wookie Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sziasztok! Egy rokonomnak van egy astra amin c16se szivósor van!!! az autó ált hátúról egy kamion felült rá totál lett a motor az ép!!! Nekem ugye e16nz motorom van! Kérdés hogyan tudom átülteni az enyémbe szívósort ? menyi plusz pacit kapnék? kábelköteget kell cserélnem vagy elég az ecut stb... Én pont most csinálok egy ilyen cserét. Nem elég a szívósort cserélni. Hengerfejet, és minden mást is kell. Én egy komplett astrát vettem meg donornak, így benne van minden. Pont akarok cikket is írni az átépítésről, mert amilyen egyszerűnek tűnik, olyan komplikált. Sokmindenre oda kell figyelni. Röviden tömören jobb ha a a komplett motort teszed át, mert a c16se-n van főtengely pozíciószenzor, vezérműtengely pozíciószenzor, meg ugye dis gyújtásos, és egyébként is találtam még egy két csatlakozót ami nem tudom mi, de az én vectrámban nincs benne. Természetesen motor kábelköteget is cserélni kell, meg az ecut. Ha az astra szervós, és a tied nem, akkor még jeladós szíjtárcsát is keresni kell (vagy pedig szervósítasz) én is ebbe a hibába estem. Különbözik a kipufogósor is, tehát gyártatni kell egy közdarabot az astra y és a vectra katalizátor közé. (ja meg ugye a tiedben lamda szonda sincs, ebben van) A kábelköteget is át kell alakítani, nem elég egy az egyben cserélni, mert pl a vectrában a kaszni kötegében van az ac relé, az astrában meg a motorkötegben, meg vannak ilyen apró különbségek, amiket még nem tudtam átnézni. Cserélni kell az ac pumpát is, mert az nz az 0.75-baron üzemel, míg az se 3 baros nyomáson. Ki kell cserélni a műszeregységet is, mert az se-ben van útjeladó, anélkül nem működik az ecu. Na hirtelen ennyi. De még nem volt időm mindent átrágni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Értem! Akkor,ez nekem pont kapora jött hogy te is egy ilyen projecten dolgozol!!! Én még nem döntöttem el hogy meg veszem-é a rokonom roncsát pontosan először körbe akartam puhatolózni! Úgy hogy ne felejts el képeket készíteni ! Szerintem minden a vektrában van útjeladó legalább is az enyémben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Értem! Akkor,ez nekem pont kapora jött hogy te is egy ilyen projecten dolgozol!!! Én még nem döntöttem el hogy meg veszem-é a rokonom roncsát pontosan először körbe akartam puhatolózni! Úgy hogy ne felejts el képeket készíteni ! Szerintem minden a vektrában van útjeladó legalább is az enyémben van! A c1-nz-kben biztosan tudom hogy nincs. Ezek még "buta" rendszerek, és nem kell nekik. Nem tudom hogy mitől függ melyiknek kell,és melyiknek nem. Az se-k használják, az x1-xe-k is. Egyébként szerintem érdemes lenne elhozni, egyrészt mert minden benne van ami kell, nem kell utána szaladgálni, másrészt 100 lóval mégiscsak jobban szalad a vectra, és különösebb többlet fogyasztása nincs, meg élettartamban sem jelentősen rövidebb, de ezek amúgy is leginkább jobb lábtól függnek. Ja,és nem utolsó sorban a papírozást nagyon egyszerűen meg lehet oldani. De ezt inkább csak privátban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 elmentem megnéztem a roncsot ez c14se ne mán! Gondolom ezt nem lehet átoperálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Sziasztok. van egy 94es vectra a-m 2.5 V6 cdx klimás kéziváltós 4 elektromos ablak fűthető motoros tükrok stb nagyon szép belsővel.kivonattam elbontom az alkatrészei eladóak a motor fékek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Sziasztok. van egy 94es vectra a-m 2.5 V6 cdx klimás kéziváltós 4 elektromos ablak fűthető motoros tükrok stb nagyon szép belsővel.kivonattam elbontom az alkatrészei eladóak a motor fékek nem. Szia! Az adok veszekbe rakd fel ne ide mert kapni fogsz! Lehetőleg képeket is rakjál fel engem a belső érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Nyárigumi ON! Idén korábban kezdem a nyarat a gumikkal úgy döntöttem! :) Más: Kicsit körbenéztem az autóm s úgy néz ki hogy folydogál a váltomból az olaj.. :( :( Mivel 2 hónap múlva amúgy is műszakis lesz a kocsim így azt hiszem minnél hamarabb meg kell csináltatnom! A segítségeteket szeretném kérni mivel eléggé laikus vagyok még a témában. Olajcserével kapcsolatban lenne kérdésem. Mivel még jómagam sohasem csináltam, csak nagyjából láttam hogy hogyan csinálják, ezért kérdezném hogy a szűrők (olajszűrő, légszűrő) cseréjén illetve az olajcserén kívül milyen egyéb teendő van ilyenkor?? Gondolok itt arra, hogy az olajleeresztő csavarnál kell valamilyen tömítést cserélni?? Van még más teendő?? Szeretném ezt a részét is megtanulni a dolgoknak, bár azt is tudom hogy nem olyan nagy ördöngösség! Köszönöm előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Szia! Az adok veszekbe rakd fel ne ide mert kapni fogsz! Lehetőleg képeket is rakjál fel engem a belső érdekel! oké ott folytatjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Szia! Motor felmelegít-olaj le enged- ha kell cserél a tömitést csavarnál de nem muszáj ha ép!az olaj szűrő gumi gyűrűjét kend be olajjal tekerd fel olaj bele indít olaj nyomás lámpa el alszik le állít majd szint elellenőrizni majd indít felmelegít ellenőrizni az olajfolyást csavarnál meg ólászűrónél!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Szia! Motor felmelegít-olaj le enged- ha kell cserél a tömitést csavarnál de nem muszáj ha ép!az olaj szűrő gumi gyűrűjét kend be olajjal tekerd fel olaj bele indít olaj nyomás lámpa el alszik le állít majd szint elellenőrizni majd indít felmelegít ellenőrizni az olajfolyást csavarnál meg ólászűrónél!!! Köszönöm szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Köszönöm szépen! :) 165000 km van a szekérben? Hmmm... komoly :) Nekem +100k. Annyi kiegészítés még Razerx leírásához, hogy én még a szűrőt is fel szoktam tölteni, mielőtt becsavarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 165000 km van a szekérben? Hmmm... komoly :) Nekem +100k. Most licitálunk? :D Enyémben is annyi van. C16nz, most még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Most licitálunk? :D Enyémben is annyi van. C16nz, most még... Várj! Most mennyi van a Tiédben? 100000, 165000 vagy 265000? :D Nekem a C válasz az igaz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geronimotama Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet leszedni A vectrában az ablakemelő kart, Illetve az ajtó kárpitot? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Szia ! Egy omega alakú zéger gyűrűhöz hasonló biztosítja az ablak emelőt amihez van cél szerszám de egy fűrész lap is megteszi!!! Tehát kicsit elnyomod a kárpitot az ablak emelö kartol majd melete benyulsz fürészlapal és lenyomod röla az omega biztositót! Aztán a csavarokat értelem szerüen kitekered majd egy kis cxsavarhúzóval a kézfogot lepantintod majd az ajtó nyitót is és az alat is van csavar azt is kitekered! Az újságtartó vagy nem tudom minek nevezem ahol a hangszörö is van de pont ellenkezőleg benyúlsz és keresel egy kis pöcköt amit kézel kell elnyomni ez az ajtó hátsó részénél van! Majd egy nagyon határözöt mozdulatal hirtelen hogy ne vegye észre letéped az egészet! Az olajszűrőt én is felszoktam tölteni de nem akartam bonyolítani egy laikusnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geronimotama Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet leszedni A vectrában az ablakemelő kart, Illetve az ajtó kárpitot? előre is köszi Javaslom a kerékpárküllőt. Kevesebb sérülést okoz a fűrészlapnál. Az omega gyűrűbe beakasztod és már kint is van. A teteje és az alján levő rés között kb. 2/3 résznél felfele, ott a leghasasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 165000 km van a szekérben? Hmmm... komoly :) Nekem +100k. Annyi kiegészítés még Razerx leírásához, hogy én még a szűrőt is fel szoktam tölteni, mielőtt becsavarom. Bezony, legalábbis óra szerint! :D 2 éve vettem akkor 141000 volt benne, most pedig ennyi van! Ahogy nézegettem nagyjából reális is amit mutat mert hogy anno a szervízkönyvet átlapozgattam s ha átlagot vontam hogy évente mennyit ment az autó akkor nagyjából ez az eredmény is jött ki! Lehet hogy volt egy kicsit tekerve, bár nem hiszem hogy sok! Mindenesetre nem semmi hogy neked +100k van benne! Bár gondolom te többet is jársz vele!? Nem? Én évente kb. 13-15000km-et megyek vele.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 ..... Annyi kiegészítés még Razerx leírásához, hogy én még a szűrőt is fel szoktam tölteni, mielőtt becsavarom. .... Az olajszűrőt én is felszoktam tölteni de nem akartam bonyolítani egy laikusnak! Köszönöm szépen a tanácsot srácok! Így van, még laikus vagyok a témában, de igyekszek fejlődni! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 ... Az olajszűrőt én is felszoktam tölteni de nem akartam bonyolítani egy laikusnak! Okés :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Bezony, legalábbis óra szerint! :D 2 éve vettem akkor 141000 volt benne, most pedig ennyi van! Ahogy nézegettem nagyjából reális is amit mutat mert hogy anno a szervízkönyvet átlapozgattam s ha átlagot vontam hogy évente mennyit ment az autó akkor nagyjából ez az eredmény is jött ki! Lehet hogy volt egy kicsit tekerve, bár nem hiszem hogy sok! Mindenesetre nem semmi hogy neked +100k van benne! Bár gondolom te többet is jársz vele!? Nem? Én évente kb. 13-15000km-et megyek vele.. Az komoly :) Hát amikor vettem akkor volt már benne 220000 km. Ez legalább biztos volt, mivel ha tekerik, akkor nem ennyire tekerik vissza. Szerintem még kevesebbet is megyek vele mint Te :) Melóba motorral járok, meg ott van még a másik Veki is, szóval szerintem évi 10000 környékét kocogok vele csak. Mondjuk ezt intenzíven :evilgrin: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Várj! Most mennyi van a Tiédben? 100000, 165000 vagy 265000? :D Nekem a C válasz az igaz :) Szintén zenész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 ..... Mondjuk ezt intenzíven :evilgrin: : Én viszont ennek pont az ellentéte vagyok, mert én kímélem ahogy csak tudom! Gondolom azért is mert első autó s ennek azért mégiscsak tart még a "varázsa", plusz hát azért nagyon a szívemhez is nőtt, nem egyszer húzott már ki a csávából, mindig helyt állt eddig ha kellett! Mondjuk éppen ezért igyekszek is megadni minden törődést amit egy ilyen autó megérdemelhet, most tavasszal (a műszaki miatt is) meg amúgy is mindent szeretnék rendbe hozni rajta, ha minden jól megy akkor az anyagiak is engedni fogják! :) Mondjuk a most hétvége az kivételt képez, mert egy kicsit én is meghajtottam a szekeret, mert úgy éreztem hogy jól esne a járgánynak is egy kicsit "suhanni". Én mondjuk 160-nál megálltam óra szerint, nem akartam tovább húzni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Én viszont ennek pont az ellentéte vagyok, mert én kímélem ahogy csak tudom! Gondolom azért is mert első autó s ennek azért mégiscsak tart még a "varázsa", plusz hát azért nagyon a szívemhez is nőtt, nem egyszer húzott már ki a csávából, mindig helyt állt eddig ha kellett! Mondjuk éppen ezért igyekszek is megadni minden törődést amit egy ilyen autó megérdemelhet, most tavasszal (a műszaki miatt is) meg amúgy is mindent szeretnék rendbe hozni rajta, ha minden jól megy akkor az anyagiak is engedni fogják! :) Mondjuk a most hétvége az kivételt képez, mert egy kicsit én is meghajtottam a szekeret, mert úgy éreztem hogy jól esne a járgánynak is egy kicsit "suhanni". Én mondjuk 160-nál megálltam óra szerint, nem akartam tovább húzni! :) Én pedig pont ezért adok meg minden törődést (gyári alkatrészeket vagy legalábbis minőségit), hogy amikor néha kell akkor kibírja az ilyen szintű igénybevételt is. Alapesetben természetesen én is vigyázok rá :) . Amíg nem üzemmeleg addig soha nem hajtom, egy húzósabb menet után pedig visszahűtöm a fékeket és a motort is. Szóval igaz nem szokványos az igénybevétel néha, de vigyázok rá, mert meghálálja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Szintén zenész. :) Akkor üdvözlet "klubtárs" :) Kerékcsapágyak voltak már cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts