warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Azt hiszem túl sokkal fogok már neked tartozni a jó ötletek miatt :D Igaz gondolom nem ma kezdted. :wink: 2.5 éve vagyok függő, és most kezdtem a második idényt a klubbnál! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Jól van, lehetsz morcos, de ígérd meg, hogy eszedbe jutok, amikor egy sarki szerelő a második 20-30 ezer ft-os alkatrészt cserélteti ki veled tippre, és még mindig nem jó, ugyanis nincs neki megfelelő műszere a típushoz. :wink: Na persze minden attól függ, hogy neked mi az olcsó. Peace. bázzeg!! tök mindegy, jó szerelő legyen, amikor olcsó. nem értesz te ehez.... 8) :P szóval: jó szerelő legyen, és olcsó, és gyors, és szombaton is nyitva legyen, és lemossa, megtankolja, és részletbe is ki lehessen fizetni. :? :D na asszem megyek, beregisztrálok egy másik nicket.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
havay4 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 bázzeg!! tök mindegy, jó szerelő legyen, amikor olcsó. nem értesz te ehez.... 8) :P szóval: jó szerelő legyen, és olcsó, és gyors, és szombaton is nyitva legyen, és lemossa, megtankolja, és részletbe is ki lehessen fizetni. :? :D na asszem megyek, beregisztrálok egy másik nicket.... :P Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :D :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: He???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: He????===POEN!!!! Teeeeee! A jó úttörő segítesen, ahol tud.Ez a szívesség nem kerül semmibe. Jól gondolom? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :D :P :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jó lenne egy autósbolt cím is ahol esetleg kisebb alkatrészeket vehetnék az autómhoz. Pl. olaj, fékolaj, vagy bármi más ha kell. Köszi Vazze!:? Ezt komolyan kérdezed? :roll: Fékolajat olyan helyen adnak aminek "Benzinkút" a neve. Égőket meg egyéb szarokat is kapsz ott vagy a Madarasteszkóba vagy ilyen nagybótokban. Kicsit lehetnél életrevalóbb. :wink: Mert ha még azt kérdeznéd,hogy alapjárati motort vagy féltengelygumiharangot,vagy fűtőmotor előtétellenállást keresel akkor ok. De Fékolajat? :? :? Jaa!! ÉS nem akartalak megsérteni. Bocsi :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ...olcsón, jól... ...Megbízhatóak... ...értenek az Opel Vectra 2.0i GLS hez...És ha olyat tudunk, aki a Vectra 2.0i GL-hez meg a Vectra 2.0i CD-hez ért? bázzeg!! tök mindegy, jó szerelő legyen, amikor olcsó. nem értesz te ehez.... 8) :P Te nem értesz ehhez... Csak aztán nehogy Vectra 2.0i CDX-be való fékolajat vegyél :D Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :P :D Na ez már mindennek a teteje, még szmájlival is! [glow=red:3792b27e73]Ezennel nyomatékosan megkérem a havay4 fórumozót, hogy moderálja magát, valamint tüzetesen olvassa át, és tartsta be a fórum szabályzatot![/glow:3792b27e73] Ezennel kiosztok számára egy sárgalapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Asszem, ezt a Nickregisztrációt az Ákos írta... :P De megértem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Asszem, ezt a Nickregisztrációt az Ákos írta... :P De megértem. :wink: :?: :?: ezt most nem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Mindegy, már túlhaladott a dolog, mert úgy látom, eltűnt Dark hozzászólásából a vége, ami erről szólt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Kedves klubtársak, minden tiszteletem a tiétek, de most nagyon nem értek veletek egyet.Ezt nem így kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
havay4 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 [glow=red:66200ce9bd]Ezennel nyomatékosan megkérem a havay4 fórumozót, hogy moderálja magát, valamint tüzetesen olvassa át, és tartsta be a fórum szabályzatot![/glow:66200ce9bd] Ezennel kiosztok számára egy sárgalapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nekem tetszik. :P Tavasszal eladó lesz. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Tényleg szép!!! Láma kérdés: Ültetve van a hátulja, tele van krumplival, vagy csak fáradt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Tényleg szép!!! Láma kérdés: Ültetve van a hátulja, tele van krumplival, vagy csak fáradt??? Ültetve bázz. Ez a Lajcsi Vectrája :wink: Csak le lett festve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Ültetve bázz. Ez a Lajcsi Vectrája :wink: Csak le lett festve.Jóvanna, tuom én hogy a Lajcsié, csak azé kérdeztem, mert az elején viszont nem feltünő az ültetés. :roll: A Vauxhall elsö lökös is szép rajta. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jóvanna, tuom én hogy a Lajcsié, csak azé kérdeztem, mert az elején viszont nem feltünő az ültetés. :roll: A Vauxhall elsö lökös is szép rajta. :wink: Az első ültetés azért nem látszik rajta mert mint tudod a garázsom egy meredek utcában van és ezért. Meg valszeg a 14-es téligumik miatt is csalóka. Ez még nem a woxi lökös rajta ám. azt még külön fogja fényeztetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ...meg nyomja a hátulját a gáztartály... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Én tegnap vettem egy új hátsó dobot... van aki nyakláncot vesz az asszonynak, én kipuffogódobot. :P Utángyárit!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Én tegnap vettem egy új hátsó dobot... van aki nyakláncot vesz az asszonynak, én kipuffogódobot. :P Utángyárit!!! :D A barátnőd nem lennék asszem.... :smt016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 A barátnőd nem lennék asszem.... :smt016Nem is kapsz tőlem kipuffogót, at holt ziher. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hugi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 A barátnőd nem lennék asszem.... :smt016 :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Szia Hugi!! :P :D ...részvétem! ..üssed vele ha nem rendesen viseli magát!! :wink: :smt007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 jááááj kénytelen leszek gyorsan fölszerelni. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts