h.adam92 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 x20xev Phase V... naná, hogy egyszerre a legerősebb! ;) anyáám mit menne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Szép napot! Meg tudná valaki mondani hogy a vékonyabb karter gáz cső ami a szívócsonkba csatlakozik a szelepfedéltől az annak mi a szerepe??? Senki???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Phase V... naná, hogy egyszerre a legerősebb! ;) anyáám mit menne :lol: Hát tuti szedné a talpát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Senki???? A pontos szerepét nem tudom sajna, de miért kérdezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Senki???? Szerintem melegíti a szívócsonkot, vagy nemtudom.. Én lekötöttem, ugyanúgy azt is ami a szívócsőbe ment bele.. :) Nekem ne köpködje ott tele minden szarral a torkot.. :lol: Én sem szeretném ha valaki olajgőzt spriccelne a torkomba.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Én sem szeretném ha valaki olajgőzt spriccelne a torkomba.. :lol: Még akkor sem, ha mérnök így tervezte meg? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Még akkor sem, ha mérnök így tervezte meg? :-) A karrteagáz vizavezetése a motorba felesleges és rossz!!! Ezt csak környezet kímélésből oldották meg így!!! Azért kérdem mert lecsapatott teszek a vekibe pontosan azért hogy az én torkomba se öntsenek semmiféle trutyit!!! Több szempontból is hasznos kipufogó rendszer stb.. De hogy annak a vékony csőnek mi szerepe van fogalmam sincsen! Melegíteni a torkot !!!! oszt minek mikor kb. 10 perc kellene neki télen hogy fel melegedjen arra ott van a kipufogó hője mármint ha működik az vákuumos csappantyú szelep a légszűrőházba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 A karrteagáz vizavezetése a motorba felesleges és rossz!!! Ezt csak környezet kímélésből oldották meg így!!! Azért kérdem mert lecsapatott teszek a vekibe pontosan azért hogy az én torkomba se öntsenek semmiféle trutyit!!! Több szempontból is hasznos kipufogó rendszer stb.. De hogy annak a vékony csőnek mi szerepe van fogalmam sincsen! Melegíteni a torkot !!!! oszt minek mikor kb. 10 perc kellene neki télen hogy fel melegedjen arra ott van a kipufogó hője mármint ha működik az vákuumos csappantyú szelep a légszűrőházba. kartergáz ja, csak a folytószelep után általában vákuum van, ezért gyenge vákuumot tart a forgattyúsházban, ami picit csökkent a fogyin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 kartergáz ja, csak a folytószelep után általában vákuum van, ezért gyenge vákuumot tart a forgattyúsházban, ami picit csökkent a fogyin. Értem és kösz ezt még autszerelök sem birták megmondani hogfya vékony csőnek mi szerepe van pedig én is az vagyok! Hát nem tudom hogy menyivel lehet kevesebb a fogyasztás szerintem alig mérhető ha egyáltalán lehet mérni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Értem és kösz ezt még autszerelök sem birták megmondani hogfya vékony csőnek mi szerepe van pedig én is az vagyok! Hát nem tudom hogy menyivel lehet kevesebb a fogyasztás szerintem alig mérhető ha egyáltalán lehet mérni! Miért érdekel annyira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Miért érdekel annyira? Mert szerel ő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Mert szerel ő... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Arra is jó az a kis cső, hogy a felesleges nyomást kivezeti a szelepfedél alól és így nem nyomja annyira az olajat át a tömítésen. ;) Ádám nem ezért olajos neked ott minden? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Arra is jó az a kis cső, hogy a felesleges nyomást kivezeti a szelepfedél alól és így nem nyomja annyira az olajat át a tömítésen. :) Ádám nem ezért olajos neked ott minden? :lol: Mondasz valamit! Pont ezen gondolkoztam most amikor cseréltem az olajat. Olajmentesre letakarítottam mindent és azóta nincs folyás a szelepfedélnél. Lehet kipréselte az új pasztázott tömítésen, mert akkora volt a nyomás akkor valamiért ;) Az biztos hogy most csontszáraz (0W40 Edge-el is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Javítok kicsit. Ott van a nagyobb cső, inkább azon megy el több kartergáz, de a teljes levakítás biztos nem jó ötlet. Akkor inkább a lecsapató. http://www.annazsofi.hu/olajlevalaszto/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Oroszok. :lol: http://www.mommo.hu/media/A_buszsofornek_sem_konnyu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 He-he, holnap disznóvágás. Hazahozok 1 fél disznót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Oroszok. :lol: http://www.mommo.hu/media/A_buszsofornek_sem_konnyu ;) Nem normálisak ezek... Ennyi agyatlan, vak barmot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Na, hazajött a fél disznó. :devlish: Elhozta 1 egész. :D :devlish: 180 kg-os volt a kicsike. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Nem normálisak ezek... Ennyi agyatlan, vak barmot... :D Nem tudom hány napnyi felvételből készült, de akkor is borzalom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Nem tudom hány napnyi felvételből készült, de akkor is borzalom. :lol: Háááát ez így van én járok Ukrajnába havi szinten de igen igen érdekes a közlekedés meg kell szokni pláne mikor a főút közepén hiányzik a szenyviz akna fedél és te mész úgy kb 80km sebességgel volt egy pár hajmeresztő élményem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Háááát ez így van én járok Ukrajnába havi szinten de igen igen érdekes a közlekedés meg kell szokni pláne mikor a főút közepén hiányzik a szenyviz akna fedél és te mész úgy kb 80km sebességgel volt egy pár hajmeresztő élményem!!! :lol: :D :devlish: Ijjh, az komoly... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 pl : http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/orosz-fout-39536 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts