellesleg műbizonylatos, ez sem mindegy, szerintem. 15-20000 körül van. Ha érdekel, keress meg PÜ-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Köszi kaptam walkert 10000 ert. Ha ez elrohad az nem most lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Fuck yeah! Csont nélkül! :D Két évre le van a gond róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Korszerűtlen,nem környezetbarát jármű! :D :D :D Vicc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Mikor nálam volt a kocsi bordó környezetvédelmi matricát kapott.A kollégám aki megvette,most vizsgáztatta le és feketét raktak rá.Megromlott? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Az a bordó az esetleg piros lehetett. :) Egyébként meg két hónapja már megszűnt a piros. A vectra is feketét kap, mint a 30 éves karbis kati nélküli rekordom... vicc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 NZ vagy SE motorral vizsgázott a gép? Az enyémen még piros van bibibíí :P Bár, amilyen "komoly" volt a műszaki, akár nagyanyám falujáró biciklijét is vihettem volna, azis kapott volna matricát :D Az a bordó az esetleg piros lehetett. :) Egyébként meg két hónapja már megszűnt a piros. A vectra is feketét kap, mint a 30 éves karbis kati nélküli rekordom... vicc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Az se vel természetesen... :) Meg a kicsit sem feltünően nagyobb fékkel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Kisregény a verdáról: http://napivuki.blog.hu/2013/09/20/van_itt_meg_valaki van benne gyári menetfény, meg nagyfék, meg villanyablak, stb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Szuper a leírás! A villanyablakról lehetne több is,most jól jönne. :D A becsípődésgátló nekem megint új!! Lehet az enyém is tudja majd! Amúgy ma beraktam az új kábelt. Ülések ki,kézifékkonzol lebont+küszöb boritások! A régit még bent kellett hagynom,mert még az ajtókban nincs kicserélve a kábelek,na meg a gyári komfortmodulos ablakok! Persze így újra kivehetem az üléseket,de ez már nagyon megy max 10perc! :icon1: Összerakva valamit elpacsáltam mert a belső világítás becsukott ajtónál is világít! Már rám esteledett így kikötöttem! Be riasztok,erre elkezd 1perc után nyávogni! Mondom ja, ez meg azt érzékeli hogy valamelyik ajtó nyitva van!!! Így most simán csak bezártam kulcsal.Majd holnap megcsinálom. Elöször a jobbos ajtóval kezdek,majd a ballosal.Csak a kábelt cserélem,így az elktromos tükrök és a KP-zár már működni fog! Később cserélem ki a villanyablakokat,egy darabig majd nem lehet használni a régiket mert más a bekötése,úgyis hidegek jönnek! :icon1: Remélem minden simán megy majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Az a bordó az esetleg piros lehetett. :) Egyébként meg két hónapja már megszűnt a piros. A vectra is feketét kap, mint a 30 éves karbis kati nélküli rekordom... vicc....Lehet hogy pirosnak hívják,de az már nekem be bordult :)Végülis mindegy,hogy fekete vagy piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 az én ablak lehúzó motorom behalt kb 1 hónapja. és már rendkívül bosszantó hogy azóta nem találok bontott motort. de hogy újat nem veszek az ziher. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Ha csak maga a motor része szar, akkor azt át tudod tenni bármelyikről, elvileg, nem kell pont balelsőt keresned. (vagy melyik szart be) Csak már nem emléxem mennyire bontható a motort része, de egyébként mindegyiken ugyanaz a motor van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 ez egy értékes infó h tudom át lehet tenni. egyébként igen bal elsö halt meg, de akkor másik oldalrol elvileg át lehet tenni? 4 vagy 5 szegecs tartja azthiszem a helyén. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts