öcsibácsi Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Készül a hajóka? Hajókák, mert 2 készül egyszerre. ;) Van még néhány emberke kis hazánkban, aki ki tud pengetni 15Mft-ot (vagy még többet is) 1 új ladikért. Majd dobok pár képet. Aki esetleg napközben Veszprémben megnézné, hogyan is készülnek a csónakok üzenjen. Még pár hetet ott leszünk. :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Nincs 1 felesleges laptopja valakinek? Anyucikának kellene. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Nem vesztem ám el, csak mostanság keveset vagyok gép előtt, de viszont ez az új fórum annyira nekem nem jön be :\ De dobok is 1képet az autóról, mert az viszont eléggé csecse lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Nem vesztem ám el, csak mostanság keveset vagyok gép előtt, de viszont ez az új fórum annyira nekem nem jön be :\ De dobok is 1képet az autóról, mert az viszont eléggé csecse lett! ;) Hm. Xenonos? Ha igen, a rend szigorú őrei díjazni fogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Nem vesztem ám el, csak mostanság keveset vagyok gép előtt, de viszont ez az új fórum annyira nekem nem jön be :\ De dobok is 1képet az autóról, mert az viszont eléggé csecse lett! ;) Hát nem gyári, de azért tetszetős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Hm. Xenonos? Ha igen, a rend szigorú őrei díjazni fogják. Pont ezért nem akarok xenont.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Köszi mindenkinek! :) Sima H7es Osram Silverstar izzók vannak benn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Köszi mindenkinek! :) Sima H7es Osram Silverstar izzók vannak benn! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Köszi mindenkinek! :) Sima H7es Osram Silverstar izzók vannak benn! A gyárihoz képest milyen? Van olyan jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Hej- hó! Már 15 cm esett. :unsure: Nem tudunk lemenni korizni. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Hej- hó! Már 15 cm esett. :unsure: Nem tudunk lemenni korizni. :angry: Itt még semmi. Viszont qrva hideg van. Indításnál elsőre csak kattog, viszont másodikra simán indul. Ma is bikáznom kellett egy "mi autónkat". Mondtam a nőnek, hogy vegyen bele akksit, mert ami most benne van azt lapos elemnek hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 A gyárihoz képest milyen? Van olyan jó? Szerintem jobb! Projektor sokkal szebben vetíti a fényt. Bár be kéne állítani még rendesen. De a távolsági az ultrabrutál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Szerintem jobb! Projektor sokkal szebben vetíti a fényt. Bár be kéne állítani még rendesen. De a távolsági az ultrabrutál! :) Milyen márka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nem vesztem ám el, csak mostanság keveset vagyok gép előtt, de viszont ez az új fórum annyira nekem nem jön be :\ De dobok is 1képet az autóról, mert az viszont eléggé csecse lett! ;) Sziasztok! Őszinte sajnálatomra elég rég jártam erre, aminek az is az oka, hogy még mindig gyalogkakukk vagyok. :( Off/ Nem hallott valaki egy jó B vectráról az ismerősei körében? / Off Na mindegy. Ez a kép kirááály! Pontosabban a verda. Nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Milyen márka? FK Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok! Ma szert tettem egy vectra 2000 első hátsó lokháritó küszöbbök elsö hütömaszk és hátsó gyári szárny + elöre gyári ködlámpák 30000 péz volt! Megérte enyiért??? És nem tudja valaki hogy ami most van nekem a1 vekin lökös annak a vas tartojára fel lehet tenni a vectra 2000 lökösöket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ha megvetted már nem mindegy??? :D :D Amúgy mindig dolog annyit ér amennyit adnak érte... tehát az általad vásárolt szett pont 30.000.- :hiya: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ha megvetted már nem mindegy??? :D :D Amúgy mindig dolog annyit ér amennyit adnak érte... tehát az általad vásárolt szett pont 30.000.- :hiya: :pinch: RLZ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 RLZ :D MI ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 MI ? :blink: http://nepszotar.com/?szo=rlz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Nem vesztem ám el, csak mostanság keveset vagyok gép előtt, de viszont ez az új fórum annyira nekem nem jön be :\ De dobok is 1képet az autóról, mert az viszont eléggé csecse lett! ;) Gyönyörű!! :icon13: Nekem nagyon tetszik! Büszke lehetsz rá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Sziasztok! Ma szert tettem egy vectra 2000 első hátsó lokháritó küszöbbök elsö hütömaszk és hátsó gyári szárny + elöre gyári ködlámpák 30000 péz volt! Megérte enyiért??? És nem tudja valaki hogy ami most van nekem a1 vekin lökös annak a vas tartojára fel lehet tenni a vectra 2000 lökösöket? Igen fel lehet rakni, mivel a fülek ugyan oda esnek ezen is! Sok sikert a cseréhez! Amúgy szerintem kb. árában vetted a holmikat. Ha szerencséje van az embernek néha kicsit olcsóbban is kifoghatja, de ha nem kell műanyagozni, akkor mindenképp jól jártál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Igen fel lehet rakni, mivel a fülek ugyan oda esnek ezen is! Sok sikert a cseréhez! Amúgy szerintem kb. árában vetted a holmikat. Ha szerencséje van az embernek néha kicsit olcsóbban is kifoghatja, de ha nem kell műanyagozni, akkor mindenképp jól jártál. Köszi! A küszöb az gyárilag hogy van rögzítve? Mert a bolhák is megvannak hozzá arra lennék kíváncsi hogy ezek a bolhák mivel vannak a küszöbhöz rögzítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Richy21 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Hello ! Olyan problémám van hogy a központi zár nem zárja az összes ajtótt csak az első ketött meg a csomatarótt meg a tank sapka fedelét . És ha nem nyomom le a hátsó két ajtót akkor a központival be zárom az elsőket akkor fél perc után magától ki nyilik :S:S valyon ezt mért csinálja ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Hello ! Olyan problémám van hogy a központi zár nem zárja az összes ajtótt csak az első ketött meg a csomatarótt meg a tank sapka fedelét . És ha nem nyomom le a hátsó két ajtót akkor a központival be zárom az elsőket akkor fél perc után magától ki nyilik :S:S valyon ezt mért csinálja ??? Én is hasonló problémában járok, amelyiket nem tudja lehúzni, nálad ezek szerint a hátsó kettő, meg kell nézni a mechanikáját, lehet segít egy kis zsír vagy valami hasonló kenőanyag. Ilyen hidegben nincs kedvem szétszedni, bár neked kicsit gázosabb, mert visszanyit akkor is nekem mondjuk nem, ha lenyomom. De biztos szorul valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts