RAZERX Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Kész az autóm 4napja kb. Ami lett vele csinálva: Hengerfej égéstér polírozva, szelepek polírozva, becsiszolva, Szívósor teljesen kipucolva hidegzsíroldóval, EGR szelep kiiktatva(elektronikája lóg a levegőbe.. :)), C20XE hengerkénti leömlő, C18XE vezérműtengelyek, kartergáz kivezetve a kasztni alá, hengerfej teljesen leszedetve(szelepülék széléig, ennyit engedett max.). Gyári ECU. Tapasztalalok ebből a kb. 250km ből: sokkal érzékenyebb a gázra, rugalmasabban gyorsul, picit csőhang magasabb fordulaton gyorsításkor(C20XE hangjára emlékeztet.. :)) 3ezertől elég jól leadja a nyomatékot, 5ezer felett brutális +le, fogyasztás 9-100as nyugis tempóval pici várossal és szigorúan MOL 95 benzinnel: 6,0liter! Chipen agyalok még, de ez már a jövő zenéje, most anyagilag kicsit fel kell tornásznom magam.. :) Gratula! Menyiből jött ki cuzáme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Gratula! Menyiből jött ki cuzáme? Hát olyan 80ezerből kb. annyira nem számoltam :) De most legalább a motorja olyan amilyennek megálmodtam.. Már csak a külső hiányzik: 17es felnik, hátra kristály lámpa, sötétítés. És akkor tuti lesz a verda! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Kész az autóm 4napja kb. Ami lett vele csinálva: Hengerfej égéstér polírozva, szelepek polírozva, becsiszolva, Szívósor teljesen kipucolva hidegzsíroldóval, EGR szelep kiiktatva(elektronikája lóg a levegőbe.. :)), C20XE hengerkénti leömlő, C18XE vezérműtengelyek, kartergáz kivezetve a kasztni alá, hengerfej teljesen leszedetve(szelepülék széléig, ennyit engedett max.). Gyári ECU. Tapasztalalok ebből a kb. 250km ből: sokkal érzékenyebb a gázra, rugalmasabban gyorsul, picit csőhang magasabb fordulaton gyorsításkor(C20XE hangjára emlékeztet.. :)) 3ezertől elég jól leadja a nyomatékot, 5ezer felett brutális +le, fogyasztás 9-100as nyugis tempóval pici várossal és szigorúan MOL 95 benzinnel: 6,0liter! Chipen agyalok még, de ez már a jövő zenéje, most anyagilag kicsit fel kell tornásznom magam.. :) Grat! :) Üzemanyagnyomást mérted? Mennyivel emelted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok egy alap c16nz klímásításán gondolkodom. Klímákat láttam kb 40 ezertől. Kérdésem hogy érdemes e belevágnom, mennyire bonyolult ez a dolog. Olvasgattam a fórumot de nem találtam információt. előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Hát olyan 80ezerből kb. annyira nem számoltam :) De most legalább a motorja olyan amilyennek megálmodtam.. Már csak a külső hiányzik: 17es felnik, hátra kristály lámpa, sötétítés. És akkor tuti lesz a verda! :) Kristálylámpa már csak hülyegyerekautóra való :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok egy alap c16nz klímásításán gondolkodom. Klímákat láttam kb 40 ezertől. Kérdésem hogy érdemes e belevágnom, mennyire bonyolult ez a dolog. Olvasgattam a fórumot de nem találtam információt. előre is köszönöm. Esetleg ha gondolod LINK nekem van egy szett eladó, mert sajna a dízelembe nem passzolt, mert ez benzinesbe való, sok faragással bele lehetett volna de inkább keresek dízelhez valót! A műszerfalnál a box cseréje a nehezebb, mert le kell bontanod az egész műszerfalat, ha nem klímás box van benne gyárilag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok egy alap c16nz klímásításán gondolkodom. Klímákat láttam kb 40 ezertől. Kérdésem hogy érdemes e belevágnom, mennyire bonyolult ez a dolog. Olvasgattam a fórumot de nem találtam információt. előre is köszönöm. Nehéz ügy. 1.6-ból alapból sose volt klímás, ráadásul vectránál a klímásnak más a tűzfala is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Kristálylámpa már csak hülyegyerekautóra való :unsure: Nekem is csak 1fajta tetszik belőle! Még pedig ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Nekem is csak 1fajta tetszik belőle! Még pedig ez: Mondjuk ez így képen nem rossz. Sőőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Mondjuk ez így képen nem rossz. Sőőt... Miért helyügyerek autó az amelyiken kristály lámpa van ? nekem is az van rajta !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Grat! :) Üzemanyagnyomást mérted? Mennyivel emelted meg? Behorpasztós módszerrel csináltam :blush: És kompresszorral próbáltam először, hogy az injektorhídba betettem az injektorokat és a nyomásszabályzót, a bemenő oldalon rákötöttem a kerékfújatót és 3,5-3,8bar között nyitott ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Behorpasztós módszerrel csináltam :blush: És kompresszorral próbáltam először, hogy az injektorhídba betettem az injektorokat és a nyomásszabályzót, a bemenő oldalon rákötöttem a kerékfújatót és 3,5-3,8bar között nyitott ki. Van képed a szabályzóról? Lehet összenyomom én is az egyiket próbából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Nekem is csak 1fajta tetszik belőle! Még pedig ez: Ez még egészen vállalható. Kivéve a kör alakú prizmát. Miért helyügyerek autó az amelyiken kristály lámpa van ? nekem is az van rajta !!! Mert általában tök ízléstelenül van összeállítva az autóval, tök nem illik bele a formájába. Pl mikor mindenféle krómbetétes, kör alakú fényvetők vannak az egyébként full kocka lámpában, az egyébként szögletes autón, hát az ritka ocsmány. Főleg mikor pl ez társul egy sötét metál kék színnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Ez még egészen vállalható. Kivéve a kör alakú prizmát. Mert általában tök ízléstelenül van összeállítva az autóval, tök nem illik bele a formájába. Pl mikor mindenféle krómbetétes, kör alakú fényvetők vannak az egyébként full kocka lámpában, az egyébként szögletes autón, hát az ritka ocsmány. Főleg mikor pl ez társul egy sötét metál kék színnel. Neked akkor hogy jön az avectra nem túl kerekded formavilágához a négy szúrófény? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Neked akkor hogy jön az a vectra nem túl kerekded formavilágához a négy szúrófény? :) Erősítés gyanánt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Erősítés gyanánt? :D Kivétel erősíti a szabályt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Kivétel erősíti a szabályt? :D :D Ez sem rossz érv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Miért helyügyerek autó az amelyiken kristály lámpa van ? nekem is az van rajta !!! Mutasd!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Miért helyügyerek autó az amelyiken kristály lámpa van ? nekem is az van rajta !!! Egyébként meg azért, mert már kiment a divatból (10 éve még új volt, de nekem akkor se tetszett, de ízlésről nem illik vitázni). Meg azért iss, mert a suttyó 19 éves megveszi élete faúvéját 2 kilóért (22 éves dzsetta), belekúrja hátra kristálylámpát, aztán ezzel a rozsdaboglyával krúzol föl-le a faluban, miközben a saját faxát szopkodja, annyira bejön neki a feeling.... Szal a kristálylámpáról ez jut eszembe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Neked akkor hogy jön az avectra nem túl kerekded formavilágához a négy szúrófény? :) Most őszintén, négy nagy kerek tányér a világon melyik autó formavilágába illik bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 ... Erre szoktam volt mondani, hogy nem vagyunk egyformák... szerencsére. De az hogy neked nem jön be még nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet a hőn szeretett vágya. De ezt le is írtad: Ízlésről nem ILLIK vitázni. Amúgy is változik az ember. Én pár évvel ezelőtt még felmatricázva jártam a Nagypókkal, most meg már a Vekire a gyári díszlécek visszarakásán gondolkodtam. Szóval változunk. A másik meg az, hogy azért mert így gondolkodom, még lehet valamelyik verdán igényes kristálylámpa amire azt mondom, hogy ejjha, ez igen... szép ízléses. Pííííísz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Most őszintén, négy nagy kerek tányér a világon melyik autó formavilágába illik bele? :D Pl.: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Nekem is csak 1fajta tetszik belőle! Még pedig ez: Sztem ez teljesen jól néz ki. Még az előző témához: Benzincső még az eredeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék hogy az F Astra első ülései kompatibilisek a Vectrába?? Az az igazság hogy az enyémek már felújításra szorulnak, mert nagyon ki vannak ülve. A kárpitok tökéletesek viszont alatta a dolgok nem éppen komfortosak.. Mit lehet tenni esetleg vele?? Gondolkodtam azon hogy láttam jó állapotú F Astra üléseket s esetleg azzal próbálkoznék.. Vélemény?? Előre is köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék hogy az F Astra első ülései kompatibilisek a Vectrába?? Az az igazság hogy az enyémek már felújításra szorulnak, mert nagyon ki vannak ülve. A kárpitok tökéletesek viszont alatta a dolgok nem éppen komfortosak.. Mit lehet tenni esetleg vele?? Gondolkodtam azon hogy láttam jó állapotú F Astra üléseket s esetleg azzal próbálkoznék.. Vélemény?? Előre is köszi! :) Corsa-astra-vectra meg még tán az omega ülések mind kompatibilisek, ha másnem, síncserével, de a fastra-avectra még a sínben is ugyanaz. Ja amúgy van felesleges ülésem, amin a kárpit szakadt, de a többi része még használható. GLS felszereltségű veciből van. Ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts