wookie Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Valakinek nincs elfekvőben egy hibátlan első szélvédője? Természetesen megvásárolnám baráti áron! :D Az enyém elrepedt műszaki elött,és most nincs pénzem újra! Veszprém 100km-es vonzatában! Köszönöm. Probálkozom a bontóknál is! Talán. Nekem van zöld, de elég messze vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 spzoli köszönöm előre is! wookie nagyon messze vagy!!! Azért köszönöm! Posta is jó lenne de egyszer már vásároltam és eltünt a postán! Gondolom összetört,szerencsére a pénzt vissza utalta az eladó!! Talán futárral,de nem akkarlak ezzel terhelni! Csak találok a megyében egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 spzoli köszönöm előre is! wookie nagyon messze vagy!!! Azért köszönöm! Posta is jó lenne de egyszer már vásároltam és eltünt a postán! Gondolom összetört,szerencsére a pénzt vissza utalta az eladó!! Talán futárral,de nem akkarlak ezzel terhelni! Csak találok a megyében egyet. Küldtem püt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psztamas Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 60/40 es ültetés, 205/50 R15 gumik 7x15ös felnin. http://kepfeltoltes.hu/120703/veci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg F*szántosan ült a kis gép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Köszönöm mindenkinek aki megkeresett! A szélvédő megoldódott! Beszerelve új első szélvédő 10 év garival 15.300ft. Itt veszprémben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Szerintetek melyik ac-t érdemes megvenni?? Bontott gyári bosch, vagy egy új olcsóbb fajta no-name 10-13ezer forintosat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Nekem május óta egy új 10k-s van bent, kicsit hangos de megy. Ellenben ha hozzáférsz egy eredetihez, amiről tudod is hogy mennyit futott, akkor inkább azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május9, 2013 Megoszt Elküldve Május9, 2013 Nekem május óta egy új 10k-s van bent, kicsit hangos de megy. Ellenben ha hozzáférsz egy eredetihez, amiről tudod is hogy mennyit futott, akkor inkább azt. Hát amit tudok abba ugyanannyi km van amennyi az enyémbe: 244ezer. De nekem már nagyon nagyon döglödik. Magas fordulaton már alig akar menni, elszegényedik a keverék. Nem tudom hogy újjal milyen lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Elején milyet csapat a Vectrával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 NA asse gyári kézifék volt. :) Amúgy a német zsaruk tényleg nem szaroznak, volt szerencsém tapasztalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 NA asse gyári kézifék volt. :) Amúgy a német zsaruk tényleg nem szaroznak, volt szerencsém tapasztalni. Magyarországra ebből csak a Cobra 11 jut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Skacok! A vectra-ba bemegy faragás nélkül a B vectra ülés? Vagy inkább az f astra? vagy? :omg: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Az első igen. De asszem csak sín nélkül. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Az első igen. De asszem csak sín nélkül. Tehát nem. Sín nélkül mi értelme lenne? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Az ülés attól belemegy, csaka sín marad gyári. Fastránál a sín is ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Hm Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 Ma is jót dolgoztunk. :) Majdnem minden eladó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Ma is jót dolgoztunk. :)...Majdnem minden eladó. :)Látom már kiszedted az antennát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Egy kérdésem volna. Mitől van az, hogy menetközben a szellőzőrostélyon jön be a levegő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Egy kérdésem volna. Mitől van az, hogy menetközben a szellőzőrostélyon jön be a levegő? Az gyárilag olyan, Sose lehet teljesen elzárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Project SS: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 150nél már olyan mintha maxon menne a fütés, ha lezárom akkor is nagyon zajos. a régi automon minimalisan jott be a levegő, de itt valami nem kerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Tudom. 150 felett elég erőteljes a beáramlás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Én még sosem mentem a vekivel 150km/h felett :D Nem is vagyok benne biztos hogy menne annyival!!!! :D A 35. évesen is nagyon nyugdíjasan vezetek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Én még sosem mentem a vekivel 150km/h felett :D Nem is vagyok benne biztos hogy menne annyival!!!! :D A 35. évesen is nagyon nyugdíjasan vezetek!! A dízel nem is valószínű. :) Az enyém is azóta megy valós 150 fölött könnyedén, mióta benne van az se motor. Bár nemsokára megint redukálódik a végsebesség, mert bekerül a rövid váltó. :) Más: Korábban említettem hogy volt egy kis malőr a fékkel németből hazafele. Végre elkészültem az erről szóló blogposzttal, mindenkinek javaslom olvasásra: http://napivuki.blog.hu/2013/05/20/faketelenul_hazafele Megint más: Alakul a short shifter: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts