meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nagyon szép!!! A színe is tuti. Talán még a kilincseket kellene lefújni. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nagyon szép!!! A színe is tuti. Talán még a kilincseket kellene lefújni. :lol: :lol: :lol: Meg a zárat eltünti. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Ja. De az eleje a hűtőráccsal meg Éndzslállj-al különösen jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Na végre, hogy a lámpicsekek is megdicsérődtek... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Tudod, tolom a marketinget mindig az FK-dealereknek.... 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nagyon szép!!! A színe is tuti. Talán még a kilincseket kellene lefújni. :lol: :lol: :lol: Höhö... az enyim is ien színű volt!! (nem a G) szép az ótó Stewe! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Szép gép, király lámpák, ez nagyon ott van!Grat hozzá! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 stewe! ez zsír! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Dönölűszép autó!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nem is tudom, hogy hol kezdjem !!!! Elösször is köszönet Ákosnak , hogy végre felkerülhettek a képek !!! KÖSZI!!!! Aztán KÖSZÖNJÜK SZÉPEN az elismerő szavakat MINDENKINEK Zsani nevében is ( Zsani az autóm mert május 30-án Janka , Zsanett napján vettem Így lett Zsani :lol: :oops: :lol: ) Most megyek és megoperáltatom a májamat mert már nem fér el a tüdőm és nem a sok pia miatt , hanem a sok dicsérettől :lol: ;) :D :D Még 1X köszi !!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Meg a zárat eltünti. :roll: Az a helyzet , hogy jövőre kap szép új első meg hátsó lököst meg csavart küszöböt , egy kis hátsó szárnyat (mint a Mitshu EVO VIII. -é 19 cm magas mégis szolíd) pótféklámpával meg 25%-os fóliát az ablakok és utánna az egész át lesz fényezve ugyanerre a színre és le lesznek fújva a kilincsak is meg a díszléc is csak a krómcsík marad körbe ! Csakhát minden idő meg legföképpen pénz úgyhogy csak mindent szép sorjában ! Jaj mejdnem elfelejtettem a szinkronkipufit hátul két dobbal csak , hogy teljes legyen a kép !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Na persze mikor itt ülök a gép előtt mindenki lurditalin van én meg dolgozok :lol: :lol: Mondhatom nagyon szép :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Na persze mikor itt ülök a gép előtt mindenki lurditalin van én meg dolgozok :lol: :lol: Mondhatom nagyon szép :x :goodman: Nem csak te dolgozol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 :goodman: Nem csak te dolgozol! :lol: MÉLYSÉGES EGYÜTTÉRZÉSEM !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 ....egy kis hátsó szárnyat (mint a Mitshu EVO VIII. -é 19 cm magas mégis szolíd).... Ez neked kis szárny ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pár madár biztos irigykedik a fesztávja miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Ez neked kis szárny ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: http://www.fast-autos.com/Assets/evo8threeqtrrr.jpg Pár madár biztos irigykedik a fesztávja miatt :lol: Na de én sasmadárvagyok vazze :lol: :twisted: :lol: :twisted: Mellesleg hasonlóra gondoltam csak nem ilyen szögletes , hanem egy ív az egész lehet , hogy EVO VI-osé nem tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ....Mellesleg hasonlóra gondoltam csak nem ilyen szögletes , hanem egy ív az egész lehet , hogy EVO VI-osé nem tom.... Tessék V és VI egy képen :lol: 1 a lényeg ha Mekdrives kajcsizáson lesz hova packolni :lol: ui: képet nem idézünk ugyebárrrrrrrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Ezerr bocccsss nemmmm tuddttammmm!!! Akkor nem tudom min van olyan szárny de nem így néz ki! Nem is mondtad , hogy tetszenek a képek a vasról ??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Ezerr bocccsss nemmmm tuddttammmm!!! Akkor nem tudom min van olyan szárny de nem így néz ki! Nem is mondtad , hogy tetszenek a képek a vasról ??????? Hááááááááááááááde mondtam a Lurdynál, hogy szép lett :lol: Jó. Akkor. Steve ! Jól néz ki a vas a képeken ! :lol: :lol: ;) :D Ilyesmi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Tudom képet nem idézünk de pont ilyenre gondoltam csak egy picit magasabb (kb. 5 cm.) , hogy neked is kényelmes legyen rátenni a shake-t meg a burit :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ....hogy neked is kényelmes legyen rátenni a shake-t meg a burit :-).... Ha meglesz majd kipróbáljuk de rakunkrá astalt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Én nem tennék fel ilyet.De ez csak az én véleményem.Elvileg Gepárd hátsó spoilere olyan, amit a B Vectrákra is tettek, vagy ilyesmi, és sztem az szolid, de ugyanakkor mutat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Tessék V és VI egy képen :lol: http://duen.argon.hu/2001_races/01_11_17_M...I_vs_VII_19.jpg Off Ez inkább VI és VII. :lol: On. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Off Ez inkább VI és VII. :lol: On. Erre most mit mondjak ? Jah :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts