h.adam92 Elküldve December14, 2011 Elküldve December14, 2011 Alex75 írta: x20xev Phase V... naná, hogy egyszerre a legerősebb! ;) anyáám mit menne :lol:
RAZERX Elküldve December14, 2011 Elküldve December14, 2011 RAZERX írta: Szép napot! Meg tudná valaki mondani hogy a vékonyabb karter gáz cső ami a szívócsonkba csatlakozik a szelepfedéltől az annak mi a szerepe??? Senki????
Thor Elküldve December14, 2011 Elküldve December14, 2011 h.adam92 írta: Phase V... naná, hogy egyszerre a legerősebb! ;) anyáám mit menne :lol: Hát tuti szedné a talpát :)
Thor Elküldve December14, 2011 Elküldve December14, 2011 RAZERX írta: Senki???? A pontos szerepét nem tudom sajna, de miért kérdezed?
h.adam92 Elküldve December14, 2011 Elküldve December14, 2011 RAZERX írta: Senki???? Szerintem melegíti a szívócsonkot, vagy nemtudom.. Én lekötöttem, ugyanúgy azt is ami a szívócsőbe ment bele.. :) Nekem ne köpködje ott tele minden szarral a torkot.. :lol: Én sem szeretném ha valaki olajgőzt spriccelne a torkomba.. ;)
Thor Elküldve December14, 2011 Elküldve December14, 2011 h.adam92 írta: Én sem szeretném ha valaki olajgőzt spriccelne a torkomba.. :lol: Még akkor sem, ha mérnök így tervezte meg? :-)
RAZERX Elküldve December15, 2011 Elküldve December15, 2011 Thor írta: Még akkor sem, ha mérnök így tervezte meg? :-) A karrteagáz vizavezetése a motorba felesleges és rossz!!! Ezt csak környezet kímélésből oldották meg így!!! Azért kérdem mert lecsapatott teszek a vekibe pontosan azért hogy az én torkomba se öntsenek semmiféle trutyit!!! Több szempontból is hasznos kipufogó rendszer stb.. De hogy annak a vékony csőnek mi szerepe van fogalmam sincsen! Melegíteni a torkot !!!! oszt minek mikor kb. 10 perc kellene neki télen hogy fel melegedjen arra ott van a kipufogó hője mármint ha működik az vákuumos csappantyú szelep a légszűrőházba.
andris_C14NZ Elküldve December15, 2011 Elküldve December15, 2011 RAZERX írta: A karrteagáz vizavezetése a motorba felesleges és rossz!!! Ezt csak környezet kímélésből oldották meg így!!! Azért kérdem mert lecsapatott teszek a vekibe pontosan azért hogy az én torkomba se öntsenek semmiféle trutyit!!! Több szempontból is hasznos kipufogó rendszer stb.. De hogy annak a vékony csőnek mi szerepe van fogalmam sincsen! Melegíteni a torkot !!!! oszt minek mikor kb. 10 perc kellene neki télen hogy fel melegedjen arra ott van a kipufogó hője mármint ha működik az vákuumos csappantyú szelep a légszűrőházba. kartergáz ja, csak a folytószelep után általában vákuum van, ezért gyenge vákuumot tart a forgattyúsházban, ami picit csökkent a fogyin.
RAZERX Elküldve December15, 2011 Elküldve December15, 2011 andris_C14NZ írta: kartergáz ja, csak a folytószelep után általában vákuum van, ezért gyenge vákuumot tart a forgattyúsházban, ami picit csökkent a fogyin. Értem és kösz ezt még autszerelök sem birták megmondani hogfya vékony csőnek mi szerepe van pedig én is az vagyok! Hát nem tudom hogy menyivel lehet kevesebb a fogyasztás szerintem alig mérhető ha egyáltalán lehet mérni!
Thor Elküldve December15, 2011 Elküldve December15, 2011 RAZERX írta: Értem és kösz ezt még autszerelök sem birták megmondani hogfya vékony csőnek mi szerepe van pedig én is az vagyok! Hát nem tudom hogy menyivel lehet kevesebb a fogyasztás szerintem alig mérhető ha egyáltalán lehet mérni! Miért érdekel annyira?
Alex75 Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 Thor írta: Miért érdekel annyira? Mert szerel ő... :lol:
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 Arra is jó az a kis cső, hogy a felesleges nyomást kivezeti a szelepfedél alól és így nem nyomja annyira az olajat át a tömítésen. ;) Ádám nem ezért olajos neked ott minden? :lol:
Thor Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 öcsibácsi írta: Arra is jó az a kis cső, hogy a felesleges nyomást kivezeti a szelepfedél alól és így nem nyomja annyira az olajat át a tömítésen. :) Ádám nem ezért olajos neked ott minden? :lol: Mondasz valamit! Pont ezen gondolkoztam most amikor cseréltem az olajat. Olajmentesre letakarítottam mindent és azóta nincs folyás a szelepfedélnél. Lehet kipréselte az új pasztázott tömítésen, mert akkora volt a nyomás akkor valamiért ;) Az biztos hogy most csontszáraz (0W40 Edge-el is).
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 Javítok kicsit. Ott van a nagyobb cső, inkább azon megy el több kartergáz, de a teljes levakítás biztos nem jó ötlet. Akkor inkább a lecsapató. http://www.annazsofi.hu/olajlevalaszto/
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 Oroszok. :lol: http://www.mommo.hu/media/A_buszsofornek_sem_konnyu ;)
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Elküldve December16, 2011 He-he, holnap disznóvágás. Hazahozok 1 fél disznót. :lol:
Alex75 Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 öcsibácsi írta: Oroszok. :lol: http://www.mommo.hu/media/A_buszsofornek_sem_konnyu ;) Nem normálisak ezek... Ennyi agyatlan, vak barmot... :)
öcsibácsi Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 Na, hazajött a fél disznó. :devlish: Elhozta 1 egész. :D :devlish: 180 kg-os volt a kicsike. :lol:
öcsibácsi Elküldve December17, 2011 Elküldve December17, 2011 Alex75 írta: Nem normálisak ezek... Ennyi agyatlan, vak barmot... :D Nem tudom hány napnyi felvételből készült, de akkor is borzalom. :lol:
RAZERX Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 öcsibácsi írta: Nem tudom hány napnyi felvételből készült, de akkor is borzalom. :lol: Háááát ez így van én járok Ukrajnába havi szinten de igen igen érdekes a közlekedés meg kell szokni pláne mikor a főút közepén hiányzik a szenyviz akna fedél és te mész úgy kb 80km sebességgel volt egy pár hajmeresztő élményem!!!
Thor Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 RAZERX írta: Háááát ez így van én járok Ukrajnába havi szinten de igen igen érdekes a közlekedés meg kell szokni pláne mikor a főút közepén hiányzik a szenyviz akna fedél és te mész úgy kb 80km sebességgel volt egy pár hajmeresztő élményem!!! :lol: :D :devlish: Ijjh, az komoly...
RAZERX Elküldve December18, 2011 Elküldve December18, 2011 pl : http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/orosz-fout-39536
Recommended Posts