wookie Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 hát én szét nem szedem a lámpát az biztos! Fosok,hogy eltöröm aztán 50 papír.. inkább oda adom olyannak aki ért hozzá. Amúgy igen használtan vettem. A rácsot kivágtam méretre és a fülekre hajtogattam rá, illetve a peremre végig. Nem furkáltam nem szokásom az olyan dolog. Így is elég erős. Ja!És már egy éve ez a rács van rajta:) Semmi ragasztás vagy hasonlow?
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Semmi. Bár talán sziloplasztot lehet nyomtam a fülekhez, de nem hinném. Régen kellett a rácshoz hozzányúlni mert lejött volna, a maszk annál inkább mert már egy fülön sincs meg a bepattanó. De holnap megnézem Neked meg le is fényképezem ha gondolod. Csak behajtogattam.Semmi extra.
wookie Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Semmi. Bár talán sziloplasztot lehet nyomtam a fülekhez, de nem hinném. Régen kellett a rácshoz hozzányúlni mert lejött volna, a maszk annál inkább mert már egy fülön sincs meg a bepattanó. De holnap megnézem Neked meg le is fényképezem ha gondolod. Csak behajtogattam.Semmi extra. Èn egy 4-5 éve csináltam, de müanyag pisztollyal beragasztottam, aztán két éve fater összetörte egy szarvassal. :( Gondoltam hátha neked valami igényesebb megoldás jutott eszedbe.
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Semmi olyasmi. Nekem így is tökéletesen megáll a helyén. ettől az állatoktól én is félek mindig..
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Èn egy 4-5 éve csináltam, de müanyag pisztollyal beragasztottam, aztán két éve fater összetörte egy szarvassal. :( Gondoltam hátha neked valami igényesebb megoldás jutott eszedbe. wookie! Van egy a1 meg v2000 is !
Alex75 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Látom, kész van a négyleömlő is... :) Hogy muzsikál a gép? Video esetleg?
manó-gabesz Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Ádám, Te hogy cserélsz refi izzót az Angel-ben? Egyébként szép a gép. Nem is tudtam,hogy gyártottak 1.4 16V-s motorral vectrát. Vagy utólagos beszerelés?
tgabika76 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Nem is tudtam,hogy gyártottak 1.4 16V-s motorral vectrát. Vagy utólagos beszerelés? Nem kell mindent elhinni amit látsz... nézd meg az aláírását és rájössz a turpisságra :icon1:
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Látom, kész van a négyleömlő is... :) Hogy muzsikál a gép? Video esetleg? Brutálisat megy, de komolyan.. Chip nem ártana neki.. Most teljesen nyitott 55ös rendszer van alatta, és alapjáraton szórja szegény keverékre a hibát.. :) Videót valamelyik nap tényleg megpróbálok már csinálni.
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Ádám, Te hogy cserélsz refi izzót az Angel-ben? Egyébként szép a gép. Nem is tudtam,hogy gyártottak 1.4 16V-s motorral vectrát. Vagy utólagos beszerelés? Refi izzó csere az látod jó kérdés.. Hála isten még nem kellett cserélni, de ha cserélni kéne nem tudom hogyan cserélnék :) Az 1.4i pedig csak a vicc kedvéér van fent. 2.0 16V a gép :)
RAZERX Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 (edited) ...Közkívánatra.. :) Köszönjük :) !!! de mit... Módosítva Július4, 2012 : hening Képpel ne idézz! hening
Alex75 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Közkívánatra.. :) Szép... :) Ott körül van, mint az enyém, 80-120 5mp körül. Baromi hosszú váltó van alatta... Majd' 120-ig kettesben... :D
Alex75 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Ez elég durva... Kiváncsi lennék, meddig fogja így bírni... :icon11: Tuti, h ettől a sráctól sem vennék autót.
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Szép... :) Ott körül van, mint az enyém, 80-120 5mp körül. Baromi hosszú váltó van alatta... Majd' 120-ig kettesben... :D Jaja, F18 as váltó van rajta. 3ba 170, 4be 200fölé is bepörög :) Lehet jobban is menne, ha meglenne gyűrűzve, meg minden, mert ez még a 18éves, közel 230ezret futott motor :)
h.adam92 Elküldve Július4, 2012 Elküldve Július4, 2012 Ez elég durva... Kiváncsi lennék, meddig fogja így bírni... :icon11: Tuti, h ettől a sráctól sem vennék autót. Brutálisat lép!
wookie Elküldve Július5, 2012 Elküldve Július5, 2012 Szerintetek gáz lenne? http://kepfeltoltes.hu/120703/stripe2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
wookie Elküldve Július9, 2012 Elküldve Július9, 2012 Na, megvolt a termosztát csere. Hülye voltam hogy kifelejtettem mikor betettem a motort, de hát a fene emlékezett rá hogy az ott van a vezérlés alatt, meg előtte az astrában még jó volt... Na mind1. Mondhatom sok kedvem volt megbontani a 10.000-et futott vezérlést. Hát Hogy az a balatonberényben napvilágot látott,sikoltozásokba öltöztetett, ködmömbe bujtatott , rézhasú , nagy fejű, szultán udvarát megjárt , csősz kunyhóban elrejtett , pikkely páncélt hordó, fafogú rézfürésszel megsebzett ,bronztérdű, repedt sarkú ,büdös szájú, ritka fogú ,csempeszobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló, Mari néni kényeztesse üvegszilánkos vazelinnel azt a marhát aki ezt így kitalálta. Simán betehették volna már akkor annak a csőcsonknak a végébe.... Szép szendevedés volt, ráadásul ugye a vezérmű hátsó burkolatát nem is tudtam leszedni, mert nincs másik csavarom a vezérműtengely szíjkerekéhez. Igaz valamiért qh-t hoztak, de hát csak kibírja a legközelebbi szíjcseréig. Ami ha ilyen tempóban gyűlnek a km-ek, nem is lesz soká.
RAZERX Elküldve Július9, 2012 Elküldve Július9, 2012 Na, megvolt a termosztát csere. Hülye voltam hogy kifelejtettem mikor betettem a motort, de hát a fene emlékezett rá hogy az ott van a vezérlés alatt, meg előtte az astrában még jó volt... Na mind1. Mondhatom sok kedvem volt megbontani a 10.000-et futott vezérlést. Hát Hogy az a balatonberényben napvilágot látott,sikoltozásokba öltöztetett, ködmömbe bujtatott , rézhasú , nagy fejű, szultán udvarát megjárt , csősz kunyhóban elrejtett , pikkely páncélt hordó, fafogú rézfürésszel megsebzett ,bronztérdű, repedt sarkú ,büdös szájú, ritka fogú ,csempeszobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló, Mari néni kényeztesse üvegszilánkos vazelinnel azt a marhát aki ezt így kitalálta. Simán betehették volna már akkor annak a csőcsonknak a végébe.... Szép szendevedés volt, ráadásul ugye a vezérmű hátsó burkolatát nem is tudtam leszedni, mert nincs másik csavarom a vezérműtengely szíjkerekéhez. Igaz valamiért qh-t hoztak, de hát csak kibírja a legközelebbi szíjcseréig. Ami ha ilyen tempóban gyűlnek a km-ek, nem is lesz soká. Szia! De én már mondtam neked hogy lehet olyan cső termosztátot kapni amit abba cső csonkba bele lehet rakni!!! A vezérlés alól meg ki kell dobni! Apropó vezérműszíj!!! Én direkt gyárit rendeltem és 3000km után elszakadt!!! na már most az a gyári szíj már ott lapult valahol egy polcon vagy 15 éve és ... a többit gondolom értitek!!! Én amúgy csak gates használok minden autóra!
wookie Elküldve Július9, 2012 Elküldve Július9, 2012 Szia! De én már mondtam neked hogy lehet olyan cső termosztátot kapni amit abba cső csonkba bele lehet rakni!!! A vezérlés alól meg ki kell dobni! Az lesz a következő, de most nem volt időm keresgélni ilyet. Tegnap már a 18 fokos lassúzásban is forrongott a motor, szombaton meg ugye mennék haza.
kendre Elküldve Július10, 2012 Elküldve Július10, 2012 1991-es ferdehátú C20NE motoros vekihez nem tudjátok véletlenül milyen méretei vannak a katalizátornak? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/kipufogo_katalizator/univerzalis_katalizator_mubizonylattal_garanciaval_1607887940.html Ezt néztem ki, de szakad az eső, nem tudom lemérni az enyémet.
wookie Elküldve Július11, 2012 Elküldve Július11, 2012 wookie! A map szenzor az ugyan az egyforma? Map szenzor, fojtószelep poti, alapjárati motor mind ugyanaz. (bár az alapjáratin a csatlakozó 180°-al arrébb áll)
Recommended Posts