Bundee Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Tudja valaki, hogy a régebbi műszerfalon milyen betűtípussal íródtak a számok? Az olajnyomásmérőhöz kellene, hogy ugyanolyan legyen azon is :) Ilyet találtam, de ezis csak hasít rá: http://www.betutipusok.com/B-Betutipusok/Bimini-Bold.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Szerintem egyszerübb komplett az egész számlapot cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Szerintem egyszerübb komplett az egész számlapot cserélni. Hogyérted, hogy az egész számlapot cserélni? A műszerfalon szeretném megtartani a meglévőt, az olajnyomásmérőhöz meg saját számlapot gyártok, ami illeszkedik ahhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Hát ha már úgyis sajátot gyártasz, akkor szkenneld be a mostanit (a műszerfalit) ha teheted, aztán egy kis Photoshop munkával ugyanazokat a számokat (betűtípusokat) megtartva el tudod készíteni az olajnyomásmérőd számlapját. Tudom, nem egyszerű, de így legalább pontosan olyan lesz az olajnyomásmérőd is mint a műszerfalad, nem csak hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Hát ha már úgyis sajátot gyártasz, akkor szkenneld be a mostanit (a műszerfalit) ha teheted, aztán egy kis Photoshop munkával ugyanazokat a számokat (betűtípusokat) megtartva el tudod készíteni az olajnyomásmérőd számlapját. Tudom, nem egyszerű, de így legalább pontosan olyan lesz az olajnyomásmérőd is mint a műszerfalad, nem csak hasonló. last edition cali olajnyomásmérője esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Hello!ti hogy alakítottátok ki a kocsiban a zenét mert elvileg nem frankó ha van mélynyomó a csomiban meg tojások a kalaptartóban ez valóban így van ?rosszabb hangzást eredményez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Hello!ti hogy alakítottátok ki a kocsiban a zenét mert elvileg nem frankó ha van mélynyomó a csomiban meg tojások a kalaptartóban ez valóban így van ?rosszabb hangzást eredményez?Na még1x utoljára.Szóoval a kalaptartóba nem érdemes, mert az rugalmas, és a hátulülők flébe ordít. Ovál az tévedés, nem javaslom.Nálam a két hátsó megy majd az ajtókba, két magassal, valamnt a csomiajtóba két kisebb mély. (sokat cuccolok) Valaki szerint hátra nem jó a magas, de sztem meg akkor jó a zene ha nem tudod megmondani merről szól.Egyébként a gyári hangszórók egy normális fejjel dolgozó lány jól szólnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Hát ha már úgyis sajátot gyártasz, akkor szkenneld be a mostanit (a műszerfalit) ha teheted, aztán egy kis Photoshop munkával ugyanazokat a számokat (betűtípusokat) megtartva el tudod készíteni az olajnyomásmérőd számlapját. Tudom, nem egyszerű, de így legalább pontosan olyan lesz az olajnyomásmérőd is mint a műszerfalad, nem csak hasonló.Ez a megoldás lesz valószínűleg, bár egyenlőre eladaktam a skálázás elkészítésénél.Andris: azt már rögtön az elején elvetettem, mert ritka (drága), fehér ráadásul nemis egyező típusú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Én anno a Calibránál úgy oldottam meg hogy cseréltem rögtön műszerfali óracsoportot is, így már egyforma lett a két számlap. De ezzel is vigyázni kell, mert gyári "fehér" számlapos műszercsoportból és kiegészítő műszerből is kétféle van (évjárat szerint volt a váltás '96-ban): az osztásuk ugyanaz, de az egyik fehér számlapos narancssárga mutatókkal, a másik pedig egészen halványszürke (szürkésfehér) számlapos piros színű mutatókkal. Elég illúzióromboló ha a kétféle műszer nem egyforma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Én anno a Calibránál úgy oldottam meg hogy cseréltem rögtön műszerfali óracsoportot is, így már egyforma lett a két számlap. De ezzel is vigyázni kell, mert gyári "fehér" számlapos műszercsoportból és kiegészítő műszerből is kétféle van (évjárat szerint volt a váltás '96-ban): az osztásuk ugyanaz, de az egyik fehér számlapos narancssárga mutatókkal, a másik pedig egészen halványszürke (szürkésfehér) számlapos piros színű mutatókkal. Elég illúzióromboló ha a kétféle műszer nem egyforma.Na kész egy 0.1es verzió:eredeti: http://kepfeltoltes.hu/view/130325/mtzszamlap_www.kepfeltoltes.hu_.jpgáltalam szerkesztett: http://kepfeltoltes.hu/view/130325/olajszamlap_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEhhez lesz majd a sima műszerfal fehér vízhőfokmutatója. Ja és ezis hátulról megvilágított lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Kellemes húsvéti ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Legolcsóbb unixos fékbetét 8000ftMunkahenger 2500Kerékcsapágy 2500Az érzés, amikor az autópályán beesik a fékpedál, felbecsülhetetlen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Legolcsóbb unixos fékbetét 8000ftMunkahenger 2500Kerékcsapágy 2500Az érzés, amikor az autópályán beesik a fékpedál, felbecsülhetetlen. :)Mi történt? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 A jobb hátsó kerékcsapágy mint olyan, megszűnt létezni, így a kerék rászorult a fékre, az túlmelegedett,és a munkahenger elfosta magát. röviden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 A jobb hátsó kerékcsapágy mint olyan, megszűnt létezni, így a kerék rászorult a fékre, az túlmelegedett,és a munkahenger elfosta magát. röviden.Mindezt pályán? Az meredek lehetett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Home sweet home: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Ez a szép sorminta a seggén kinek mond valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 OFF: RAZERX: Nem tudok neked írni privát üzenetet! Írj az e-mail címemre: h.adam92@hotmail.com köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 A gyári GM számokat hol lehet megnézni? Nem csak a "A" vectráét! Kompatibilis alkatrészek miatt érdekelne! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 C20NE veciből ha kell valakinek valami: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1262 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 C16NZ-sek!Honnét tudnék járó motornál állandó vákuumot keríteni?A fojtószelepnél 3 cső van:-AGR, itt gázadásra, illetve magasabb fordulatszámon van vákuum-másik cső, ami a légszűrő csappantyú felé ment (illetve először fel a szívótorok fölötti műanyag házra) - itt alapjáraton van vákum, gázadásra elejti-harmadik cső, a széntartály felé megy, itt nemtudom hogy mi vanAz LPG miatt akarom mozgatni a légszűrőház csappantyúját, mert gázüzembe kell egy szűkítő, éshogy a motortérből szívja a levegőt. Benzinüzemben meg jó ha frisslevegőt kap. Egy Zsiguli vákumszeleppel frankón megis oldottam, de egyik csövön sincs állandó depresszió, ami a helyén tartaná a csappantyút.Valakinek ötlet? Esetleg a devandernél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Devander. Szerzel rá egy fastra csőcsonkot, amin egy helyett kettő pici csonk van, és akkor még gyárinak is néz ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 A gyári GM számokat hol lehet megnézni? Nem csak a "A" vectráét! Kompatibilis alkatrészek miatt érdekelne! Köszönöm. http://82.141.142.4:351/PQMace/root.fve Internet explorer ajánlott a megtekintéshez. Kép plug-in telepítése: Súgó-> Letöltések-> Kép plug-in Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 VOltam ma kicsit bontogatni a donort, és sajnálkozva láttam hogy az elektromos tükör vezetékelése ott megy be,ahol a manuálisnak a karja van. Ezekszerint a manuális tükör fűthető lappal kombináció gyárilag nem is létezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Devander. Szerzel rá egy fastra csőcsonkot, amin egy helyett kettő pici csonk van, és akkor még gyárinak is néz ki. :)Köszi a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts