isi Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Egy ÉRDEKESSÉG! Ki lehet dobni a motortér tartalmát:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 keresztkérdés. Ti hova tennétek plusz egy szivargyujtó aljzatot a soför környékére? Valahogy úgy szeretném mintha gyári lenne. Meg persze nyilván kell köré hely, ha beledugok valamit annak el kell férni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 keresztkérdés. Ti hova tennétek plusz egy szivargyujtó aljzatot a soför környékére? Valahogy úgy szeretném mintha gyári lenne. Meg persze nyilván kell köré hely, ha beledugok valamit annak el kell férni. Szerintem a meglévő szivargyújtó alá! Én oda szereltem be 2db usb töltőt és olyan mintha gyári lenne! Ha kéred csinálok képet róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 keresztkérdés. Ti hova tennétek plusz egy szivargyujtó aljzatot a soför környékére? Valahogy úgy szeretném mintha gyári lenne. Meg persze nyilván kell köré hely, ha beledugok valamit annak el kell férni. Én rászigetelőszalagoznám a kormányburkolat tetejére. Gyári :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Szép napot! Motor blokk tartó állványt akarok készíteni! Méretek kellenének mert így egyszerűbb lenne elkészíteni! Ha esetleg van valakinek a méretezéseket megosztaná velem! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Egy ÉRDEKESSÉG! Ki lehet dobni a motortér tartalmát:D Nem is rossz! Kérdés hogy mennyibe kerülhet mégis darabja?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Új lámpa, Új arculat :) Ezúton lenne is egy kérdésem,hogy az Angel Eyes-ban hogy cserélek refi izzót? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Új lámpa, Új arculat :) Ezúton lenne is egy kérdésem,hogy az Angel Eyes-ban hogy cserélek refi izzót? :o Ügyesen. :) Nyúlod a hütömaszk desginomat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Új lámpa, Új arculat :) Ezúton lenne is egy kérdésem,hogy az Angel Eyes-ban hogy cserélek refi izzót? :o Szép járgány! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Ügyesen. :) Nyúlod a hütömaszk desginomat? :D Nekem már rég ez van, csak eddig a rács, ezüst volt, tegnap lefújtam feketére azt is :) Nem tudtam cserélni a refi izzóimat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Ja és valamiért a jobboldali projektorom gyengébben világít. előszőr azthittem izzóbajos, de nem, mert cseréltem izzót, és ugyanaz. én nem merem szétszedni, tudja valaki,hogy hol foglalkoznak ilyennel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Thor barátunkkal nem tudja valaki mi lehet? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Ja és valamiért a jobboldali projektorom gyengébben világít. előszőr azthittem izzóbajos, de nem, mert cseréltem izzót, és ugyanaz. én nem merem szétszedni, tudja valaki,hogy hol foglalkoznak ilyennel? Szép gép! Használtan vetted a lámpákat? mert lehet akkor foncsoroztatni kell.kb.3 4 ezer forint ha te szeded szét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Én is tervezem előre az angel lámpát szerintetek a fehér színhez melyik passzolna a legjobban EZEK közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Én is tervezem előre az angel lámpát szerintetek a fehér színhez melyik passzolna a legjobban EZEK közül? Fekete, nem kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Fekete, nem kérdés. Én még a 3.ra gondoltam, jó lenne, ha ki lehetne próbálni:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Én még a 3.ra gondoltam, jó lenne, ha ki lehetne próbálni:D:D ne vegyél krómosat én is megbántam hogy hátra krómosat vettem a fehér vectrámhoz! csak fekete... így magába krómos jól néz ki de már autón nem! de ez az én véleményem Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Én is tervezem előre az angel lámpát szerintetek a fehér színhez melyik passzolna a legjobban EZEK közül? Fehér autóhoz alap, hogy a fekete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Mi ez a figyelmeztető státusz rajtam ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Mi ez a figyelmeztető státusz rajtam ? <_< Semmi. Egyelőre. :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Mi ez a figyelmeztető státusz rajtam ? <_< Csak te látod, mi nem, katt rá és kiírja, ha figyelmeztetve vagy valamilyen formában, ha nem, akkor no warning:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Nekem már rég ez van, csak eddig a rács, ezüst volt, tegnap lefújtam feketére azt is :) Nem tudtam cserélni a refi izzóimat :blush: Milyen rég? :D Amúgy te hogy fogattad fel a rácsot rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 hát én szét nem szedem a lámpát az biztos! Fosok,hogy eltöröm aztán 50 papír.. inkább oda adom olyannak aki ért hozzá. Amúgy igen használtan vettem. A rácsot kivágtam méretre és a fülekre hajtogattam rá, illetve a peremre végig. Nem furkáltam nem szokásom az olyan dolog. Így is elég erős. Ja!És már egy éve ez a rács van rajta:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Csak te látod, mi nem, katt rá és kiírja, ha figyelmeztetve vagy valamilyen formában, ha nem, akkor no warning:D Meg én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Viszont ha valaki tud kontaktot ki javítja a lámpát akkor adhatna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts