wookie Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 hát én szét nem szedem a lámpát az biztos! Fosok,hogy eltöröm aztán 50 papír.. inkább oda adom olyannak aki ért hozzá. Amúgy igen használtan vettem. A rácsot kivágtam méretre és a fülekre hajtogattam rá, illetve a peremre végig. Nem furkáltam nem szokásom az olyan dolog. Így is elég erős. Ja!És már egy éve ez a rács van rajta:) Semmi ragasztás vagy hasonlow? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Semmi. Bár talán sziloplasztot lehet nyomtam a fülekhez, de nem hinném. Régen kellett a rácshoz hozzányúlni mert lejött volna, a maszk annál inkább mert már egy fülön sincs meg a bepattanó. De holnap megnézem Neked meg le is fényképezem ha gondolod. Csak behajtogattam.Semmi extra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Semmi. Bár talán sziloplasztot lehet nyomtam a fülekhez, de nem hinném. Régen kellett a rácshoz hozzányúlni mert lejött volna, a maszk annál inkább mert már egy fülön sincs meg a bepattanó. De holnap megnézem Neked meg le is fényképezem ha gondolod. Csak behajtogattam.Semmi extra. Èn egy 4-5 éve csináltam, de müanyag pisztollyal beragasztottam, aztán két éve fater összetörte egy szarvassal. :( Gondoltam hátha neked valami igényesebb megoldás jutott eszedbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Semmi olyasmi. Nekem így is tökéletesen megáll a helyén. ettől az állatoktól én is félek mindig.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Èn egy 4-5 éve csináltam, de müanyag pisztollyal beragasztottam, aztán két éve fater összetörte egy szarvassal. :( Gondoltam hátha neked valami igényesebb megoldás jutott eszedbe. wookie! Van egy a1 meg v2000 is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Jelenlegi külső: És belső: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Látom, kész van a négyleömlő is... :) Hogy muzsikál a gép? Video esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ádám, Te hogy cserélsz refi izzót az Angel-ben? Egyébként szép a gép. Nem is tudtam,hogy gyártottak 1.4 16V-s motorral vectrát. Vagy utólagos beszerelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Nem is tudtam,hogy gyártottak 1.4 16V-s motorral vectrát. Vagy utólagos beszerelés? Nem kell mindent elhinni amit látsz... nézd meg az aláírását és rájössz a turpisságra :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Látom, kész van a négyleömlő is... :) Hogy muzsikál a gép? Video esetleg? Brutálisat megy, de komolyan.. Chip nem ártana neki.. Most teljesen nyitott 55ös rendszer van alatta, és alapjáraton szórja szegény keverékre a hibát.. :) Videót valamelyik nap tényleg megpróbálok már csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ádám, Te hogy cserélsz refi izzót az Angel-ben? Egyébként szép a gép. Nem is tudtam,hogy gyártottak 1.4 16V-s motorral vectrát. Vagy utólagos beszerelés? Refi izzó csere az látod jó kérdés.. Hála isten még nem kellett cserélni, de ha cserélni kéne nem tudom hogyan cserélnék :) Az 1.4i pedig csak a vicc kedvéér van fent. 2.0 16V a gép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Közkívánatra.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 (edited) ...Közkívánatra.. :) Köszönjük :) !!! de mit... Módosítva Július4, 2012 : hening Képpel ne idézz! hening Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 OFF nem jár senki Szekszárd Jászberény vonalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Közkívánatra.. :) Szép... :) Ott körül van, mint az enyém, 80-120 5mp körül. Baromi hosszú váltó van alatta... Majd' 120-ig kettesben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ez elég durva... Kiváncsi lennék, meddig fogja így bírni... :icon11: Tuti, h ettől a sráctól sem vennék autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Szép... :) Ott körül van, mint az enyém, 80-120 5mp körül. Baromi hosszú váltó van alatta... Majd' 120-ig kettesben... :D Jaja, F18 as váltó van rajta. 3ba 170, 4be 200fölé is bepörög :) Lehet jobban is menne, ha meglenne gyűrűzve, meg minden, mert ez még a 18éves, közel 230ezret futott motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ez elég durva... Kiváncsi lennék, meddig fogja így bírni... :icon11: Tuti, h ettől a sráctól sem vennék autót. Brutálisat lép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Szerintetek gáz lenne? http://kepfeltoltes.hu/120703/stripe2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Na, megvolt a termosztát csere. Hülye voltam hogy kifelejtettem mikor betettem a motort, de hát a fene emlékezett rá hogy az ott van a vezérlés alatt, meg előtte az astrában még jó volt... Na mind1. Mondhatom sok kedvem volt megbontani a 10.000-et futott vezérlést. Hát Hogy az a balatonberényben napvilágot látott,sikoltozásokba öltöztetett, ködmömbe bujtatott , rézhasú , nagy fejű, szultán udvarát megjárt , csősz kunyhóban elrejtett , pikkely páncélt hordó, fafogú rézfürésszel megsebzett ,bronztérdű, repedt sarkú ,büdös szájú, ritka fogú ,csempeszobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló, Mari néni kényeztesse üvegszilánkos vazelinnel azt a marhát aki ezt így kitalálta. Simán betehették volna már akkor annak a csőcsonknak a végébe.... Szép szendevedés volt, ráadásul ugye a vezérmű hátsó burkolatát nem is tudtam leszedni, mert nincs másik csavarom a vezérműtengely szíjkerekéhez. Igaz valamiért qh-t hoztak, de hát csak kibírja a legközelebbi szíjcseréig. Ami ha ilyen tempóban gyűlnek a km-ek, nem is lesz soká. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Na, megvolt a termosztát csere. Hülye voltam hogy kifelejtettem mikor betettem a motort, de hát a fene emlékezett rá hogy az ott van a vezérlés alatt, meg előtte az astrában még jó volt... Na mind1. Mondhatom sok kedvem volt megbontani a 10.000-et futott vezérlést. Hát Hogy az a balatonberényben napvilágot látott,sikoltozásokba öltöztetett, ködmömbe bujtatott , rézhasú , nagy fejű, szultán udvarát megjárt , csősz kunyhóban elrejtett , pikkely páncélt hordó, fafogú rézfürésszel megsebzett ,bronztérdű, repedt sarkú ,büdös szájú, ritka fogú ,csempeszobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló, Mari néni kényeztesse üvegszilánkos vazelinnel azt a marhát aki ezt így kitalálta. Simán betehették volna már akkor annak a csőcsonknak a végébe.... Szép szendevedés volt, ráadásul ugye a vezérmű hátsó burkolatát nem is tudtam leszedni, mert nincs másik csavarom a vezérműtengely szíjkerekéhez. Igaz valamiért qh-t hoztak, de hát csak kibírja a legközelebbi szíjcseréig. Ami ha ilyen tempóban gyűlnek a km-ek, nem is lesz soká. Szia! De én már mondtam neked hogy lehet olyan cső termosztátot kapni amit abba cső csonkba bele lehet rakni!!! A vezérlés alól meg ki kell dobni! Apropó vezérműszíj!!! Én direkt gyárit rendeltem és 3000km után elszakadt!!! na már most az a gyári szíj már ott lapult valahol egy polcon vagy 15 éve és ... a többit gondolom értitek!!! Én amúgy csak gates használok minden autóra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Szia! De én már mondtam neked hogy lehet olyan cső termosztátot kapni amit abba cső csonkba bele lehet rakni!!! A vezérlés alól meg ki kell dobni! Az lesz a következő, de most nem volt időm keresgélni ilyet. Tegnap már a 18 fokos lassúzásban is forrongott a motor, szombaton meg ugye mennék haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 1991-es ferdehátú C20NE motoros vekihez nem tudjátok véletlenül milyen méretei vannak a katalizátornak? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/kipufogo_katalizator/univerzalis_katalizator_mubizonylattal_garanciaval_1607887940.html Ezt néztem ki, de szakad az eső, nem tudom lemérni az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 wookie! A map szenzor az ugyan az egyforma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 wookie! A map szenzor az ugyan az egyforma? Map szenzor, fojtószelep poti, alapjárati motor mind ugyanaz. (bár az alapjáratin a csatlakozó 180°-al arrébb áll) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts