fahee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Milyen rozsdapassziválót használsz? :lol: Korant átalakitó, 800-900körül van egy flakon:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ajjaj, de nincs komoly baj, ugye? Asszonnyal szétmentünk egy pár hónapja s kicsit nehéz időszak következett utána (költözködés stb. stb) ... De már túl vagyok rajta! :lol: Amúgy köszi a kérdést! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Korant átalakitó, 800-900körül van egy flakon:) Látom nem csak én használom a csodaszert! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Asszonnyal szétmentünk egy pár hónapja s kicsit nehéz időszak következett utána (költözködés stb. stb) ... De már túl vagyok rajta! :lol: Amúgy köszi a kérdést! :) Huhh, az tényleg nem frankó ;) De légy erős, fel a fejjel! Mi itt vagyunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Erre nincs jelentkező? ;) Ha lenne, szerintem írta volna valaki :) A végén kiderül, hogy Te vitted el a lottó ötöst is :lol: Kivételesen vettem lottót, szóval a PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Huhh, az tényleg nem frankó ;) De légy erős, fel a fejjel! Mi itt vagyunk :) Hmmm! Köszönöm szépen nagyon, jófej vagy! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Kivételesen vettem lottót, szóval a PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED! ;) Szerintem akkor nézd meg gyorsan ugyanis valaki tényleg elvitte tegnap az ötöst! Lehet hogy már gazdag vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ma de. fél 10 kor 1 kamionos majdnem kinyírt a családdal és a szembejövőkkel (min.2 fő) együtt. :lol: Még jó, hogy volt leállósáv és volt hova menekülni. :lol: A sárga Volvo-s koma úgy gondolta, hogy a szomszéd faluból kifelé, de még lakott területen belül megelőz. :lol: 50-nel mentem ahogy illik. :lol: (ergo már itt szabályt szegett) ;) Van 1 erős kanyar és 1 kis emelkedő a falu után rögtön. A nagyerős vezetője szeretett volna lendületből felmenni a dombon. Sikerült is neki, csak a szembejövő szinte állóra fékezett, én meg húztam jobbra, nehogy a tartály amit vonszolt, leamortizálja a bal oldalát a masinának. :P Köszönöm neki az élményt a 2 kisfiam és a nejem nevében is. Ha egyedül vagyok biztos utána megyek és leolvasom a rendszámát/cégfeliratát és mindent, ami alapján a következő rendőrőrs emberei azonosítani tudják. Viszont elgondolkoztam, hogy teszek kamerát a kocsiba. :) Haver neje úgyis főrendőr majd adnék neki melót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Viszont elgondolkoztam, hogy teszek kamerát a kocsiba. ;) Haver neje úgyis főrendőr majd adnék neki melót. :lol: :) Szerencse, hogy volt helyed és időd. Gondolom kicsit felment a pumpa. Én ilyenkor rakétákra gondolok, de a kamera kivitelezhetőbbenek tűnik. Felhasználható az ilyen anyag a rendőrök számára? Én egy terepjáróval találtam szemben magam a héten, egy egyirányú utcában... szerintem az vezet ekkora autót, aki nem mer kisebbe ülni, mert szerencsétlen kinyírná magát. Így mást nyír ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ma de. fél 10 kor 1 kamionos majdnem kinyírt a családdal és a szembejövőkkel (min.2 fő) együtt. :lol: Még jó, hogy volt leállósáv és volt hova menekülni. :lol: A sárga Volvo-s koma úgy gondolta, hogy a szomszéd faluból kifelé, de még lakott területen belül megelőz. :D 50-nel mentem ahogy illik. :lol: (ergo már itt szabályt szegett) ;) Van 1 erős kanyar és 1 kis emelkedő a falu után rögtön. A nagyerős vezetője szeretett volna lendületből felmenni a dombon. Sikerült is neki, csak a szembejövő szinte állóra fékezett, én meg húztam jobbra, nehogy a tartály amit vonszolt, leamortizálja a bal oldalát a masinának. :lol: Köszönöm neki az élményt a 2 kisfiam és a nejem nevében is. Ha egyedül vagyok biztos utána megyek és leolvasom a rendszámát/cégfeliratát és mindent, ami alapján a következő rendőrőrs emberei azonosítani tudják. Viszont elgondolkoztam, hogy teszek kamerát a kocsiba. :P Haver neje úgyis főrendőr majd adnék neki melót. :) Ezzel csak az a baj, hogy mi van ha megtörténik a baj s ne adj isten megsérül valaki a kocsidban!? Az téged sajnos nem vigasztal hogy volt-e kamerád a kocsidban vagy sem! Bár az tény hogy könnyebb felelőségre vonni őt, bár akkor se kap akkora büntetést szerintem amekkorát érdemelne! Főleg ha netalántán esetleg maradandó sérülést okoz valakinek... :lol: Amúgy állati nagy mázlid volt az tény!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Fura, hogy mindig az olasz, a görög, a román stb. közlekedési morált emlegetik az emberek, közben nálunk is be lehetne vezetni, egy felülvizsgálati rendszert, hogy valóban képes-e az adott szermély a biztonságos közlekedésre... Tudom, kicsit demagógnak hangzik, de nem ártana. Persze nem lenne egyszrű, hiszen a gyakorlott vezető már tudja, hogy a kresz nem minden esetben szent írás, de jó ha tisztában van vele. Emellett némi elsősegély nyújtási jártasság is elkelhet. Biztos vagyok benne, hogy többen vannak/vagyunk, akik nem biztos, hogy tudnának segíteni, ha kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Nálunk a kamionosok azt játszák mostanság hogy a körforgalomba bejön eléd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Klassz... :lol: Az enyém csak kicsivel jobb 100-160-ig. A tiéd hány lóerősre saccolod? Hát saccolni ezen a téren, nem szeretek ;) 136 gyári lóerő+C20XE leömlő+Janó rendszer+ MMC Chip=? :) A Chipnél, inkább nyomatékra mentünk rá, szóval tényleg passzolom a lóerőt :) Nah de hogy mondjak is valamit: 150-160 között valahol. A 80-180 videónál 3.ból indulsz és 4.ben lesz meg a 180, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ma de. fél 10 kor 1 kamionos majdnem kinyírt a családdal és a szembejövőkkel (min.2 fő) együtt. :D Még jó, hogy volt leállósáv és volt hova menekülni. :lol: A sárga Volvo-s koma úgy gondolta, hogy a szomszéd faluból kifelé, de még lakott területen belül megelőz. :lol: 50-nel mentem ahogy illik. :lol: (ergo már itt szabályt szegett) :) Van 1 erős kanyar és 1 kis emelkedő a falu után rögtön. A nagyerős vezetője szeretett volna lendületből felmenni a dombon. Sikerült is neki, csak a szembejövő szinte állóra fékezett, én meg húztam jobbra, nehogy a tartály amit vonszolt, leamortizálja a bal oldalát a masinának. :lol: Köszönöm neki az élményt a 2 kisfiam és a nejem nevében is. Ha egyedül vagyok biztos utána megyek és leolvasom a rendszámát/cégfeliratát és mindent, ami alapján a következő rendőrőrs emberei azonosítani tudják. Viszont elgondolkoztam, hogy teszek kamerát a kocsiba. :P Haver neje úgyis főrendőr majd adnék neki melót. :) Hála az égnek nem lett bajotok. ;) Tudnék mesélni a régi túlméret-kísérős időszakból pár hasonló esetet (leggyakrabban 4es főút+román kamionok kombó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Látom nem csak én használom a csodaszert! :lol: Jó dolog az biztos:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Fura, hogy mindig az olasz, a görög, a román stb. közlekedési morált emlegetik az emberek, közben nálunk is be lehetne vezetni, egy felülvizsgálati rendszert, Én kijárok olaszba melózni, a hazai morál sokkal rosszabb, mint az ottani. ;) Ott akkor kell figyelni, ha magyar vagy szlovák rendszámot látsz. :lol: Ausztriában és Olaszországban (amerre én járok) nem szokás letolni a másikat az útról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Felhasználható az ilyen anyag a rendőrök számára? Igen. Vannak olyan kamerák, amik nem manipulálhatóak és azokat simán elfogadják. (beépített Gps, gyorsulásmérő, stb.) Alig 60 ropi/db. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Kivételesen vettem lottót, szóval a PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED! :lol: Elkiabáltad. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Elkiabáltad. ;) :) Miért? Te nyertél ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Igen. Vannak olyan kamerák, amik nem manipulálhatóak és azokat simán elfogadják. (beépített Gps, gyorsulásmérő, stb.) Alig 60 ropi/db. :lol: Típus esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hála az égnek nem lett bajotok. :lol: Tudnék mesélni a régi túlméret-kísérős időszakból pár hasonló esetet (leggyakrabban 4es főút+román kamionok kombó). Szerencse, meg az odafigyelés. :P Az alattunk lakó lánya pl. nekiment 1 úthengernek. :) Rendőr kérdezi: hogy történt? - Nem vettem észre. :) Mondja a csaj. Mit? Egy 3m magas 20 tonnás narancssárga vasdarabot az úton? ;) Nem lehet észrevenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Típus esetleg? Smarty Bx-1000 Teszt. Ár. Itt van néhány felvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szerencse, meg az odafigyelés. :) Az alattunk lakó lánya pl. nekiment 1 úthengernek. :) Rendőr kérdezi: hogy történt? - Nem vettem észre. ;) Mondja a csaj. Mit? Egy 3m magas 20 tonnás narancssárga vasdarabot az úton? :lol: Nem lehet észrevenni? Hát vannak még csodák :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szerinted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Szerinted? :lol: http://pics.coldline.hu/pics/387639-20111121-GLVdh6.gif Ez nagyon jó, de szerintem fake ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts