wookie Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Nééémittaláltam! http://www.ebay.de/itm/Opel-Vectra-GLS-1-Hand-Garagenwagen-/350588505468?pt=Automobile&hash=item51a0b40d7c Ha lenne helyem hova tenni (így se férek a járművektől) meg kéznél ennyi lóvém már hoznám is el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Nééémittaláltam! http://www.ebay.de/i...=item51a0b40d7c Ha lenne helyem hova tenni (így se férek a járművektől) meg kéznél ennyi lóvém már hoznám is el. :) nekem meg olyan bal hátsó ajtó díszléc kellene:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 nekem meg olyan bal hátsó ajtó díszléc kellene:D:D:D És akkor miért nem veszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 És akkor miért nem veszel? mert nem találok:), bár most van egy srác az ország másik feléből 1500 huf 1 db, több a posta :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Azért írtam,mert szerintem ugyanilyen van nekem is az ajtón.Mondjuk csak 3 darab van,de lehet a bal hátsó pont megvan.Csak le kell szedni az ajtóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 http://aprod.hu/hirdetes/opel-vectra-a-bontott-alkatreszek-IDwy1T.html#3af99ed8;r:;s: Mondjuk itt az első ajtót fényképeztem le de ilyen az összes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 http://aprod.hu/hird...l#3af99ed8;r:;s: Mondjuk itt az első ajtót fényképeztem le de ilyen az összes. igen, igen, ilyen fajta kellene, ha meg van meg köszönném ha írnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 De nehogy feszegetve szedjétek le. Vékony dróttal kell levágni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 Majd egy kicsit megmelegítem hőlégfúvóval,aztán leszedem drótal.Holnap megnézem,hogy megvan-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Sikerült világosban hazaérnem és megtalálni a sufniban az ajtókat.A bal hátsó megvan meg a 2 első.Ha kell akkor leszedem róla a díszlécet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 Sikerült világosban hazaérnem és megtalálni a sufniban az ajtókat.A bal hátsó megvan meg a 2 első.Ha kell akkor leszedem róla a díszlécet. Hali! Küldj róla képet, hogy biztos az a fajta-e! Ha az adom is a címet és jöhet postával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Szasztok. Klímát szeretnék a 1,7TD vekimbe! Érdekelne hogy mi a külöbség a klímás és a nem klímás veki kasznija között. Gondolok tűzfalra stb...! A klíma azonos évjáratú autóból van bontva,mint az enyém. Beszerelés házilag mennyire lehetséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 A kasztniban effektíve nincs túl sok különbség, egyedül a tűzfalra kell fúrni egy lyukat ahol bejönnek az utastérbe a klíma csövei, de ezt úgyis látni fogod hogy pontosan hova kell fúrni, ha majd kiszeded a műszerfalat :D és odapróbálod a helyére a klímás fűtésboxot. Egyébként minden lehetséges, csak akarat és pénz kell hozzá. Ez esetben azt hiszem az előbbiből kell a több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Kész a szívátültetés most már egy vekiben dobog az astra si !! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 A kasztniban effektíve nincs túl sok különbség, egyedül a tűzfalra kell fúrni egy lyukat ahol bejönnek az utastérbe a klíma csövei, de ezt úgyis látni fogod hogy pontosan hova kell fúrni, ha majd kiszeded a műszerfalat :D és odapróbálod a helyére a klímás fűtésboxot. Egyébként minden lehetséges, csak akarat és pénz kell hozzá. Ez esetben azt hiszem az előbbiből kell a több. Tudtommal a komplett tüzfal totál más, és egyszerübb autót cserélni mint klímát betenni. (gyárit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Kész a szívátültetés most már egy vekiben dobog az astra si !! :D Majd beszámolót kérünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Majd írok egy részletes leírást én is és közé teszem a dolgot!!! Remélem az adminok adnak érte egy + hozászolást naponta !!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Tudtommal a komplett tüzfal totál más, és egyszerübb autót cserélni mint klímát betenni. (gyárit) Mégis miben különbözne? 1db csőnek kell bemenni meg ugyanannyinak kijönni az utastéren belülre a fűtésboxba... ezért nem hiszem hogy csináltak volna másik tűzfalat... Bár az igaz hogy Vectrával nincs tapasztalatom, de végigasszisztáltam utólagos klíma beszerelést egy Calibrába, ott csak ezt a lyukat kellett megfúrni a tűzfalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Mégis miben különbözne? 1db csőnek kell bemenni meg ugyanannyinak kijönni az utastéren belülre a fűtésboxba... ezért nem hiszem hogy csináltak volna másik tűzfalat... Bár az igaz hogy Vectrával nincs tapasztalatom, de végigasszisztáltam utólagos klíma beszerelést egy Calibrába, ott csak ezt a lyukat kellett megfúrni a tűzfalra. Konkrétan klímás vectrával még nekem sem volt dolgom sose, de arra tisztán emléxem hogy anno a vectraclub fórumán többször is volt téma a klímásítás, és az akkori ottani szakik mindig emlegették hogy a gyári klímás vectrácnak/caliknak más a tüzfala. èn sem értettem a miértet. Igazából nem is tudom biztosra mondani. No meg persze a komplett fütésbox is más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Látom megoszlanak az infók a klímával kapcsolatban! A legjobb lenne a vásárlás elött megnézni a két autó közti külömbséget. Fölöslegesen nem verném költségekbe magam! Van még mit csinálni az autón! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sikerült világosban hazaérnem és megtalálni a sufniban az ajtókat.A bal hátsó megvan meg a 2 első.Ha kell akkor leszedem róla a díszlécet. Geopake díszléc téren mi a helyzet? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Hát azért elég nagy változás az nz hez képest az se !!! Sokkal dinamikusabb egy bizonyos tartományban lomha de aztán hirtelen meglódul!!! Remélem nincs rendőr itt a fórumon ma kipróbáltam igaz nem bírtam teljesen 19...km/ó de még szerintem ment volna egy kicsit!!! Viszont a az injektorok elég hangosak ! A központi injektoros autoknál az injektor fedél ahol a levegő be megy azon a fedélen van 2db vácum cső bemenet na az hogyan működik ??? Mert ott van valami szelep is benne de nem értem az egyik az megy a lebegőszürő ház vákum csapjára ami nyitja és zárja a meleg levegőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Geopake díszléc téren mi a helyzet? Üdv. Lefényképeztem,már csak le kellene kicsinyíteni,meg feltölteni ide.Szerintem holnap meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Hát azért elég nagy változás az nz hez képest az se !!! Sokkal dinamikusabb egy bizonyos tartományban lomha de aztán hirtelen meglódul!!! Remélem nincs rendőr itt a fórumon ma kipróbáltam igaz nem bírtam teljesen 19...km/ó de még szerintem ment volna egy kicsit!!! Viszont a az injektorok elég hangosak ! A központi injektoros autoknál az injektor fedél ahol a levegő be megy azon a fedélen van 2db vácum cső bemenet na az hogyan működik ??? Mert ott van valami szelep is benne de nem értem az egyik az megy a lebegőszürő ház vákum csapjára ami nyitja és zárja a meleg levegőt! Arra a vákuumcsöre nincs szükség, az nyitotta zárta a meleg levegö csappantyút a légszüröházban, ami a kipuff felöl engedi a meleg levegöt. Azt a részt le is kell zárni ne szívja a meleget onnan. Mivel az se-nél fütött a folytószelepház. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Ok! Más! Az a vectra vezeték kötegében ott ahol rá lett forasztva az ecura volt még 2db + csati ami le volt szigetlve nem volt bekötve sehová! te talákoztál vele wookie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts