Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Szerintem 1.6-ot (főleg 16v-t) nem szabad venni ekkora kaszniba. Ráadásul szerintem a kisblokkos 16v-kkel több gond van, de ezzel biztos vitába lehet szállni.

A 2.0-vel sem fog többet enni, viszont nem kell szétforgatni, hogy megmozdítsa a bódét, ergo az élettartam szempontjából jobb.

B-ben az 1.6 erőtlen, és 9L körül eszik városban. A 2.0-ban van erő, cserébe nekem 2dl-rel evett többet az 1.6-nál városban, de ment is ha kellett.Nem kellett halálba pörgetni, szépen nyomatékból elváltogatva max. 2500rpm-ig volt húzatva. Míg a kisblokkosok szétpörgették a gépüket, hogy haladjanak.

Megosztás:

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Hát... kapuccsínós hűtőfolyadék (olajos volt) ami tisztítás és folyadék lecserélés után is visszajön, aztán a megnövekedett nyomás miatt időnként lelövöldözött, szétrepesztett 1-1 vízcsövet, de amúgy működésben nem volt semmi más, ugyanúgy ment :lol:

Miért? Te mit tapasztalsz? :D

Szerencsére semmit... :devlish: Csak a kíváncsiság... Állítólag előre viszi a világot... :devlish:

Megosztás:

Na jelenlegi állás:) Gondoltam megosztom:)

Wunderbar. :lol:

Ha én is megtehetném... :D

Valami fejlesztés esetleg? 1 alsó motorvédő burkolatot azért feltennék, hogy minél tovább ilyen állapotban legyen.

Ha végre elkezdünk idén gyantázni, akkor szeretnék egyet magamnak készíteni. :devlish:

Megosztás:

Wunderbar. :rolleyes:

Ha én is megtehetném... :lol:

Valami fejlesztés esetleg? 1 alsó motorvédő burkolatot azért feltennék, hogy minél tovább ilyen állapotban legyen.

Ha végre elkezdünk idén gyantázni, akkor szeretnék egyet magamnak készíteni. :lol:

Köszi:)

Különösképp semmi, pár elektromos ketyere (tükör, ablak, tetőablak, bc megy bele), motorügyileg meg egy 60as rendszer, meg a légszürőház lesz picit átszabva.

Tennék én de gyártani nem tudok, legalábbis olyant nem ami esztétikus:) Üvegszál szerűségből lehetne szépen formára, de majd ha kész van agyalok rajta, mert jó ötlet.:huh:

Megosztás:

Köszi:)

Különösképp semmi, pár elektromos ketyere (tükör, ablak, tetőablak, bc megy bele), motorügyileg meg egy 60as rendszer, meg a légszürőház lesz picit átszabva.

Tennék én de gyártani nem tudok, legalábbis olyant nem ami esztétikus:) Üvegszál szerűségből lehetne szépen formára, de majd ha kész van agyalok rajta, mert jó ötlet.:lol:

Különösképpen semmi. :rolleyes: Biztos? :lol:

Én is üvegszálasra gondolok, majd próbálok gyártani 1-2 darabot. :lol:

Elvileg nincs akadálya, csak kezdenénk már azt a melót, ahol hozzáférésem lenne a szükséges anyagokhoz. :huh:

Megosztás:

Különösképpen semmi. :rolleyes: Biztos? :lol:

Én is üvegszálasra gondolok, majd próbálok gyártani 1-2 darabot. :lol:

Elvileg nincs akadálya, csak kezdenénk már azt a melót, ahol hozzáférésem lenne a szükséges anyagokhoz. :huh:

:lol:

Na arra lehet h vevő lennék majd:)

Megosztás:

Ha 1 üzlet beindul. :lol:

Addig nem adok senkinek, amíg nem teszteltem. Fő a bizalom.Rossz árut nem adok ki. :rolleyes:

De utána... Bár majd 1 képet alulról kérek és pár méretet egyeztetünk. :lol:

Majd jelzem pár héten belül.

Hehe, ezen agyalunk cimbivel már egy ideje :huh:

Pont tegnap volt egy lengyel motyó nálam. Nem passzolt tökéletesen, mert a szekunder befúvó csöve útban volt. De vágással orvosolható.

Megosztás:

Tegnap kicsit meglepődtem... :rolleyes: ... Fót felől jöttem fel az M0-ra és kis kormolás gyanánt odaléptem picit, hát 210-nél néztem rá az órára... Ilyen gyorsan még sosem értem oda csömöri lehajtóhoz :huh: Persze semmi és senki nem volt általam veszélyeztetve!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.