Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Így van, Calibrában gyakrabban előfordul tapasztalatom szerint, bár abban is rendelhető extra volt. Arra figyelj hogy más a kormányoszlopa a légzsákos és a légzsák nélküli autóknak (még azon felül is hogy állítható-e vagy sem a kormány), bár ennek az okát sajna nem tudom.

Igen az feltűnt hogy a légzsákos és a sima nem egyezik.

A légzsákosnak több hely kell, ezért más néhány része.

Megosztás:

Sziasztok,

Ki szeretném kérni a véleményeteket az alábbi verdával kapcsolatban (tapasztalatok, információk első kézből, esetleg valaki konkrétan ismeri? :D)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._td_cdx-5332012

Én személy szerint kicsit sokallom érte az árat, bár ez lehet hogy csak az én véleményem!? :lol:

Valamint én is csatlakoznék ahhoz az állásponthoz miszerint diesel-t csak akkor ha nagyon muszáj...

Megosztás:

Az ára nagyon sok. :D

Mondjuk ez Isuzu, meg nem is csúnya ennyi fotó alapján, de a km is gyanúsan kevés. :lol:

Meg kell nézni alaposan. Ha hidegen pöccre indul és szépen megy, akkor a motorral nem sok gond van.

Reggel odamész te indítod elsőnek, nézed az izzítást mutatja-e, hogy indul,stb. próbakör és jó sokat lealkudsz. :devlish:

Megosztás:

Az ára nagyon sok. :devlish:

Mondjuk ez Isuzu, meg nem is csúnya ennyi fotó alapján, de a km is gyanúsan kevés. :lol:

Meg kell nézni alaposan. Ha hidegen pöccre indul és szépen megy, akkor a motorral nem sok gond van.

Reggel odamész te indítod elsőnek, nézed az izzítást mutatja-e, hogy indul,stb. próbakör és jó sokat lealkudsz. :devlish:

:D

Öcsibácsi mindent leírt!

Max annyit tennék hozzá, hogy a tankbeöntő matricája is "intő jel" szokott lenni :icon13:

Megosztás:

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt Kívánok Minkenkinek, aki gyakran vagy ritkán, önszántából, kedvtelésből vagy csak valami megmagyarázhatatlan belső kényszer hatására látogatja ezt az oldalt. :lol:

Minden jót Nektek az új évben!

:D

Ez nagyon jó :devlish:

Megosztás:

A képek alapján jól néz ki, de én is egy kicsit idegenkednék a dieseltől. A motorikus szervízköltsége komolyabb lehet mint a benzinesé. Egyébként ha érdekelne benzines az enyém eladósorba kerül.

Bár még nincs meghirdetve, de már csak napok kérdése.

Sziasztok,

Ki szeretném kérni a véleményeteket az alábbi verdával kapcsolatban (tapasztalatok, információk első kézből, esetleg valaki konkrétan ismeri? :lol: )

Megosztás:

Sziasztok,

Ki szeretném kérni a véleményeteket az alábbi verdával kapcsolatban (tapasztalatok, információk első kézből, esetleg valaki konkrétan ismeri? :lol:)

Hogy valaki jót is írjon, nekem ilyen van már több mint 3 éve, egyszer volt rajt hf csere (az én hibám miatt kb.90ezer volt a hf-el együtt a javítás), azon kívül semmi extrém hiba nem volt, most is meg van húzva kicsit:) Én óra szerint 368ezerel vettem anno, azóta legalább 60-70et beletettem. Olajat semennyire nem eszi, fogyasztása olyan 5 liter körül van. Ha jók az izzító gyertyák -10-15ben is pöcc-röff!!!!!!!! Tömören ennyi! Nekem annyi hibám van vele, hogy télen az istenért nem akar 80 fokig se szinte felmenni a vízhőfok, lehet egy minőségibb termosztát megoldaná:D Bár nyáron sem kapcsolt méga venti sem, mivel 95nél nem ment feljebb!

BUÉK!!

Megosztás:

Hogy valaki jót is írjon, nekem ilyen van már több mint 3 éve, egyszer volt rajt hf csere (az én hibám miatt kb.90ezer volt a hf-el együtt a javítás), azon kívül semmi extrém hiba nem volt, most is meg van húzva kicsit:) Én óra szerint 368ezerel vettem anno, azóta legalább 60-70et beletettem. Olajat semennyire nem eszi, fogyasztása olyan 5 liter körül van. Ha jók az izzító gyertyák -10-15ben is pöcc-röff!!!!!!!! Tömören ennyi! Nekem annyi hibám van vele, hogy télen az istenért nem akar 80 fokig se szinte felmenni a vízhőfok, lehet egy minőségibb termosztát megoldaná:lol: Bár nyáron sem kapcsolt méga venti sem, mivel 95nél nem ment feljebb!

BUÉK!!

Én se szidtam a verdát. :D Csak adtam ötletet a vizslatáshoz. :devlish:

Az Isuzuban amúgy nem 82°C-os termosztát van?

Megosztás:

Sziasztok!

Először is Sok boldog Opeles kilómétert kívánok mindenkinek az új évben!

Információgyűjtés: Ledes műszerfal.

Van-e már valakinek teljesen átalakított megvilágítása? Hogy néz ki? Mennyire elégedett vele? Lehet-e állítani a fényerejét?

Nekem a fehér, vagy a halvány kék tetszik, de láttam már olyan fehéret ami nem volt állítható és egy kicsit erősnek éreztem.

Tippeket, ötleteket, tapasztalatokat várnék.

Szerelgetésben elboldogulok, forrasztás is megy. De amiket eddíg láttam nagyon maszek, 'tákolt' megoldások voltak. Igazából abban reménykedek, hogy legalább az óráknál van már olyan megoldás, hogy egyszerüen kicserélem az izzókat ugyanolyan foglalatban elhelyezet ledekre és kész. A kapcsolókat még csak-csak megforrasztgatom, de a másikhoz nem szivesen nyúlnék hozzá pákával.

Megosztás:

Sziasztok!

Elöszöris Boldog, Napos, Szervízköltségtől mentes, Kilóméterekben bővelkedő évet kívánok Mindenkinek!

Másodszor, köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, ötleteket, tanácsokat. Nem akarok senkit leszólni, de a G Astra topicban hosszabb idő alatt, negyed ennyi választ sem kaptam a kérdésemre. (az is egy diesel, csak más :lol:)

Egyébként nem ragaszkodok a diesel verdához, csak végső elkeseredésemben vetemedtem erre. És a képek alapján megtetszett, főleg azért, mert az öt ajtós karosszériát preferálom... vagy a kombit :D

Ha esetleg az ismerőseitek között akad olyan, aki az egyébként jó autóját szeretné lecserélni, nyitott vagyok az ajánlatokra. Magasabb kategóriában is, 1998-tól...

3 hét gyaloglás és közel 6000 hírdetés után már kicsit unom az autómentes állapotot :devlish:

Eredményes évet mindannyiunknak! :devlish:

Megosztás:

Sziasztok!

Először is Sok boldog Opeles kilómétert kívánok mindenkinek az új évben!

Információgyűjtés: Ledes műszerfal.

Van-e már valakinek teljesen átalakított megvilágítása? Hogy néz ki? Mennyire elégedett vele? Lehet-e állítani a fényerejét?

Nekem a fehér, vagy a halvány kék tetszik, de láttam már olyan fehéret ami nem volt állítható és egy kicsit erősnek éreztem.

Tippeket, ötleteket, tapasztalatokat várnék.

Szerelgetésben elboldogulok, forrasztás is megy. De amiket eddíg láttam nagyon maszek, 'tákolt' megoldások voltak. Igazából abban reménykedek, hogy legalább az óráknál van már olyan megoldás, hogy egyszerüen kicserélem az izzókat ugyanolyan foglalatban elhelyezet ledekre és kész. A kapcsolókat még csak-csak megforrasztgatom, de a másikhoz nem szivesen nyúlnék hozzá pákával.

Búék!

A legrészletesebb oldal ami a Vectra A-B ledesítéssel foglalkozik. :lol: Az ellenállás 1kohm legyen inkább.

http://aty.hu/kek/

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.